סליחות

בוקר טוב סליחות ואיחולים../images/Emo140.gif

שיהיה סוף שבוע רגוע ונפלא ולאלה שלא יהיו עד אחרי כיפור שיהיה לכם צום קל ושיעבור מהר למי שנפגע ממני ללא כונה ולא חשוב ממה ולמה מבקשת סליחה אישית מכל אחד ואחד שמרו על עצמכם בדרכים ותמיד תמיד היו שמחים מזל

ophra

New member
ימים של סליחות...

אני לא אדם דתי אפילו לא אדם מאמין... מבחינתי, עד היום, יום כיפור היה בעיקר שקט ברחובות והנאה מהליכה באמצע הכביש ופתאום השנה... בין כל השינויים והתהליכים מרגישה משהו אחר טיפה פתאום יש באוויר שסביבי משהו טהור כזה נקי קרקע פוריה לסליחות, מחילות, והתחלות חדשות פתאום מוצאת את עצמי מבקשת סליחה (לפעמים בלב ולפעמים ישירות) מאנשים שכנראה פגעתי בהם כי הקשר נותק בנסיבות של מתח ואי-נעימות אפילו שקלתי להתקשר ל-
ו"להציע לו חברות"....
נראה... אולי עוד אספיק לעשות את זה... את הסליחות הפרטיות אני שומרת למקומן סליחות כלליות לא נראות לי כל כך.... כי קשה לי לדמיין שמישהו שלא באמת מכיר אותי ואני לא אותו/ה יכול להפגע ממילה שכתבתי פה או שם אבל אם זה קרה אני רוצה שידעו שאני מנסה לנצל את האויר הנקי שסביבי ולהתנקות בעצמי משאריות של כעסים ומרירות שאולי עוד נותרו בי מ"פעם" רוצה לסלוח על ה-כ-ל ולכ-ו-ל-ם רוצה גם שיסלחו לי שיהיה יום כיפור צלול ונקי לכולם....

מה סליחה??? תתפשתו-סליחה לא התאפקתי

טוב נו מאחר וזה כבר באופנה אז גם אני דורש בשלום הסליחות. סגול(שנוהג לפגוע ולהפגע)

אריסטו m

New member
אני מבקש סליחה......../images/Emo11.gif

הריני לבקש בזאת את סליחתכם/ן על שנעלמתי מהפורום.....
שלום לכולכם/ן.........אנשים נפלאים ויקרים.... שתהא לכם שנה נפלאה ומתוקה........ שנה מלאה באושר בשמחה ובאהבה......
אמנם מתגעגע לפורום ולמשתתפיו.... אך ממש לא יוצא לי לפנות זמן לבקר בפורום.... והינה בכל זאת אני שמח לנצל הזדמנות לאחל לכולכם/ן שנה טובה ומהנה... וחתימה טובה.... שפע
והמון
אריסטו.....(הולך לעמוד בתור.......מה למה?......לקבל חתימה{טובה}
)

../images/Emo6.gif מתוק אחד

ואיך אפשר שלא לסלוח לך בחיי סתם ממש אין על מה אתה מקסים ותודה שקפצת לביקור

אמיתי 39

New member
היי

בהצלחה בחיים הפרטיים אני יודע כמה זה חשוב בהצלחה בעבודה - חשוב גם כן בהצלחה עם הילדים , המקסימים - מה יותר חשוב ... בתקווה שהשנה תהיה לך שנה טובה ומוצלחת מלאת חום ואהבה נתינה וקבלה שנת חום בטירוף , וכל הנגזר מכך... לך , לרון , לילדים . שתדעו רק טוב וכמובן -- חתימה טובה וצום קל ביי אייל

יהודה 59

New member
אריסטו M ../images/Emo70.gif

האם לך לא נסלח שנה טובה איש יקר וחתימה טובה לך בטוח יחתמו טוב

כלנית 2

New member
ערב טוב ..וגם אני סולחת../images/Emo12.gif

למרות שלא מכירה גמר חתימה טובה....

