פינתרבות

../images/Emo63.gif פינתרבות ../images/Emo63.gif

שבוע טוב אנשים יקרים... אז עכשיו, אחרי שהמעלות ירדו במקצת, אחרי שהיה (לי לפחות) חם נורא, אחרי שנראה לי שהיה מספיק חום לעשור הקרוב, אחרי שאנשים היו בהופעה של עברי, ושוב לא יצא לי ללכת אליה, למרות שבהתחלה הסתמן שאולי, אני מפרסם את פינתרבות השבועית. היום בפינה לפניכם שיר של טל ונטורה, ונטורי: בורחים הערב יורד מעלינו גשם מטפטף השמיים בוכים איתנו השיחה החלה בורחים מהמבט בורחים מהמגע מהתשוקה... השתיקה הראשונית הצרחה שבשתיקה היא שורפת אותי היא אוכלת אותי מבפנים מתחיל לדבר מדבר מדבר ועוד מדבר הלב שלי בחוץ מונח לידה היא מתעלמת הולכת , דורכת , מועכת... הלב שלי שבור הראש הלך לאיבוד האהבה שנהרסה תתחלף באחרת? או שתחזור להיות כפי שהיתה? בורחים מהחיים כמו ילדים קטנים מתעסקים רק בשטויות כמו ילדים טיפשים נתנו לרגש לברוח נתנו לאגו לנצח נתנו לעצמנו להרוס את עצמנו פשוט ברחנו... -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- מה אתם אומרים? אני מאוד אהבתי, אפילו התחברתי, במובן מסוים. מצד אחד השיר מאוד דינמי, מצד שני זו סדרה של טעויות, חוסר מיצוי והחמצה. נשמח לשמוע מה יש לכם להגיד, וכמו כן נשמח אם תמשיכו לשלוח יצירות מסוגים שונים למייל של הפינה: [email protected] המשך שבוע מצוין, ומי יתן קריר! ברק

ממש יפה !!

אהבתי מאוד , יש לך כתיבה ממש יפה . התחברתי בעיקר לשורות האחרונות "כמו ילדים טיפשים נתנו לרגש לברוח נתנו לאגו לנצח נתנו לעצמנו להרוס את עצמנו פשוט ברחנו..."

למעלה