"מר-מתוק מוזר" פרק 1

PoTTeR CHiCK

New member
וואוווווווווו../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif

אהבתיייייייייייייייי
רגע, ככה זה לא נגמר. נכון
איפה שאר הפרקים

מיה אחת

New member
../images/Emo141.gif הארות, והבהרות- ../images/Emo54.gif

ראשית כל- כתיבתו של הסיפור הושלמה (להוציא אי-אלו חורים בעלילה
), ופרק חדש יפורסם אחת למספר ימים (כפעמים בשבוע).
שנית שימו
!
- הסיפור מכיל ספוילרים קטנים מאוד. הדינמיקה בין הדמויות בסיפור נשענת על קטעים מסוימים בספר החמישי, וכן נזכרים בו יצורים ודמויות משנה שהופיעו בספר החמישי. בעיני, לא מדובר בספוילרים שיהרסו לכם את "הארי פוטר ומסדר עוף החול" בשום צורה, אבל זה נתון לשיקולכם. כמו כן אני מתנצלת ששכחתי להתריע על ספוילרים אפשריים (למרות ששוב, הספוילרים ממש-ממש מינוריים).
והכי חשוב:
ענקית לכל מי שקרא והגיב!

אמ...../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

זה לא נשען על המוות של מי שמת (לא אני עדיין לא יודעת מי מת וגם אל תגלו לי!) נכון? רק על דברים לא משמעותיים?

ממש ממש נהניתי.^_^../images/Emo19.gif

מעניין, כתוב טוב, וכיף...
נחמד לקרוא על יחסים של ידידות בין לילי לפטוניה...אבל אני מקווה שזה יתפתח ככה שיבינו למה פטוניה כ"כ שונאת את לילי...זה יהיה מעניין.

Moreiro

New member
מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif

תביאי לי קצת כישרון

n k

New member
חביב ביותר ../images/Emo13.gif

אהבתי
דבר פצפון (די קטנוני
) שהפריע לי: נראה לי די הגיוני שמדריכים-ראשיים נפגשים עם המנהל או מורה לפני שהם מתדרכים את שאר המדריכים. מאיפה היא ידעה מה להסביר להם? אבל זה באמת קטנוני

snowwight

New member
מסתדר דווקא../images/Emo42.gif

אממ זה דווקא מתסדר כי בתכלס גם הם היו פעם תלמידים רגילים והם יודעים מה התפקיד של המדריכים וחוץ מזה איך שמתאים ללילי היא חרשה על ספרים ולמדה ושאלה..

איככככס איזה פיק מגעיל...../images/Emo5.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

איך לכל הרוחות את יכולה להעז לפרסם פיק גם ייחודי וחדשני, גם עם רומנטיקה בטעם טוב, גם עם כתיבה מעולה, גם עם אפיון רציני וברור של הדמויות, וגם שיעשה לי חשק לפרק השני?!?! כאילו מה, אין לך טאקט בכלל?? סלחי לי, אבל הכישרון הענק שלך פשוט עובר את גבולות הטעם הטוב ואני מציעה לך לפנות לקו החם של יוסטשייה לקבלת תמיכה..... הבנת?!?!?!
בואו נתערב שכולכם רציתם להעיף לי "סטירה וירטואלית" כשקראתם תכותרת.....

מיה אחת

New member
LOL ../images/Emo6.gif

ובכן, אני לא יכולה לומר שחשבתי על סטירה וירטואלית... יותר כמו virtual lashing. כמובן שזה לא בא בחשבון אחרי שפתחתי וקראת את ההודעה. במקום, קבלי
ו-
. שעשעתני! ובאמת, תודה! הבקורת שלך עושה לי חשק לפרסם עוד
(טוף, עוד יומיים... אחרת יאשימו אותי בהצפה).

פלאפאל

New member
יפה!

ממש יפה! כמה פרקים יהיו? (אם כבר כתבת, סליחה, לא שמתי לב...) ולמה תמיד עושים שג'יימם אהב את לילי ולילי שנאה את ג'יימס?

מיההההה! ../images/Emo182.gif../images/Emo127.gif

קודם כל מזל טוב על סיום כתיבת הפאנפיק. אין צורך לציין שהוא... טוב אין לי ברירה... מהמם
. ידעתי שזה יהיה ככה עוד לפני שבכלל התחלתי לקרוא. את פשוט... טוב אין לי ברירה... מוכשרת עד מאוד! ועוד דבר קטן,
. את גורמת לי כל פעם מחדש לחשק עז ביותר לקרוא פאנפיקים טובים, וכמובן גם את הפיקים המצוינים שלך. ועכשיו רק נותר לחכות להמשך...

Black Sirius1

New member
נו../images/Emo70.gifאנחנו כבר באמצע ../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif

השבוע,איפה פרק 2??? יש לך ICQ

Daniel ROCKS

New member
מיה, אני פשוט בשוק..../images/Emo12.gif../images/Emo73.gif

כל הכבוד חמודה!! הכישרון פשוט שופע בצורה מוגזמת!!
כל הכבוד.. אני עכשיו אמורה להיות בבצפר אבל לא יכולתי להפסיק לקרוא. מושלם בהחלט
תקשיבי, אם מתישהו תרצי לכתוב פאנפיק משותף, אני אשמח להציע את עצמי כשותפה! ראיתי שאת גם אוהבת סלאשים דראקו/הארי. קראתי את הפאנפיק שלך באנגלית, וגם זה ראוי לשבח בהחלט
כל הכבוד
! אני פשוט מאוהבת בכישרון הכתיבה שלך, ג'יי קיי ראולינגית אחת! כתבתי לך את זה גם במסרים, אבל זה רק כדיי שכולם יידעו

למעלה