שנסלח לך????

על זה שאתה נותן לנו ככה להתגעגע? בודאי איש יקר!!! חתימה טובה (על השקים כמובן
) ושנה נפלאה לך

*יערית

New member
גמר חתימה טובה אריסטו....

מאחלת לך גם שפע של בריאות ואושר, התחלת בהתנצלויות על העדרותך..אני מאמינה שהכל לטובה
מה שנחשב זה התור לחתימה...ומי מוסר אותם?
שנה טובה שתהייה לך איש ,שנה של הגשמה.

../images/Emo63.gif סליחות

יום כיפור כולם מבקשים סליחה... ואני? מעולם לא חיכיתי ליום כיפור, עבורי כל יום מימות השנה הוא יום טוב לבקשת סליחה, כל יום הוא זמן טוב לחשבון נפש עם עצמי. יודעת כי בכוונה,מימי לא פגעתי באף אחד, מבלי להתכוון , פגעתי והרבה , כמו כל בן אנוש, אף פעם לא התביישתי להתנצל ולומר סליחה טעיתי,או לפחות להסביר מה היתה כוונתי ולהבהיר שהמטרה לא היתה לפגוע. ולהפגע? נפגעתי? בודאי , אך זה היה מזמן,באותם ימים בהם בחרתי להפגע, היום יודעת שלהפגע היא בחירה ומשתדלת לבחור באופציה הזו כמה שפחות. שנה טובה חברים שנה של בחירה שלא לפגוע ולא להפגע גמר חתימה טובה ולמי שצם צום קל
לכול אחד ואחת מחברי הפורום וגם למי שמציצים.

לכולם

מבקשת שוב סליחה ומחילה אם חלילה פגעתי אשמח לקבל תשובה חיובית כדי שאסתדר עם האלוקים שלי צום קל וגמר חתימה טובה מזל

יהודה 59

New member
לכולםםםםם

גמר חתימה טובה צום קל ואם פגעתי במישהי/ו אני מבקש בזאת את סליחתו אוהב את כולכן/ם

אתה? ../images/Emo123.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק פוגע בנמלים אולי שיהיה לך הכי טוב מזל

amigor

New member
ניצת../images/Emo141.gifכשאני קורא אותך..../images/Emo45.gif

סליחות! הטעות היא מידה אנושית, קורה לא? הסליחה היא מידה אלוהית. עמי

סליחות

אלוהים סולח על חטאים שבין אדם לאלוהים ורק אדם סולח על חטאים שבין אדם לאדם אתם יודעים לפי הדת גם כשאדם לא סולח לחברו אפשר לבקש שלוש פעמים סליחה ואז בשמים זה נסלח סליחה סליחה סליחה הסליחה הכי גדולה שאני מבקשת היא מהבת שלי על כל הימים שהיתי חסרת סבלנות גמר חתימה טובה לכל חברי פורום פרק שני

העקשנית

New member
סליחות........./images/Emo52.gif

גם אני תמיד חושבת ממי אני בעצם צריכה לבקש סליחה.... בדרך כלל מבקשת אם יודעת שפגעתי באותו הרגע.... או קצת אחרי. אבל לפעמים-לא יודעים. וגם אני כמוך גרניום, תמיד מרגישה צורך לבקש סליחה מהילדים, על אותם רגעים.(במיוחד לפני המחזור) אבל יש גם אנשים שהייתי שמחה לשמוע אותם מבקשים ממני סליחה. ויש כאלוכבר לא זוכרת אם ביקשו או לא. לא חשוב. שאלוהים כבר יסלח להם..... שנה טובה על כל מקרה!

סולה

New member
מציץ

ניצת חתימה טובה אני מציץ לפעמים מה קראתי בקשר לספרים לא מספרים לסולה?

למעלה