פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום לכולם. היום בפינה נציג בפניכם את שירה של "אישה שמחלקת ממתקים" - אתי זעפרני. לילה טוב. ענן של מחשבות לא נותן לי לישון מגירה פתוחה בזיכרונות מלאה על חורף קר על קיץ חם על איך יכול היה להיות אם היית עוד כאן. רק מנסה לישון, מנסה לישון לא להרגיש את השורף שבעיניים אני שוב קמה ושותה עוד כוס של מים מנסה להירדם מנסה לחשוב על משהו אחר אז אני קמה ופותחת את החלון אוויר חדש נכנס לחדר המגירה לאט נסגרת אך העיניים החומות מסרבות עכשיו לישון הן נועצות מבט בקיר צהוב רק ממך רוצה לשמוע לילה טוב. עוד מנסה לישון, מתהפכת על הצד עוצמת ת'עניים וחושבת על מחר. ---------------------- יש משהו בתמימות, קצת עצוב, קצת שובה. מה אתם אומרים? אל תשכחו להגיב, וכמובן לשלוח יצירות נוספות למייל של הפינה: [email protected] סופ"ש שקט - לכולנו, ובעיקר לאלה שבשדרות רבתי. ברק

אתי../images/Emo140.gif

קראתי את השיר פעמיים, ואת האמת שאני מאוד מזדהה איתו, והצלחת להעביר את התחושה שיש בלילות שבהם לא מצליחים להירדם...[אני כזאת נעל
] אהבתי
.

בת 1986

New member
וואוו אתי..

ממש יפה ונוגע.. לדעתי, כל אחד יכול להתחבר.. זה כמעט קורה לכולם... תמשיכי

tkuihehr

New member
וואו, אהבתי

הוא כל כך מתאים ותמים וחמוד, ועם זאת נותן אפילו להרגשה הכי רעה, להרגיש טובה יותר, שלכל דבר יש מחר, אהבתי.. גרמת לי לדפדף אחורה לעוד פינות של עוד יצירות..

שרון710

New member
ממש יפה ../images/Emo13.gif

ממש התחברתי לשיר.. זה באמת קורה לכולנו שלא מצליחים להירדם בלילה, וחושבים על מישהו מסוים. העברת את התחושה המוכרת הזו ממש טוב. תמשיכי לכתוב

תודה רבה על התגובות

זה באמת שיר שקל להתחבר...ויש בו משו שעושה קווצ' בלב ...זה אחד השירים שאני אוהבת.. ואיפה הגר? איך זה שעדיין לא העברת ביקורת...אני לא ישנה כבר כמה לילות..

כלב ...לא נראה לי ...כלבה אולייי? סתם חעע

אמממ... חשבתי שאת הולכת לקטול אותי אז קראתי לך שתעשי את זה כבר כי אני לא נרדמת בלילות בגללך... סתם.... תאמת אני מאוד אוהבת את הביקורת שלך את אומרת מה שבא לך גם אם זה להכנס באמאמאמא של השיר ...את רב הפעמים ממש משכנעת אותי שאת צודקת... אז יאללה כנסי בי

למעלה