פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום לכם, אנשים יקרים. היום בפינה אני אפרסם קטע שנכתב ע"י נופר, AKA "את לא לבד". קטע באמת חזק, זורם, מגיע לשיא בדיוק כשצריך, כתוב בהחלט טוב. סגנון הכתיבה מאוד מתאים למסר, מאוד אהבתי והתחברתי. איך את אוהבת את זה. אני לא מבינה אותך. את הלבד הזה. רגועה. תמיד רגועה. אולי...אדישה?! כבר לא אכפת לך. את הרי רוצה שלא יהיה אכפת לך. ככה תוכלי לישון עוד קצת בלילה. עדיין רגועה. וזה לא מפסיק. אבל זה לא יעזור לך. זה יחזור. מתישהו. אני אומרת לך. זה יחזור. את לא רואה איזה יום יפה היום? תצאי. אני אומרת לך. תצאי. זה יעשה לך טוב. למה את כ"כ עקשנית. רגועה...אדישה... זה כבר לא משנה. את לא אותה אחת. והם רוצים להתקרב אלייך. תפסיקי להתרחק. תפסיקי כבר. תתני להם לגעת בך. להיות איתך. הם יעשו לך טוב. איך את לא רואה את זה? איך? את מעצבנת אותי היום. תמיד. את... תפסיקי! אז מה אתם אומרים? נשמח לתגובות. כמו כן תמשיכו לשלוח יצירות למייל של פינת התרבות: [email protected] סופ"ש נעים, ברק

Alexander weiss

New member
את לא לבד - העם איתך! [לפחות אני]

השיר שלך אפיין תקופה כל-כך ארוכה בחיים שלי. ואני לא אפרט. אבל תמשיכי לכתוב! את עושה את זה נהדר P= [[email protected]] שבת שלום עמרי.

../images/Emo2.gif וואו

השיר הזה מעלה זכרון כואב מהעבר שקשור למישהו מאד קרוב אלי. דפיקות לב חזקות, פלשבקים, דמעות בעיניים וכאב נורא, אלה רק קצת מהתחושות שלי כשקראתי את השיר שלך. בנוסף לכך הכתיבה בשורות קצרות המסתיימות בנקודה, מעצימה את המסר. בצורה תמציתית את מצליחה להעביר כל כך הרבה. תודה על השיר נופר

matanky

New member
וואי זה מה ששלחת לי לפני חודש והתביישת נכון?

כמו שאמרתי לך במסינג'ר ואני אגיד את זה שוב, השיר ממש ממש חזק!! התחברתי ! תמשיכי לכתוב
ואל תתביישי
תראי איזה יצירה מדהימה
המשיכי לכתוב =]

מורביט

New member
מדהים,

כל כך הרבה הזדהות בקטע אחד. את כותבת מדהים, אל תפסיקי.

האגוש

New member
יפה!

הרעיון ממש טוב..כאילו, קונפליקט פנימי כזה שאני אישית אוהבת. אבל הרגשתי שזה טיפה שטוח.. אפשר להוציא מזה הרבה יותר, וזה נראה כאילו את רוצה להגיד עוד משהו ומצנזרת את עצמך. אני רואה את זה בתור קטע שנכתב מתוך זעם אצור כזה. את יכולה לשחרר אותו הרבה יותר, ולתת לו להכתיב לך את הכתיבה, להוביל אותך, רואים שניסית. :] אולי אפשר להפוך את השיר לדיאלוג?..מה היא אומרת? מה יש לה להגיד? או שהיא אדישה מדי מכדי לדבר? אפשר לפתח את זה להרבה כיוונים שונים ומיוחדים.. לסיום, קטע בהחלט מעניין וחזק, אבל אפשר להוסיף לו אפילו עוד עוצמה, אני בטוחה שיש לך את זה. :] אהבתי, תמשיכי לכתוב
.

../images/Emo9.gif

יש כאלו שיגדירו את זה בתור קונפליקט פנימי ויש כאלו שיגדירו את זה בתור דיאלוג. אפשר להתייחס אל השיר בשני המובנים. משהו עצור בהחלט יש וכן היה אפשר לפתח אבל משומה העדפתי להשאיר את זה ככה . כי יש כ"כ הרבה מה להגיד שזה כבר יהיה יותר מידי ויאבד מהטעם. צנזורה. תודה רבה!

NoAmOoOsH

New member
מדהים!O:

כ"כ קל להתחבר, בחלק ממש הרגשתי שזה נכתב עלי^_^ כותבת מדהים:]

נופר, אהובתייי=]

מקסים. אין לי עוד מילה יותר טובה לבטא את זה.. רואים שכל מילה נכתבה בקפידה, ואותה הרגשה שמאחורי כל מילה מסתתר עוד כלכך הרבה, ממש בולטת.. תמשיכי לכתוב, את עושה את זה נהדר הילה

למעלה