פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום לכולם, היום נפרסם שיר של הגר, הלו היא 33% מסגל ההנהלה שלנו - האגוש. בי הוא מאוד נגע, ואני לא יודע כמה השיר נכתב על משהו ספציפי ואמיתי או פיקציה, אבל ברור לי רק דבר אחד: ברור שמגיע! שאף אחד לא יחשוב אחרת. "הירח" הלכתי לחפש את הירח, ומצאתי אותו. לא קרוב מדי, לא מרחק שנות אור ממני. כאן. בלי לגעת, רק להסתכל. מין כיווץ פנימי כשאני רואה אותך. רוצה לאהוב כאן, על הספה הקטנה שתכריח אותנו לגעת. שרטוט של אף ופה, כאילו ציירו אותך רק בשבילי. אבל אתה לא שייך לי. אתה לא שייך לי, כי אתה שלה, והיא שלך. ומי אני, פנטזיונרית קטנה מי אני שארגיש אהבה? לבד במבצר שלי מסתכלת על כלום הדמעות זולגות, רק כי חשבתי עליך. רק כי העזתי לרצות אותך כאן איתי כל הזמן. לא להפסיק לשנייה, גם אם אין ברירה, גם אם אין סיכוי. --------------------------------- במילה אחת: וואו! מה אתם חושבים? נשמח לשמוע, וגם נשמח אם תמשיכו להציף את המייל של הפינה ביצירות נוספות: [email protected] שבוע טוב, והמשך שביתה נעימה (לחלקנו) ברק

Dark chocolate

New member
היי אתה!../images/Emo46.gif

שלחתי לך לפני שבוע וקצת שירים של בותוך69 וביוגרפיה של הלהקה!!!! למה לא פרסמת אותו? כי הוא לא עמוק מספיק? כי הוא לא מתיימר להיות רגשני?? כי הוא זועם יותר מדי?!@#$%^&^%$%^? ומה ההבדל בין לשלוח במסר לבין לשלוח במייל?.. והגר - אחלה של שיר
.

הגר וברק../images/Emo140.gif

ה-ג-ר, וואוו! פשוט מקסים, קראתי את השיר עכשיו כמה פעמים, ואהבתי מאוד מאוד. ואני לגמרי מסכימה עם ברק גם
, והכתיבה שלך היא נכונה ומאוד יפה. באמת.
ברק, אמ רק רציתי להגיד לך כל הכבוד, אני כמעט כל שבוע רוצה לכתוב לך את אבל קצת מתביישת, אבל אתה עושה את הפינה הזאת על הצד הטוב ביותר, באופן תמידי, טוב ותמיד כייף לקרוא אותה
זהו
.

אוי, השיר הזה. ../images/Emo99.gif

כבר קראתי אותו, ואת יודעת מה אני חושבת עליו, אני רק אגיד שאני עדיין חושבת שהוא אולי הטוב ביותר ממה שכתבת. ונראה לי שזה מסכם הכל... אני אוהבת אותך.

SRonush

New member
באמת וואו.

ממש הזדהתי, עם כל הכאב שבשיר.. הוא כלכך אמיתי ונכון, וגם הכתיבה שלך מדהימה. אהבתי מאוד.

האגוש

New member
../images/Emo41.gif 2 הערות ../images/Emo3.gif

- מי שנתן לי את ההשראה למשפט הראשון הוא אריאל מהפורום :] שיחה ארוכה ומצחיקה באמצע הלילה, הביאה אותי לכתוב את השיר הזה, על מישהו אחר, ועל משהו אחר לגמרי, אבל השורה הראשונה פתחה את הכל. אז אריאל, שוב תודה
. - תודה לכולם בינתיים על התגובות, אתם מקסימים
. ואני דווקא אשמח לכמה ביקורות וקטילות
[הגיע הזמן להחזיר לי, לא?]

