תהנו
"מדברים עלי?" קול נשי, גבוה, מעט צייצני, ילדותי מעט, הסתובבתי, נראתה כמו בובה, צעירה, בשנות ה 20, גוף מושלם, סימטרי מאוד, פני בובה, בלונדינית, שיער ארוך, לבושה בחלוק, "מושלמות, את ניראית מושלמת" אמרתי "מאופרת?" "כן" "בכל הגוף?" "מה חשבת?" שיער ניראה טיבעי, גבות בהירות, מעניין אם היא מגולחת, "פעם ראשונה?" "כן" "מה עשית לפני?" "לפני?" "כן, איך הגעת לכאן?" "היא הייתה חשפנית בלאס-וגאס, חזרה כדי ללמוד פה באוניברסיטה, אינטליגנטית זאת, אל תסתכל עליה ככה" אמר דודו "באמת?" אמרתי בפליאה, כבר רציתי לשאול יותר על תוכניותיה ואז פשטה את החלוק ונשארה לבושה בנעליים גבוהות, שדיים במידה הנכונה, פיטמות גדולות, זקופות, הצעירות האלו, למות עליהן, הסתכלתי בחיוך, נהנה מההצגה, "מוצא חן בעיניך?" שאלה בהתגרות "כן, את בהחלט יפה, אין ספק, יש לך ג`ל לסיכוך?" "כן, הבאתי" "שימי הרבה, זה יקל עליך, יש לך חבר?" "מה זה קשור?" הזדעקה "לא קשור, אבל לפעמים זה קשה בפעמים הראשונות, לבנות אני מתכוון, אחת השיטות זה לדמיין את החבר, את מבינה?" "אה, טוב" "אפשר גם לנסות להתמסטל, וודקה או חשיש, או משהו כזה" "נשמה אתה" "רק רוצה להקל עליך" "מוכנים?" דודו נכנס "אם כן אז יאללה, לאולם הגדול" נכנסו, המיטה מוקמה ממש במרכז האולם ומסביבה שלוש מצלמות מותקנות על חצובות, פנסים ומטריות תאורה מונחים במקומות שונים באולם, פשטנו את החלוקים שלנו ונכנסנו למיטה, נישקתי אותה על שפתיה, ליקקתי לה את הפטמות בלי הפסקה, היא שלחה את ידה לזין הזקור שלי והתחילה ללטף, ידי חיפשו את הכוס הרטוב שלה, אצבעותי נבלעו פנימה, מגרות את איבריה הפנימיים, מחפשות את נקודת הג`י, היא נאנחה, משחקת טוב חשבתי, ואנחתה הקשיחה את הזין עוד יותר, התחלתי להיכנס לקצב מטורף עם האצבעות והיא שיחקה אותה משוגעת מרוב הנאה, אחר כך היא ישבה על הזין שלי והתחלנו להזדיין כמו מטורפים, בין אנחותיה היא סיננה דיבורים מלוכלכים "תזיין אותי,כן תזיין חזק, אל תפסיק,אתה מרגיש אותי מזיינת אותך" מידי פעם דוד צעק "להחליף תנוחה" הפכתי אותה על גבה, הרמתי את רגליה, הכנסתי בעדינות ולאט את איברי פנימה, נעצתי את הזין שלי פנימה והחוצה, נותן למצלמה תמונה יפה של הזין והכוס המגורים של שנינו "אל תפסיק אני גומרת" היא לחצה לי את התחת חזק אליה וגמרה, הרגשתי את כל המיצים החמים שלה עוטפים לי את הזין, היא גמרה באמת, הייתה לגמרי בעניין התיישבתי לה על הפנים ואמרתי "תמצצי לי" היא ליקקה את הביצים שלי שהיו נפוחות מרוב שפיך שרק היה מת לצאת,הרגשתי את כל הזרמים עולים לי למעלה, מפלסים את הדרך בין הפרפרים הדמיוניים בראשי, היא התחילה ללקק לי את החור של התחת והרגשתי שאני חייב לגמור ו,, "טרררר, טרררר, טרררר" מה זה הרעש המעצבן הזה, דווקא עכשיו כשעוד רגע אני גומר?" "קום כבר, קום" אישתי מנערת אותי "השעון מצלצל" מתעורר, עיניים עצומות, מרגיש את הזין שלי זקוף ועומד, מגורה, שולח יד לעבר עכוזה, מלטף בעדינות את העור החלק וחמים, מסתובב לעברה ובנהימות חתוליות לועס בעדינות את תנוך אוזנה, וידי השניה מחפשת את שדיה, "קום כבר, אל תפריע לי לישון" התעוררתי לגמרי, הזין שלי עומד והיא פה ואני רוצה להרגיש אותו בתוכה "אתה יודע שאני לא אוהבת על הבוקר, לך כבר להתרחץ" "ומתי את כן רוצה" רציתי להגיד, לכעוס, אבל המילים לא יצאו, "שיט" קמתי, משפשף עיניים, מבואס, הולך לשירותים, מטיל מימי לאסלה, שוטף פנים, מסתכל במראה וחושב "אני חייב, אבל ממש חייב מאהבת"