פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שלום אנשים יקרים! לאחרונה (בחודשים האחרונים) אתם לא כ"כ שולחים יצירות לפינת התרבות, וחבל. זו אחת הסיבות לכך שפרסום הפינה קורה "אחת ל...". יש לי די והותר חומר משל עצמי כדי למלא את הפינה הזו לשנים הקרובות, אבל הפינה היא פינה של הפורום, וכמה שהייתי שמח לפרסם דברים משל עצמי, אין זה המקום. ואולם, הפעם בכל זאת החלטתי לפרסם שיר שלי (לא שזו הפעם הראשונה...). אז הרי הוא לפניכם: *** תינוק בן יומו זועק זעקה, כאילו יודע כמה נורא הולך להיות העולם הזה וכמו שורת צרצרים צווח. מסתכל מסביב, כאילו כלום לא קרה, כותב עוד מילה קטנה, עמוקה, מנסה להגיע לשם. שורת ספרים מתריסה על מדף מתיימר עוד לכתוב, להעלות את הרף, התינוק שוב בוכה מתייפח, כאילו הוא חש מועקה. מקווה שיבין, מקווה שמחר ישתנה ויבוא המרץ המיוחל, חושב ועוצם עין ירוקה מסתכל פנימה, מרגיש נשיקה. בכי מהדהד חלוּשות באופק, כאילו הרגע הגיח האושר הספר נסגר, השורה נמחקה מילה קטנה מתמלאת. ---------------------------------------------- להזכירכם - המייל של הפינה הוא [email protected] אתם יותר ממוזמנים... שבוע טוב! (גם אם הוא עשוי להיות חם מהרצוי...)

יש לך כתיבה מיוחדת במינה,

כבר אמרתי לך פעם, יש לך את זה. באמת יפה. וגם השיר עצמו מאוד יפה. המהלך, והסוף.. לוידעת, אני צריכה להתעמק בו יותר..

amitshilo

New member
יש, פינתרבות זה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו.

טוב, אני בכלל לא יכולה להתחיל להסביר כמה השיר הזה הוא נהדר ומופלא בעיני. אני לא חושבת שיש צורך כרגע להסביר את כל ההקבלות הגיאוניות, המטפורות, התיאורים...נראה לי שכולם די הבינו. אבל אני בכל זאת אגיד, שזה פשוט שיר מעולה. והמון המון זמן אני מחכה לקרוא שיר כזה, מחוכם ויפה ובוא זמנית מרגש... ועוד להצליח להזדהות, עם כל מילה. כן ירבו!

ברק, אחד לשיר../images/Emo99.gif ואחד לך../images/Emo99.gif

כמה עמוק אפשר לגעת ולרגש על ידי מספר מילים. מוכשר שכמוך, אהבתי את המטפורות, את הילד שבך. אתה לא רק "מנסה להגיע" - אתה מגיע; "להעלות את הרף"? - הרף שאתה מציב הוא גבוה מאד; "מילה קטנה מתמלאת" - וכך גם הלב שלי; המחר באמת ישתנה ונשיקות תקבל כמה שרק תרצה
תודה על השיר, ועל זה שאתה תמיד, אבל תמיד מצליח לרגש אותי

האגוש

New member
משפט אחד או שניים:

"אמנות היא דבר רציני מכדי שיתייחסו אליה ברצינות." [אד ריינהארדט] וזה בערך אומר שאין לי מילים שיוכלו לתאר את מה שחשבתי על הקטע הזה.

למעלה