פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום לכולם! שוב הפינה מתפרסמת במוצ"ש (וזה לא כי אני שומר שבת פתאום...), והפעם השיר שיפורסם כאן הוא שירה של יעל טאובר. לדעתי הוא מאוד מאוד מרגש, מה אתם אומרים? מתוך דאגה מתוך תהום קפוא מי מלח, מתוך אוויר שזור פתיתי קרח, מתוך האהבה שעדיין לא שבה, והאופק נמוג. האם כדאי לדאוג? מתוך סוג של רגיעה כדי לשכוח, רואה תמונות בראש ומנסה לפתוח, דלת נעולה שמובילה אל החופש, והמפתח בפנים. עוד רואים בפנים? שתיקות מדאיגות ועדיף כבר לדבר, פונה אל האופק, חוץ ממך מה כבר יישאר? על פתק קטן נכתבת הקדשה: "אני הולכת, אל תחפש אותי בבקשה" בורחת מהכלום הזה שהגדרתי לפני ימים, אורזת מזוודה של שטויות ושקרים. נושקת לדלת, לבית זר, לקירות. והאושר חבוי, תגיד, במה הכל כאן תלוי? על הכורסה שלך צורתי חקוקה, תחושה של הרגל, שעמום, שחיקה. מגלגלת מזוודה קטנה בה מרוכזים כל חיי, משהו מת בי, משהו חי. סוף סוף התחלתם לשלוח יצירות לפינה - תמשיכו ככה! אבל בקשה קטנה - אנא שלחו יצירה אחת למייל, ולו רק מטעמי נוחות שלי :) המייל של הפינה הוא [email protected] נשמח לראותכם!

liron010

New member
מדהים, באמת.

"בורחת מהכלום הזה שהגדרתי לפני ימים" נורא מתחברת. כמות הכישרון בפורום הזה..

רק עכשיו חסר,

שתנגני לי אותו. כשקראתי את השיר, ראיתי אותך דרכו. ולא, הכוונה היא לא לתוכן (כי את ממש לא "האושר חבוי", לפי ההיכרות שלי איתך) אלא לכתיבה. אני ממש אהבתי את השיר ואפילו מצאתי קווי דמיון בינו לבין מישהי שאני מכיר. ממש יפה.

פשוט מדהים.

"אורזת מזוודה של שטויות ושקרים"... מאוד מצאתי את עצמי בשורה הזאת. ובכלל, בכל הבית האחרון... כואב ומדהים.

matanky

New member
מרגש ביותר ../images/Emo99.gif

משקף את החיים ברגעים הקשים ..
מגלגלת מזוודה קטנה בה מרוכזים כל חיי, משהו מת בי, משהו חי. - וואווו כמה עוצמה במשפט אחד!!!!! נכנס לי ממש ממש עמוק ללב!! המשיכי ליצור =]

וואו.

"מגלגלת מזוודה קטנה בה מרוכזים כל חיי, משהו מת בי, משהו חי." כ"כ עצוב, יפה ומרגש. באמת כל הכבוד. מדהים.

האגוש

New member
הולי מוזס!!!

מדהים
כ"כ נעים לגלות שאת מוכשרת
איזה יופי את כותבת!! וכמו שאמרתי לבר: "בגילה הייתי כותבת משהו בסגנון 'על החלון ישבתי, ושיר בעפרון כתבתי' "
מוכשרת, כ"כ!! :]]] אל תפסיקי לכתוב, את עושה את זה מדהים.

Naych

New member
וואוו....

יעל את חזקה. אבל ממש. השיר שלך מראה שאת יודעת מהו רגש אמיתי... אהבה אולי? בקיצור, מדהים... ואני מקנא על הכישרון שלך.

Covers girl

New member
וואו וואו וואו.../images/Emo99.gif

זה כ"כ יפה, וחזק. וזה משהו שנשאר, זה משפטים עוצמתיים שאי אפשר לשכוח כ"כ מהר. זה מדהים. זה באמת מדהים.

MaaYanGa

New member
וואו!

איזה יופי! את כותבת מדהים כ"כ. מרגש, עוצמתי וסוחף. כל הכבוד

sharwan

New member
וואו!!! זה מדהים!!!

את כותבת כל כך מקסים ומרגש!! יש שורות שפשוט אמרתי "וואו זה אני." :| כל הכבוד

למעלה