סיפור קצר

מצב
הנושא נעול.

עינב נ

New member
../images/Emo63.gifסיפור קצר

סיפור קצר
תחלנו טיפול שפיצצו אותי בהורמונים והתוצאה היתה כזו בשאיבה 33 ביציות (הרופא שאל אם אני פותחת מעון) 20 ביציות היו טובות להפריה 11 עוברים נוצרו 1 כבר הפסיק להתחלק נשארו 10 2 החזירו לי והקפיאו 8 ביום חמישי אני צריכה לעשות בדיקת דם ואני לא זוכרת מה אני אמור להרגיש יום אחד אני רצה לשרותים כל שעה (וחושבת שאולי כן)
ויום אחר אני הולכת לשרותים פעמיים בכל היום (ואז אולי לא)
מה אני אמורה להרגיש? ונכון שזו כמות לא נורמלית 33 ביציות לא פלא שהיה לי היפר (אם אתן זוכרות)

קודם כל שיהיה בהצלחה

סיפור קצר
תחלנו טיפול שפיצצו אותי בהורמונים והתוצאה היתה כזו בשאיבה 33 ביציות (הרופא שאל אם אני פותחת מעון) 20 ביציות היו טובות להפריה 11 עוברים נוצרו 1 כבר הפסיק להתחלק נשארו 10 2 החזירו לי והקפיאו 8 ביום חמישי אני צריכה לעשות בדיקת דם ואני לא זוכרת מה אני אמור להרגיש יום אחד אני רצה לשרותים כל שעה (וחושבת שאולי כן)
מה אני אמורה להרגיש? ונכון שזו כמות לא נורמלית 33 ביציות לא פלא שהיה לי היפר (אם אתן זוכרות)
קודם כל שיהיה בהצלחה
אני לא הרגשתי כלום... רק תחושה של קלקול קיבה ובאמת 33 זה המון !!! מחזיקה אצבעות

בהצלחה!

סיפור קצר
בהצלחה!
את לא אמורה להרגיש כלום כי כל אישה מרגישה אחרת בהריון ועד כמה שידוע לי, יש נשים שבכל הריון הרגישו אחרת. את אמורה להמשיך לטפס על הקירות עד יום חמישי וברגע שאת מקבלת את התשובה החיובית - להודיע לנו. זה הכל
(33 ביציות? לפחות יש לך מוקפאים כדי לעשות אחים נוספים לאלו שבבטן) מחזיקה לך אצבעות!

ענבל 2

New member
מחזיקה אצבעות לבטא חיובית ../images/Emo45.gif

בהצלחה!
את לא אמורה להרגיש כלום כי כל אישה מרגישה אחרת בהריון ועד כמה שידוע לי, יש נשים שבכל הריון הרגישו אחרת. את אמורה להמשיך לטפס על הקירות עד יום חמישי וברגע שאת מקבלת את התשובה החיובית - להודיע לנו. זה הכל
(33 ביציות? לפחות יש לך מוקפאים כדי לעשות אחים נוספים לאלו שבבטן) מחזיקה לך אצבעות!
מחזיקה אצבעות לבטא חיובית

אפרת12

New member
לא אמורה כלום

סיפור קצר
לא אמורה כלום
בכוונה לא הוספתי את המילה להרגיש. כי את לא "אמורה" להרגיש משהו מסוים - את יכולה להרגיש דברים ולא לדעת שהם קשורים, ואת עשויה להרגיש דברים ולחשוב שהם קשורים והם לא, ואת עשויה לא להרגיש כלום - ולהיות בהריון. מה שאמרתי לא יעזור לך לא לטפס על הקירות, כמובן, אבל רק שתדעי ששום דבר הוא לא סימן לשום דבר (אימרת פורום פוריות עתיקה ונכונה).

מצב
הנושא נעול.
למעלה