פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

ערב טוב לכולם, מה שלומכם? כאן הכל חביב, קצת חם מדי, אבל שורדים. היום בפינה לפניכם שירו של עמרי. הוא אומר שזו תהיה הפעם הראשונה שבה הוא מציג את היצירות שלו למעל שלושה וחצי אנשים, אני אומר שחבל. מה דעתכם? (ללא שם) אני טובע בים שלך מנסה לראות שקוף מתחת למעטה האפלוליות - - - - - ואז אני מסתכל לכל עבר ועבר ומגלה צדדים חדשים שאליהם לא נחשפתי בעבר לא רגיל לנוף - - - - - אני נמנע מרצוני נמנע גם מרצונך וממשיך לטבוע במעמקי המצולות -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- אז מה דעתכם? שתפו אותנו. וגם: תמשיכו לשלוח יצירות למייל הפינה: [email protected] הוסיפו כמה מילים על היצירה, והכי חשוב - תציינו איך אתם רוצים שאני אציג אתכם: כינוי בתפוז, שם פרטי וכינוי בתפוז, שם מלא ללא כינוי בתפוז - והלאה, ככל העולה על רוחכם. שבוע טוב, ובשבת הבאה בברלין הבנויה! ברק

אוהבת..

קראתי..והכל זרם ..לא הייתי צריכה לעצור ולהתעכב על משו שלא נראה לי.. אבל השורה האחרונה לא הסתדרה לי כ"כ כאילו חסר לי משו כאילו אני לא רוצה שיגמר.. אתה כאילו מסיים במצולות ..אבל אני רוצה עוד..

ואוו../images/Emo12.gif

"אני נמנע מרצוני נמנע גם מרצונך " חיבור מטורף לשורות האלו! מדהים פשוט. וכ"כ עצוב.

חבל שהוא לא יוכל לראות את זה../images/Emo6.gif

עמרי, אני אוהבת אותך
זה שיר מקסים, ובאמת שהתחברתי אליו בצורה... מפחידה. אין לי כוח לפרשן את זה, כי זה באמת כל כך יפה. אז תהנה לך שם בארה"ב ואל תענה לאימיילים!

למעלה