:]] אויהההה איזה שבוע עשיר באריק ^^ כמושצריך P:
M MoshowAdmin New member 19/4/07 #23 אריק ברמן בראיון למו-שואו הערב!!! בואו לשאול! שאלות לאריק ברמן כאן ----> www.moshow.co.il
I I מ י ר ב I New member 19/4/07 #25 התוכנית היא מ 18:00-20:00 אז כנראה זה יהיה בשעה ה- 1 זה מה שאני חושבת.
A ady18 Well-known member 19/4/07 #29 הייתי בצט דווקא רציתי לדעת מה עם דנה והשיתוף פעולה בינהם בטח יעלה לאתר אני מקווה
R Rony 05 New member 19/4/07 #30 לא אמר משהו מיוחד רק שהם נפגשו ויש סיכוי טוב שהוא יכתוב לה שירים לדיסק חדש... ואתם מוזמנים לתת לי אתר שאפשר לעלות אליו קבצים (בלי צורך להרשם..) ואני אעלה לכם את הראיון הקצר..
לא אמר משהו מיוחד רק שהם נפגשו ויש סיכוי טוב שהוא יכתוב לה שירים לדיסק חדש... ואתם מוזמנים לתת לי אתר שאפשר לעלות אליו קבצים (בלי צורך להרשם..) ואני אעלה לכם את הראיון הקצר..
R Rony 05 New member 20/4/07 #32 הנה הקלטה של הראיון של אריק למו-שואו http://www.sendspace.com/file/oghroq
I I מ י ר ב I New member 20/4/07 #35 ../images/Emo51.gif בנוסף לכל הכישרון גם חוש הומור כ"כ מפותח... כמה שאלות הוא שמע היום? מסכן... ובאמת עכשיו אתה חוזר בחזרה-איזה שירררר
../images/Emo51.gif בנוסף לכל הכישרון גם חוש הומור כ"כ מפותח... כמה שאלות הוא שמע היום? מסכן... ובאמת עכשיו אתה חוזר בחזרה-איזה שירררר
כ כלה להשגה New member 21/4/07 #37 אריק הורג אותי עם החוש הומור שלו../images/Emo99.gif עם כל הקטע על הפסיכולוג... אין עליו...