בשם כל אלה שהגר קטלה אותם, אני נוקמת!../images/Emo123.gif

לא, סתם
מאוד מאוד אהבתי את החלק הראשון, מאוד תפס אותי ועשה לי קווצ' כזה טוב שאני קוראת שירים כאלה. רוצה לאהוב כאן, על הספה הקטנה שתכריח אותנו לגעת. עשה לי עצוב. עשה לי להזדהות. שבר אותי קצת. לא כל כך נתפסתי לבית הרביעי והלאה, לא יודעת למה, לא בטוח שזאת אשמתך, אולי תקופה מסוימת. הבית האחרון עשה לי טוב. את מעולה הגרי

וואו...../images/Emo13.gif

"לבד במבצר שלי מסתכלת על כלום הדמעות זולגות, רק כי חשבתי עליך. רק כי העזתי לרצות אותך כאן איתי כל הזמן." הקטע הכי חזק בשיר.. (כמובן לדעתי). שני הקטעים האלה כל כך מציאותיים!! קרה לי הרבה..

וואו, תקשיבי.. באמת אהבתי.

ורק כי ביקשת ביקורת בונה, אני אשתדל לומר מה שאני חושבת שטעון שיפור לדעתי. "לא מרחק שנות אור ממני", אני לא יודעת מה חסר במשפט הזה, או מה לא "טוב" בו, אבל הוא כאילו מתיימר. כאילו הקצנה. "לא קרוב מדי, לא רחוק" - לדעתי יכול לתפוס יותר, בייחוד בגלל המשך המשפט. [כמובן שאלו שיקולים שלך, אבל לדעתי זה פשוט מתחבר טוב יותר.] "כאן. בלי לגעת, רק להסתכל". לדעתי אחד המשפטים הטובים בשיר, נותן כאילו פוש להמשך, סיום משפט נפלא
הבית השני מעולה, מתאר בצורה מקסימה את הרגשות של אותו אדם שזה קורה בו. גם השאר נפלאים, שבכלל אין לי מה להעיר/לעזור. רק בבית האחרון, המשפט האחרון "גם אם אין סיכוי", אני באופן אישי הייתי מוותרת עליו. כתבת מקסים, שחיפשתי ממש מה לכתוב בביקורת הבונה. תמשיכי ליצור
אשמח לקרוא עוד.

האגוש

New member
תודה רבה! :]

אני באמת מעריכה ביקורות..בכלל, הפינתרבות הזאת צריכה [לדעתי] יותר ביקורות ממחמאות [לא שמחמאות זה לא כיף
] , לא משנה, תודה, באמת. אני אחשוב קצת על הביקורת שלך ואראה אם זה הכרחי לשנות, כי נגיד.."גם אם אין סיכוי", זה נורא חשוב לי להשאיר, כי זה אומר לי הרבה..מהנק' מבט שלי.. אבל אולי באמת השורה: "לא מרחק שנות אור ממני" , קצת בומבסטית.. מצחיק, אבל השורה המקורית הייתה, כמו שהצעת: "לא קרוב מדי, לא רחוק" [Great mind's...?
] לכל השאר, המון תודה, אתם הכי מקסימים בעולם
.

ברור, אלו שיקולים שלך.

וגם לי, כשאמרו לי לשנות משהו באיזה שיר שלי, אמרתי תודה על הביקורת, אבל אני משאירה את זה, כי זה המשפט שהכי מחובר אליי. וגם לדעתי, הפינה הזאת בנוייה הרבה יותר בשביל ביקורות מאשר מחמאות, למשל בשירים שלי אעדיף ביקורות, למרות שברור שמחמאות זה כיף.
אין על מה

בת 1986

New member
וואוו....

ו- אאוווץ'... צבט לי את הלב... התחברתי מאוד ונגע בי... כל הכבוד!!

זה פשוט נכון אין אחת ש..

שהשיר הזה לא נכתב עליה זה פשוט מדבר לכולן ..אהבתי מאוד אין מה לקטול...אוף רציתי להחזיר לך חח סתם בדרך כלל שיש מה להעיר אני מעירה אבל אני לא מוצאת מה .. אני אוהבת מאוד וכמו שאמרו כולם אאוצ' וסתם בלי קשר... שבוע לא הייתי פה ואיך היה לי חסר...יוו כמה טוב לשוב.,

למעלה