ספרים שעוזרים...

../images/Emo63.gif ספרים שעוזרים...

אתמול סיימתי לקרוא ספר שאני רוצה להמליץ לכם עליו - "נפש עירומה", של פרופ' עדה למפרט. היא לא מאוד "רוחנית", היא לא מאמינה בנפש, באנרגיה, ובגלגול נשמות, אבל בלי לשים לב היא די חוזרת על האמיתות הגדולות של העולם ההוליסטי - כולנו אחד, כולנו מחוברים ועשויים מאותו חומר, כולנו הולכים וחוזרים מכאן ולא נעלמים. היא מדברת על זה שפסיכולוגיה זה מדע מיושן, וחוקרת יותר אתהאהבה, החמלה, החברות, המשפחתיות, והזוגיות, מנקודת מבט אבולוציונית. אני חשבתי שיש בספר כמה נקודות מבט ממש מרתקות. היא גם כותבת קולח ונעים מאוד, בעיקר, לטעמי, בפרק האחרון. היא הסבירה לי יפה מאוד מה ההבדל בין "גבר" ל "אישה", ולמה מבחינה אבולוציונית קיימים ההבדלים האלה. היא מאמינה שאהבה זו המצאה של נקבות מיניקות, מה שעזר לי להבין (שוב) את צ'אקרת הלב.

dudi adler

New member
אוהב את הספרים של מייקל ניוטון ובראיין וייס

ספריו של ניוטון: "גורלן של נשמות", "מסע הנשמות" ו"לידתן של נשמות" וספריו של וייס: "שורשים ושיעורים בזמן","ריפוי בנבכי הזמן" ועוד. ניוטון הוא פסיכולוג ווייס הוא פסיכיאטר שניהם מטפלים באמצעות שחזור גלגולים. וייס מתמקד בקשר של חיים קודמים לאלה שלנו, וניוטון עוסק בזמן שבין הגלגולים, בו שוהה הנשמה בעולם הנשמות ומתארת מה קורה שם. ספרים אלה מציגים תמונת עולם כוללת המנסה להסביר מדוע קורים דברים? מה פשר הסבל? וכיצד להיות מאושרים.

ניוטון דווקא לא התחברתי...

קראתי את הספר שלו "מסע הנשמות" אבל אז לא הצלחתי ליישב את מה שהוא אומר עם מה שאני מבינה או "רואה" בנושא..

dudi adler

New member
עומר

יכולה לשתף בתובנות שלך אודות דברי ניוטון? שבוע טוב

לא זוכרת בדיוק...

זה היה מזמן... אם אני לא טועה, למשל, הוא התיחס שם בצורה מפורשת לזמן שעובר בין גלגול לגלגול, להבנתי זמן הוא אשלייה, בטח ובטח כשמדובר בזמנים שהם מחוץ לחיי החומר. עוד, היתה לי בעיה עם הגישה האנושים שהוא הציג לנשמות, זאת אומרת, לא מצאתי מספיק "אי גשמיות" בתיאור שלו את העולם שחווות נשמות לאחר המוות... נידמה לי, אם אני זוכרת נכון, שהתיאור היה מאוד סכימטי ושבלוני יחסית למה שאני מבינה על מסע הנשמות..

Spring Mind

New member
עברתי היפנוזה אצל תלמידה של ניוטון

בקליניקה בקנדה. היה לי מאוד קשה עם זה... לא חוויה קלה. לא מומלץ לכל אחד. ראיתי גלגול קודם, ותיקון שבגללו חזרתי לעולם הזה ואני מתמודדת איתו עכשיו.

dudi adler

New member
שלום Spring Mind

אם זה בסדר מבחינתך,התוכלי לספר מעט? איך מתבצע הטיפול? מה דרגת הוודאות שחשת כשראית גלגול קודם? מה את יודעת על ניוטון? כמה עולה טיפול? תודה

Spring Mind

New member
קשה לי לדבר על זה

אני מניחה שזה מאוד אינדיבידואלי. כל אדם מגיב אחרת. זה לא קל. לגבי המחיר: 400 דולר קנדי.

ספרים על הילינג

שלום לך, במקרה הצצתי בתגובות אחד לשני והייתי חייבת להתערב. סיימתי ממש בימים אלו ספר של ד"ר אריק פרל - התחברות מחדש. מקססססססססססססים!! אין מילים לתאר. קולח זורם קל וקליל. תקרא אותי - אתה פשוט חייב

מצטרפת בחום רב להמלצה!!

באופן אישי קראתי את הספר של דר' אריק פרל לאחר שעברתי את הסמינר אצלו, אצלי לוותה הקריאה גם בתחושה עוצמתית מאוד של חיבור לתדר זה, מצטרפת להמלצה! אושרה הד-סיני

למעלה