פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום לכולם, מצטער על האיחור הכמעט אופנתי, אבל באמת שיש לי תירוץ... שירתי את המדינה, שמרתי עליכם (אבל לא בשמירות...) ולכן רק היום אני אפרסם את הפינה. איך אומרים? מוטב מאוחר... אז היום בפינה לפניכם שירה של "תית היחידה". תקראו, תפנימו, תעבדו, תגידו לנו מה אתם חושבים, הולך? אילו הייתי שם אל תפחדי לבכות כשרע לך אל תהססי לצחוק כשטוב לך אל תדאגי לעתיד תחיי את ההווה, תראי מה יש לו להגיד הוא לא ידע שאת כזאת הוא לא ציפה לתזוזות השמש שקעה לו מול העיניים הוא ידע שאת בורחת לו בינתיים תנסי להתגבר על כל מכשול אל תתני לו להמשיך לגדול אם הייתי שם, הייתי עוזרת הייתי איתו לפחות מדברת. הייתי עוצרת את השמש שלא תשקע אולי הוא היה מבין היכן טעה. ההרים כבר נסחפו אל תוך הים רוץ מהר, היא אולי עודנה שם. הילדים ששיחקו כאן כבר נבלעו באדמה הם לא ידעו שיש כאן כזאת שממה. תנסי לראות מעבר לפנים היפות אולי יש שם פנינים כסופות. אתה יודע למה זה, שהעולם נראה כזה תנסה להיות אחר ואם אפשר אז יותר. תבדקי אם את מסוגלת להפוך את הכול לתכלת. -------------------- תמשיכו לשלוח יצירות מכל הסוגים למייל הפינה: [email protected] המשך שבוע משובח! ברק

בת 1986

New member
../images/Emo140.gifוואוו...

ממש אבל ממש יפה...!!!!
התחברתי לגמרי... במיוחד ל- "אל תדאגי לעתיד תחיי את ההווה, תראי מה יש לו להגיד" לדעתי, זה משהו שכולם צריכים ללמוד ממנו.. לחשוב על ההווה ולא על העתיד.. זה רק מביא את הבעיות.. תנצלו את העכשיו!! כי עוד שניה הוא כבר עבר... כל הכבוד לך!!
תמשיכי לכתוב...

נריוש1

New member
כן, זה יפה..!

קראתי ברפרוף. צריך להתעמק עוד. אבל לא עכשיו.. צכה ללכת..

וואו זה יפיפה!

זה כ"כ מרגש! וקולע! וקשה לי לתאר במילים את מה שזה גרם לי להרגיש כעת! אז באמת אל תפסיקי לכתוב לעולם! את כותבת מדהים!

Alexander weiss

New member
לתית היקרה

ראשית , רציתי להגיד לך כל הכבוד על האומץ לפרסם שיר בפינתרבות. זה דיי קשה ודורש הרבה אומץ , בגרות ויכולת לעמוד בפני ביקורות. כל הכבוד בכלל לכל מי שמפרסם יצירות בפינתרבות! זהו. ההקדמה נגמרה. ולדעתי המלומדת
[חובבנית מינוס] יש משהו מאחורי המילים האלו. אני מרגיש שיש רעיון. אני מרגיש כאלו ב-א-מ-ת יש לך משהו להגיד וזה לא סתם קובץ של מילים. אבל הרעיון והאמירה שיש לך מאחורי השיר הזה, פשוט מסתתרים מאחורי החריזה. היא אמנם יכולה להיות אמצעי מקשט מצויין , אבל כשהיא באה בכמות כזאת והיא גורמת לשיר לאבד קצת מערכו , היא לא שווה כל-כך הרבה. אולי בפעם הבאה תנסה להיות פחות "תלוייה" באמצעי אמנותי ויותר מפוקסת על הרעיון עצמו. אני חושב שזה יכול לצאת לא רע בכלל! אני מקווה שתקבלי את הביקורת בהבנה ותנסי להפנים לפעם הבאה. מקווה לקרוא עוד שיר שלך בקרוב! עמרי :)

נריוש1

New member
רגע, וואו, את כתבת את זה?! איזה שיר! מהמם!!!

זה מדהים.... סורי על חוסר הפרגון, חשבתי שזה מישו מקצועי כזה ומפורסם... לא הבנתי..
וואו, יש לך כישרון...!!! שיר מדהים (באמת, לא יחסית לסתם מישו שכותב, אלא לגמרי ברמות חבל על הזמן....)!!! אולי תפרסמי??

האגוש

New member
אני אגיד לך מה...

יש שירה עם חרוזים, ויש חרוזים עם קצת שירה מסביב. חרוזים הם מאוד חמקמקים - הם יכולים להיות מאוד במקום, ושנונים להפליא אם משתמשים בהם בתבונה, והם יכולים להיות "תקועים" , ומציקים בעין אם לא משתמשים בהם נכון. קודם כל תחשבי על המסר שאת רוצה להעביר, תחשבי על מה שאת רוצה לספר. אח"כ תתעסקי בחרוזים. קראתי את השיר שוב ושוב, ולא ממש הבנתי במה מדובר. דחסת ה-מ-ו-ן רעיונות בתוך שיר אחד. המלצה? תתפקסי קצת על המסר שלך, ועל מה שאת רוצה להביע, ואז תתעסקי באמצעי העיצוב.
בהצלחה!

מורביט

New member
ממש אהבתי.

אהבתי והתחברתי לשיר, קצת הרס לי השורה האחרונה היא נראת לי קצת לא במקום, אבל בסך הכל השיר ממש יפה. תמשיכי לכתוב את כותבת ממש יפה

שיר מקסים ביותר../images/Emo99.gif

אך כמו שאמרו כבר לפניי...חרוזים הם אמצעי אומנותי שצריך להשתמש בו בתבונה... לפי דעתי, לא חייב להיות בכל שני משפטים חרוז. שירים הם מקסימים גם ללא חריזה או חריזה מעטה. הרעיון עצמו של השיר מדהים. והכתיבה גם יפהפיה. רק ה*יותר מידי* חרוזים הורסים טיפונת. אבל באמת,המשיכי כך...קחי את הביקורת בקלילות ואם מוצא חן בעינייך, נסי לשפר...אם לא, שיבושם לך:) סך הכל,כתיבה שלך...שיר שלך...בחירה שלך
ישר כוח,חמודה!

למעלה