עזרה בלימודים

../images/Emo63.gif עזרה בלימודים

טוב, שכחתי לספר לכם אתמול ביום רביעי אני צריכה להרצות בלימודים על שפת גוף להנחות קבוצה, ולעשות תרגיל קבוצתי, זה המבחן הראשון שלי בקורס אז, ליאור לקח ת'ילדים לים ואמר לי "תלמדי עד שאני חוזר" בינתיים אני על המחשב מחכה למשחק טניס ב-16:00 ולמשחק כדורגל ב-20:00 ואוכלת ממתקים בלי הפסקה אז אני הולכת שעה ללמוד, אין לי מושג איזה הנחיה אני הולכת להעביר למישהי יש רעיון? אחזור אח"כ באדי

s h i r k u s h

New member
שפת גוף ../images/Emo140.gif

אולי תעשי להם בתרגיל חלוקה לקבוצות שוות בערך, כל קבוצה מקבלת סיטואציה נגיד ראיון עבודה, דייט וכו' וצריך לעשות משחק תפקידים לפי הסיטואציה, נגיד אם זה בדייט, נגיד הצד השני לא מצא חן בעיננו, ואחרי המשחק תפקידים שהם בונים, מעין הצגה כזאת של 2 דקות, הם צריכים לנתח לפי הרצאה שאת תעבירי בנושא. מה דעתך? אם זקוקה לעזרה, יכולה לחפש לך חומר על שפת גוף בנט.

ShirShir

New member
הרצאה על שפת גוף-חיזור בין גבר ואשה

שמעתי פעם הרצאונת על זה - מרתק
אולי תוכלילשלב את זה בעבודה שלך...

Oיון

New member
הצעה מענינת

הייתי סדנת שירות שבה היה סדנא מהממת בת חצי שעה שזה היה מהלכה: כולנו ישבנו על כיסאות שאת כל הגוף ראו.. כל אדם היה אמור לומר משהו ולהביע את הדבר הדבר הנגדי בתנועות גוף, כלומר: אני אומרת כן ועושה לא עם היד, מי שטעה שם שקל בכוס / קופסא.. הסדנא בא להסביר עד כמה אנחנו לא מודעים לשפת הגוף שלנו, בסוף הסדנא עם ה150 ש"ח שאספו (15 איש שתבינו!) קנינו בורקסים לכולם..

למעלה