סקירייטינג

LoLo16

New member
../images/Emo63.gifסקירייטינג../images/Emo63.gif

עוד לא ידוע כמה רייטינג בדיוק קיבלה ר"בי ב-20/2, אבל קבלו את טבלת הרייטינג הממוצע של שלושת החודשים האחרונים: דודו טופז- 24.7 כבוטק- 24.4 מסע עולמי (ש.ח)- 22 פספוסים- 21.7 הכספת החדשה- 21.4 החיים זה לא בכל- 21 רק בישראל- 20.6 מסע עולמי (חדש)- 20.4 יאיר לפיד- 19.8 שמש- 19.7

../images/Emo4.gif אין ספק שרב"י הגיעה לסוף.../images/Emo16.gif

השיא שלה היה בעונה הקודמת, עם המקומות הראשונים הרבה מעבר לתוכניות האחרות. וזהו... אני חושב שגם אם החננה לא היה עוזב ל-10, היו מורידים את התוכנית...
ניר

LoLo16

New member
אתה רציני, ניר? זה מקום מצויין!

תתחשב בכל הדברים שמנעו מר"בי להיות במקומות הראשונים- * כל שבועיים בערך יש פגרה. * שעות התכנית משתנות כמעט כל פעם. * שמש מפריעה באמצע. ועוד... זה מזל שהם הגיעו למקום הזה! (נ.ב- ניר, תשמור לי איזו צנצנת עם שלג, טוב?
)

עדיין- המצב הזה מראה משהו../images/Emo16.gif

באמת יכול להיות שאם הדברים שכתבת לא היו קורים, מצבה של רב"י ברייטינג היה הרבה יותר טוב. אבל עובדה שהדברים קרו- וזה אומר שהגיע הסוף. לסוף אני מציע שהם באמת ישפרו את הדברים, לא יצאו לחופש כל שניה, יקבעו שעה קבועה לתוכנית, וישדרו את שמש פשוט לפני רב"י וזהו. ואני אנסה לשמור לך קצת שלג
. תגובה למתן- אין קשר לזה שזו העונה האחרונה, להפך- הרייטינג בד"כ עולה בעונה האחרונה (ראה מקרה "חברים").
ניר

תפוזטיפששששששש ../images/Emo16.gif

20% רייטינג לתוכנית שהצילה את העונת חורף הקודמת של קשת, ואת בית הקברות הנקרא "יום שישי בערב", וגם (לדעתי לפחות) תרמה לא מעט להצלחה בתחילת העונה הראשונה של "ערב אדיר"- זה ממש לא מצויין. זה רע.
ניר

Human Nature

New member
אל תשווה את "חברים" לרב"י.

לא, אני לא מדבר על הרמה של "חברים" מול רב"י (למרות שהתקציב של "חברים" יותר גדול- רמת גודל התקציב לא ניכרת באיכות). "חברים" היא קומדיה שתפסה חזק את ארה"ב והעולם כולו. בינתיים היא בתקופת פריחה, אבל אל תדאג- בקרוב ההייפ סביבה יגמר. בכל מקרה, התירוץ של "עונה אחרונה" רק אמור לגרום לרייטינג לעלות. ותשמור גם לי קצת שלג

השוותי רק את עניין הרייטינג../images/Emo16.gif

חוץ מזה אין שום דומה בין רב"י לחברים... ואני אשתדל לשמור גם לך קצת שלג
.
ניר

Human Nature

New member
כן, אבל "חברים" זו דוגמה לא טובה.

"חברים" זה אייקון, רב"י- מה לעשות- עוד לא אייקון. זה כמו להשוות את אחוזי ההאזנה למדונה, לאחוזי ההאזנה לשרית חדד (סתם הייתי חייב לדחוף את מאדי לעניין
). בסוף עוד אני וזוהר נגמֹר את כל הת'לג' בירושלים
.

הכוונה היא לא בכל העולם../images/Emo16.gif

תסתכל על הרייטינג הגבוה של "חברים" (או מצידי גם את העונה האחרונה של "סיינפלד"- שאם אני זוכר נכון, הפרק האחרון שלו שבר שיאי רייטינג), או אפילו תוכניות בארץ- בפרקי סיום העונה/עונות אחרונות, אני בטוח שתראה מגמה שעונה אחרונה=יותר רייטינג. ברב"י זה פשוט לא כך. וזה מזכיר לי, שכשמישהו שמע שהייתי בצילומים, ישר שאל: "יש את התוכנית הזו עדיין?", ועוד מישהו (אני ממש לא זוכר מי בשני המקרים) "זה לא משודר ביום שישי?".
ניר

PopPy

New member
גם לדעתי.

