סקר

../images/Emo63.gifסקר../images/Emo63.gif

1)כמה ספרים קראת? 2)איזה ספר הכי אהבת? 3)מה הספר הכי יפה שקראת (לא רק מרומח הדרקון)? 4)איזה דמות אתה הכי אוהב? 5)איזה דמות אתה הכי שונא? 6)מי הדמות הכי חשודה? 7)מי הדמות הכי סתומה? 8)מי הדמות הכי חכמה? 9)כמה ספרים יש לך בבית? 10) מ 1-100 , כמה הבנת את הספרים שקראת?

תשובות

1)כמה ספרים קראת? 11 2)איזה ספר הכי אהבת? מבחן התאומים 3)מה הספר הכי יפה שקראת (לא רק מרומח הדרקון)? אני קראתי המון ספרים יפים מאוד שקשה להחליט ביניהם 4)איזה דמות אתה הכי אוהב? גדילן 5)איזה דמות אתה הכי שונא? קיטיארה 6)מי הדמות הכי חשודה? קיטיארה 7)מי הדמות הכי סתומה? קרמון 8)מי הדמות הכי חכמה? רייסטלין 9)כמה ספרים יש לך בבית? 11 10) מ 1-100 , כמה הבנת את הספרים שקראת? הכל חוץ מכמה סצנות.

קרמון לא סתום.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

הוא חושב לאט, אבל הוא לא סתום. הוא פשוט מעדיף לשקול את התשובה שלו, או שהוא מתבייש להגיד אותה. אחרי הכל, מאז שהוא נולד הדביקו לו סטיגמה של טיפש, ומצפים שהוא יתנהג לפיה. ואם אתם חושבים שהוא טיפש כי הוא לא מבין את רייסטלין, נראה לי שרובנו לא מבינים את משפטי המחץ שלו, לפחות לא עד שקוראים ספרי הסבר או שקוראים את המשפט שוב ושוב. ואנחנו לא טיפשים.
(או שכן
)

python 4

New member
אמרתי כבר שאני אוהב סקרים?

1)כמה ספרים קראת? - בסביבות ה- 40. 2)איזה ספר הכי אהבת? - שאלה קשה.. יש כל כך הרבה ספרים טובים 3)מה הספר הכי יפה שקראת (לא רק מרומח הדרקון)? - שאלה קשה אף יותר.. 4)איזה דמות אתה הכי אוהב? - קיטיארה 5)איזה דמות אתה הכי שונא? - גדילן 6)מי הדמות הכי חשודה? - גדיל (עושה את עצמו חמוד.. אבל מה יש לו להסתיר?) 7)מי הדמות הכי סתומה? - גדילן 8)מי הדמות הכי חכמה? - לא יודע. רייסט? לאורנה? 9)כמה ספרים יש לך בבית? - מהרומח? כמעט 100... 10) מ 1-100 , כמה הבנת את הספרים שקראת? - 100, מה היה לא להבין? הכל כתוב באנגלית פשוטה..

Moondust

New member
סקר-סקר-סקר../images/Emo41.gif

1)כמה ספרים קראת? כל מה שתורגם, מלחמת הנשמות, ועוד ספרים מפה ומשם. 2)איזה ספר הכי אהבת? Dragons of a Vanished moon 3)מה הספר הכי יפה שקראת (לא רק מרומח הדרקון)? בשורות טובות, המשחק של אנדר, הסיפור שאינו נגמר, שלושה בסירה אחת. 4)איזה דמות אתה הכי אוהב? גדילן 5)איזה דמות אתה הכי שונא? מ"מ (מליסטריקס ומינה) 6)מי הדמות הכי חשודה? חלמיש, סתם ככה. 7)מי הדמות הכי סתומה? סילבנושי 8)מי הדמות הכי חכמה? רייסטלין 9)כמה ספרים יש לך בבית? של רומח? תשעה 10) מ 1-100 , כמה הבנת את הספרים שקראת? 100, מה היה לא להבין?

יההה!!! עוד סקרים! יאטה!!!

כמה ספרים? תלוי.....רק DL או בכללי? כדי שאני אדע..... איזה ספר הכי אהבתי? DL, שר הטבעות, הארי פוטר הכי יפה? {סידרת ספרים} שר הטבעות! דמות אהובה? רייסטלין מאג'ר! דמות שנואה? גולדמון!!! תמותייי!!!! הכי חשודה? אמממם......לא ממש הבנתי במה אני צריכה לחשוד בדמות.... הכי סתומה? פיזבן! הכי חכמה? דהה!!! רייסטלין! כמה ספרים? פתחתי ספרייה! אתם מוזמנים לשלוח לי אי מייל! איזה ספר אתם צריכים ואני אשלח לכם {תמורת תשלום סימלי כמובן...} 1-100? תלוי...DL-100 LOTR- 78 הארי פוטר-100 {אין בדיוק מה לא להבין.....}

גמני -->

)כמה ספרים קראת? - 10. (רשומות, אגדות, רשומות רייסטלין, להבת קיץ, והדור השני) )איזה ספר הכי אהבת? - כבשן הנשמה. )מה הספר הכי יפה שקראת (לא רק מרומח הדרקון)? - יש מלא.. )איזה דמות אתה הכי אוהב? - רייסטלין. )איזה דמות אתה הכי שונא? - )מי הדמות הכי חשודה? - פיזבן. )מי הדמות הכי סתומה? - תניס. )מי הדמות הכי חכמה? - רייסט. )כמה ספרים יש לך בבית? - 5. ) מ 1-100 , כמה הבנת את הספרים שקראת? 100.. נראה לי..

המממ.. תשובותי.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

1) כמה ספרים קראת - בכלל או רק של רומח?
מרומח, את כל ה-15 שתורגמו.(לא כולל דשש"ג שתורגם זה עתה - הי המצאתי קיצור!) 2)איזה ספר הכי אהבת - מבחן התאומים וכבשן הנשמה. 3)מה הספר הכי יפה שקראת(לא מרומח) - שאלה קשה. הייתי בוחרת בילדת הגבעות, האסופית והסיפור שאינו נגמר. (גם הנסיכה הקסומה בדרך) 4)איזה דמות אתה הכי אוהב - את רייסטלין ולאורנה. 5)איזה דמות אתה הכי שונא - תניס וקריסניה. את תניס יותר. 6)מי הדמות הכי חשודה - הרם, זה ברור לא? רייסטלין מן הסתם. 7)מי הדמות הכי סתומה- בופו
. וגם רייסטלין בצורה מסויימת. הוא מפסיד את כל החיים. 8)מי הדמות הכי חכמה - סהר פז ומי נהר. תראו, הם מצאו את הדרך לאהבה, לאושר, לתבונה - להציל את העולם אפילו. יש להם מה שנקרא חכמת חיים. לכן הם הרבה יותר חכמים לדוגמא מרייסטלין, לדעתי. 9)כמה ספרים יש לך בבית - 2. דרקונים של שחר האביב ודרקוני להבת קיץ. 10) מ1-100, כמה הבנת את הספרים שקראת - 100. אין פה מה לא להבין.

אחרי ה----כל.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

מה דעתך לקרוא את סדר הקריאה שלמעלה? השורה האדומה הזוהרת הזאת, שמחזיק אותה קנדר לבוש בחוטיני סגול?

למעלה