פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום אנשים יקרים, היום בפינה לפניכם שירה של ליאור טאובר, TauberiT. נראה לי שהוא מאוד רלוונטי לכל אחד ואחד, אבל אני לא אתיימר לקבוע זאת ואני אגיד שאני מכיר כמה מקרים, די קרובים לי, שאני יודע שהוא נוגע אליהם. מאוד אמיתי, מאוד מרגש. הבת עזבה את הבית הבת שלך פרי יצירתך ואת מפחדת ממנה נותנת לה לנצח היא משתקת אותך חסרת אונים את יושבת מולה להאחז או לעזוב? והיא לא מדברת אליך היא לא עונה לך היא לא אומרת מה טוב בשבילה היא לא אומרת מה היא רוצה את צריכה להחליט לבד מה יהיה גורלה היא נטשה אותך ברגע האמת אז מה אתם חושבים עליו? שתפו אותנו! ותמשיכו לשלוח יצירות חדשות: [email protected] סופ"ש נעים ושקט, ותיזהרו בכבישים! ברק

וואו, זה כ"כ נגע בי..

השיר הזה חזק נורא.. הוא נורא ריגש אותי.. וגרם לי מיידית להתחבר אליו! אל תפסיקי לכתוב! כי את פשוט כ"כ מוכשרת!
"חסרת אונים את יושבת מולה להאחז או לעזוב?"

בתדודה../images/Emo99.gif

זה עשה לי טוב. בניתי לעצמי תמונה כזאת של אמא שאוחזת את ראשה בין הרגליים ובת שאורזת מזוודה. גם מציירת, גם כותבת ;[ איזה בתדודה לתפארת

שרון710

New member
ממש יפה..

הבנתי כל כך על המ את מדברת, וממש התחברתי לזה.. תמשיכי:)

האגוש

New member
וואו, ליאורי ../images/Emo9.gif

זה מקסים. אהבתי את העובדה שאנחנו מזדהים יותר עם האמא בשיר שלך. בד"כ, במה שנתקלתי לפחות, אנשים צעירים כותבים על עצמם, על התחושות שלהם, על ה"מרד" שלהם בהורים, אולי.. ואת סיפרת את זה מנק' מבט אחרת, לטעמי היא אפילו מעניינת יותר, מנק' המבט של האמא. זה יפה שהצלחת להגיע לזה, וסוג של "לשבור את המוסכמות" ולהראות לנו מה יש בצד השני. ממש אהבתי, אין הערות. :] ואני ממש רוצה לקרוא עוד שירים שלך.

MaaYanGa

New member
אהבתי ממש../images/Emo9.gif

קשה לי קצת להתחבר, כי שוב, כמו שהגר אמרה זה כתוב מנקודת המבט של האמא. אבל זה גם מה שאני אוהבת בשיר. גורם לי להבין כל מיני דברים שלא הבנתי. את כותבת ממש יפה... כל הכבוד.

זה ממש ממש יפה.

באמת באמת. אהבתי בהחלט. גם אני, כמו זו מעליי, לא הצלחתי ממש להתחבר, מהסיבה הפשוטה שזו מנק' מבט שאני לא קשורה אליה - מנק' מבט אמהית. אבל זה בהחלט מקורי ומקסים. וכמו ששאלו כבר מעליי, גם אותי ממש מעניין- מהיכן ההשראה ?!

יפה :)

באמת מקסים, אבל.. עצרת בדיוק בשיא אולי זה הפואנטה. פשוט חסר כאן משהו... את ה-סוף זו דעתי כמובן

TauberiT

New member
תודה רבה על כל התגובות../images/Emo13.gif

עושה כל כך טוב לשמוע את זה, באמת. בעיקר בגלל שאף פעם לא פירסמתי משהו שכתבתי, וככה יוצא שגם אף פעם לא הגיבו לי למשהו שכתבתי. אז תודה. ובקשר להשראה, ונק' המבט שאתם מדברים עליה- אני חוששת שאם אני אספר את הסיפור שמאחורי השיר, אתם כולכם תתחברו אליו הרבה פחות. "תבינו" אותו הרבה פחות. אני יכולה להבטיח שזה משהו שאף אחד מכם לא יחשוב עליו, בחיים. כנראה. ה"פירוש" שלכם, עם הנק' מבט של האמא, כל כך מעניין. הוא מלמד אותי עוד על מה שאני עצמי כתבתי. נותן גם לי עוד זוית למחשבה עליו. ובקשר ל"סוף" שמישהי דיברה עליו- יכול להיות שזה הסוף. האי ודאות הזה. ויכול להיות שהשיר נכתב, לפני שהסוף באמת קרה. למרות שאם אני חושבת על זה, השיר נכתב בסוף. אבל עם האנרגיות וה"מוזה" של כל מה שקדם לו. מין אי-שלמות נפשית, יצרה כנראה את ה"אי-שלמות" בקטע. אם את מישהו עדין מעניין ההשראה, או עניין האמא והנק' מבט הלא פתור- אני אשמח לענות במסרים או משהו. וזהו, חפרתי. אבל נו, התרגשתי, זאת פעם ראשונה. מותר לי.

שרון710

New member
מותר לך לחפורD:

ועכשיו זה מעניין אותי- מה הנק' מבט שלך? אני בטוחה שאני לא אתחבר פחות לשיר.. כי כבר התחברתי אליו מהנק' מבט שלי

האגוש

New member
אממ שרון ../images/Emo3.gif

לבקש מכותב להסביר למה/איך הוא כתב את השיר, זה די קשה, ומסובך, ומכניס את השיר למסגרת כזאת מוגדרת..
אני חושבת [ואני לא רוצה לדבר בשמה] שעדיף שכל אחד יחשוב על פירוש אישי משלו.. זה גם נורא קשה לענות על שאלה כזאת..

matanky

New member
וואו ../images/Emo2.gif

אני לעומת כמה, ממש התחברתי... למרות שזה בנקבה וזה מציק
סתם אבל עכשיו ברצינות... אני רואה את זה מנקודת מבט איישית שלי, וזה כאילו אמא שלי מנסה לדבר אלי...

Dark chocolate

New member
מרגש אחושרמצהברייט!

אבל הממ..אולי הבת בכלל ישנה ובגלל זה היא לא עונה לאימא?
אבל תכלס זה ממש יפה. עלי והצליחי|צליל|

למעלה