פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום לכולם וערב טוב! היום, כשהמצב לא כ"כ ברור, המדינה עושה רושם מתפרקת, מלחמה אולי תשוב, העולם גועש והשמיים סוף סוף מורידים קצת גשם, אין שיר יותר מתאים מהשיר של אתי זעפרני, AKA "אישה שמחלקת ממתקים". היא כתבה אותו ביומה הראשון של מלחמת לבנון השנייה, ועד היום השיר מעביר בה צמרמורת כשהיא כותבת אותו או קוראת אותו. מה הוא עושה לכם? נשמח לשמוע. עטופים בדגל... את שלי אהובתי, כן! בכיתי בגללך ונלחמתי בשבילך. מתנות שמקבלים יש כאלה ששומרים שלא תיפצעי שלא תיפגעי שלי את אהובתי. אדמה, אדמה שלי איך ששני צבעים יפים שני פסים ומשולשים במבט אחד עמוק מורידות כ"כ הרבה דמעות. אהובה , אהובה שלי שירך נשמע ברקע ומיליוני אנשים עומדים, צועקים ונשבעים לא לאבד את התקווה ומבטיחים שכאן הם החיים שכאן נולדנו וכאן ניקבר עטופים בדגל שני פסים שני משולשים וצבעים יפים. נשמח לתגובות שלכם! וכמו כן - אל תשכחו להמשיך ולשלוח יצירות למייל הפינה: [email protected] ובנוסף, בגלל שהפינה הקודמת פורסמה רק ביום ראשון האחרון ואולי לא קיבלה מספיק זמן להתייחסות, הנה קישור אליה - שיהיה.http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=268&msgid=95276643

צמרמורת בכל הגוף.

מרגש מרגש מרגש. "אהובה , אהובה שלי שירך נשמע ברקע ומיליוני אנשים עומדים, צועקים ונשבעים לא לאבד את התקווה ומבטיחים שכאן הם החיים שכאן נולדנו וכאן ניקבר עטופים בדגל שני פסים שני משולשים וצבעים יפים." כל כך.

liron010

New member
לגמרי, אני איתך,

כ"F המילים שהתחברתי אליהן ! מדהים דמהים מדהים.

sharwan

New member
מדהים. ../images/Emo23.gif

אהבתי מאוד! את כותבת ממש יפה... במיוחד את החלק האחרון... מאוד מאוד אהבתי!

MaaYanGa

New member
וואו

פשוט כ"כ מרגש. מעביר צמרמורת. רק מחדד את תחושת הגאווה שלי, שאני גרה כאן, בארץ הזאת. "אדמה, אדמה שלי איך ששני צבעים יפים שני פסים ומשולשים במבט אחד עמוק מורידות כ"כ הרבה דמעות" התחברתי מאוד לשורות האלו. שורות שמתארות די במדויק את התחושות שעברו עליי בתקופת המלחמה. אני כל פעם מתפעלת מחדש מהכישרונות שיש פה. כל הכבוד

Covers girl

New member
זה ממש מדהים, באמת.

התחברתי לגמרי, כ"כ כן ואנושי, ונקודת המבט מעולה.

הרעיון יפה ממש, אבל

לא כל כך התחברתי לסדר של הבתים. גם הייתה שם תחושה כאילו לא היה הרבה מה להגיד, ולכן הייתה חזרה בסוף על מילים... לדעתי עדיף קודם לכתוב את כל מה שרוצים להביע בשיר, ואחרי זה לפזר את זה בבתים, גם אם יוצא בית אחד בסוף זה לא נורא.. עדיף בעיניי מ2 בתים עם חזרה שהיא, למען האמת, לא כל כך נחוצה. דעתי
תמשיכי לכתוב, יש מה לתת.

האגוש

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שניסיתי לומר.. לא רוצה לקלקל פה את המחמאות והכל, אבל אהבתי את הרעיון יותר מהביצוע.. צריך לעבוד קצת על השיר הזה..יש כאן גרעין טוב, פשוט להשתפשף עוד קצת :].

למעלה