סיפורים ...

../images/Emo63.gif סיפורים ...

חברי/ות שכב"ג יקרים/ות כידוע לכולם/ן התנועה ליהדות מתקדמת בישראל עושה מאמצים גדולים על מנת לגייס כספים ותרומות עבור פעילות נוער תל"ם ומחנה הקיץ חווי"ה. על מנת לפנות לתורמים אנו זקוקים לחומרים כתובים שיאפשרו לקורא = (לתורמ/ת) להכיר את נוער תל"ם מנקודת מבטו של הנוער ולא רק מנקודת מבטם של אנשי המקצוע. אני פונה אליכם בבקשה לכתוב ולשלוח לנו את סיפורכם האישי ספרו ... מי אתם, בני כמה אתם, באיזו כיתה אתם, מהם תחומי העניין/התחביבים שלכם, כמה שנים אתם בנוער תל"ם, מה הביא אתכם לתנועה, מי הביא אתכם לתנועה, מה התרומה של תל"ם לחייכם, מה התרומה של תל"ם לחברה הישראלית, האם המשפחות שלכם חברות בתנועה ... וכל דבר שעשוי לעניין את הקוראים
אנו זקוקים לסיפורים באורך של עד 250 - 300 מילים
תודה רבה ל:
רותם הדרי,
אליסה סוסקין
ויובל ברגר שכתבו ביום שישי ...
שבוע טוב שרון

halleliesh

New member
זה יונתן,

שכבגניקים, באמת שאנחנו צריכים הרבה כסף לחוויה, אם לא נגייס את המינימום שאנחנו צריכים היקף המחנה יצומצם בהתאם וזה יבאס מאוד מאוד. אני וגיא אספנו הרבה כסף אבל זה לא מספיק, גם עם הכסף שהאיגוד תרם לנו עדיין חסר לנו, אז יאללה כתבו את סיפור חייכם, לדעתי לדני יש הרבה מה להגיד על שלושת השנים האחרונות....(דני יו נו ואט אים טוקינג אבאוט...!)

יס איי דו

שרון רוצה שאני אכתוב לך משהו חדש? את יודעת עכשיו שאני במזכירות ועתיד ללכת למכינה (ואז יהיו 4 שנים שרמז)

למעלה