אני חושבת שאחרי ההצלחה הגדולה של העונה הקודמת קשת הרימו את האף קצת יותר מדי גבוה, ושכחו שעם כל ההצלחה של התוכנית צריך לא לשכוח לקדם אותה. הפרומואים של רב"י היו מאוד קצרים ולא נראו הרבה כמו פרומואים לתוכניות אחרות, למרות שנראה שיש בזמן האחרון הרבה פחות פרומואים לרוב התוכניות של קשת- גם הכספת ושמש לא זוכות להרבה קידום, מי שנשארו עם הפרומואים הארוכים והבולטים זה רק הראשון בטימטום וקיציס ופרידמן.

עמיתוש

New member
../images/Emo45.gif ב-ד-י-ו-ק

זה בדיוק מה שחשבתי היום. כש"רק בישראל" (ואם כמה שהאכזבה גדולה כאן של כמה ילדים 20 אחוז רייטינג זה בהחלט מרשים) לא הייתה עם רייטינג גבוה כמו היום, עשו לה מ-ל-א פרומואים כמו שעושים היום לראשון בטימטום למשל (אימצתי את השם אתי
). היום, קשת לקחו כ"מובן באליו" שרב"י כבר מפורסמת ואין צורך לפרסם אותה. אני מקווה שלמרות שהרייטינג טוב, שקשת יבינו שירידה של 4 אחוזי רייטינג בממוצע מהעונה הקודמת או משהו כזה, זו בעיה שלהם. ואני מקווה שהם יבינו לבד שהבעיה היא פירסום יתר של תוכניות *אהמ* מטומטמות להחריד *אהמ* כמו "דודו טופז - האיש ואלפי הנשים. אני מקווה שארז ואורנה נכנסים כאן להודעות שלנו וקוראים כמו שהם אומרים ויעבירו את זה הלאה. הלוואי

Human Nature

New member
לדעתי "תפוז" עבר לבעלות סינית...

הם מעלימים הודעות שלי, שנייה אחרי שהן נשלחות.

PopPy

New member
יש שידרוגים במערכת..

יש קצת בעיות במערכת בגלל שידרוגים של השרתים, זה לוקח קצת זמן ויוצר קצת עומס ותקלות, בינתיים הנה טיפ שכדאי לכולם לאמץ, לא רק כשיש שידרוגים- קורא לפעמים שהודעות "נבלעות" או לא נשלחות בכלל, הכי פשוט זה להעתיק את כל ההודעה (קונטרול + A יסמן את כולה, קונטרול + C מעתיק, קונטרול + V) מדביק), ובמידה וההודעה נעלמת/לא עולה אפשר לפתוח תגובה/הודעה חדשה ולהדביק את תוכן ההודעה שנעלמה. לפעמים אם ההודעה נשלחת אבל "נבלעת" אפשר לנסות ולבדוק בכרטיס האישי שלכם בהודעות האחרונות אם היא נמצאת שם, בדרך כלל תוכלו למצוא אותה שם.

עמיתוש

New member
חחחח נשמע כמו הוראות

למצב חרום במטוס, תפוז צריך להוציא עלון כזה - "מצבי חירום בשליחת הודעות"

לא חושב שיש לארז טל או ../images/Emo16.gif

לאורנה בנאי איך להעביר את זה. מי שאחראי על הפרומואים זה מחלקת הפרומו של קשת, ולא מערכת רק בישראל.
ניר

LoLo16

New member
צודקת ב-100%

כנראה קשת באמת עדיין נמצאים בהצלחה של העונה הקודמת, והם לא קולטים שעונה חלפה לה. ניר- קרה לי בדיוק אותו הדבר. סיפרתי לחברות שלי שאני הולכת, אחת שאלה אותי למה מצלמים את זה ביום חמישי אם זה משודר ביום שישי (
), והשנייה היתה בטוחה שהתכנית כבר נגמרה מזמן... (
) בקטע הזה לקשת יש הרבה מה ללמוד מערוץ 10. שיפרסמו קצת גם מחוץ לטלוויזיה. הפרסום שבר לערוץ 10 את מחסום ה-10%, אולי הוא גם יחזיר את ר"בי לפסגה, היכן שמקומה. צריך להשמיד את התכנית של דודו... *שנאה*... והוא מוציא 28%... לאן הגענו?... ד"א, בדקתי- ר"בי השבוע במקום ה-16 עם 16% ומשהו...

למעלה