מרצה בחסד

MM זו אני

New member
../images/Emo63.gif מרצה בחסד../images/Emo63.gif

נתתם לי את "הפוש" לכתוב ועל כך לכולכם תודה מרצה חדורת אנרגיה ואהודה יש לציין, דיי מחרמנת היא הייתה, אפילו עם משקפי החצי מסגרת שלה, שעליהם הייתה מאוד מקפידה, כאילו שזה יכול להסתיר את העיניים הירוקות עם המבט המכשף שלה. בהרצאות שלה היה שקט דממה, היה ביקוש רב למגמה ודווקא לה, למרות שהיו עוד מרצים הרבה יותר מנוסים, היא הייתה מבוקשת בקרב הזכרים אומנם יותר אך גם נקבות שם לא היה חסר. וההצלחות שהיא קטפה היו מעל לכל הסיכויים. היא נתנה את הנשמה, אבל אין צל של ספק שגם חרמנה. וזה כשהיא הייתה מודעת שכשהיא עומדת מול המקרן עם החולצה הלבנה היא הופכת לשקופה, וכשהיא מתכופפת לעבר תיקה שבכוונה היה על הרצפה, אז ישנה הצצה חטופה לעבר השדיים שלה. לעתים הגיעה לשם לבושה בז'קט שלכאורה נראה שמרני, אך מתחתיו כלום לא היה,ולפני שנכנסה לכיתה הייתה פותחת 2 כפתורים, זה חימם את העניינים. היא ניצלה כל דבר בכדי להשיג דממה בכיתה והקשבה אמנם לא ריכוז אבל היא ידעה שהם יצליחו במבחנים. והייתה עושה הכל... אפילו נותנת להם שיעורים פרטיים. אך כל זאת ללא ידיעת ההנהלה .זה היה סוד כמוס שנשמר משכבה לשכבה אף אחד לא רצה להפסיד אותה .... והסוד ההצלחה היה שמור רק לה. היא ידעה איך ללמד בלי בעיה, נכון שבפני עצמה היא מודה, שלולא הפרוטקציה יתכן ובכלל לא הייתה מגיעה ל"רום המעלה". אבל זה היה בהתחלה, היום יש לה מוניטין ואפילו הצעות מגרות,מפתות מאוניברסיטות אחרות. אך היא נאמנה לקהל המעריצים שלה שסוגד לה ולא מאכזב אותה. יותם נכנס לכיתה בתחילת הסימסטר של השנה, היא צדה אותו בענייה ובמוחה אותו היא כבר סימנה הוא יהיה שלה ולא משנה מה . הוא היה תמיר גבוהה בצורה מרשימה,היה לו חן מיוחד, ראשו מגולח בלי שמץ של קוצים ממש על הסכין. היא לא הסתירה חיוך כששמעה שכל גופו חלק ללא רבב בעקבות "העבודה החדשה" שהוא מצא בכדי לממן את הלימודים ושכר הדירה . היא רק נשכה שפה תחתונה וידעה זה רק עניין של זמן עד שהיא אותו תצוד ברשת שלה, אך עכשיו אין לה זמן היא הרהרה אבל שזה יקרה היא ידעה.. זה כששני חברת הילדות שלה באה לת"א, לחלק הזמנות לחתונה מתלהבת כהרגלה זה הצחיק אותה הן חיות העולמות כל כך שונים, ובכל זאת הן חברות כמה מוזר שזה יכול להיות. שני החליטה שהן יוצאות ולא מעניין אותה כמה היא תשושה, הערב הן מבלות בילוי פרוע בעיר הגדולה, מיותר לציין ששני באה ממש כמוה מעיירת פיתוח זה החלק שהייתה רוצה למחוק מהחיים שלה . היא נסחפה איתה היא מודה והחליטה שהיום היא תהיה שונה, היא פשטה מעליה את שרידי האלג'נט, ועלתה על מדיי הבלויים ג'ינס וגופיה מוזהבת דיי חשופה ומבליטה "אז בכל זאת את אלגנטית" צחקקה עלי שני היא הביטה במראה " שיהיה העיקר אני נראת פצצה". "טוב מה התוכנית?" שאלה כשהן יושבות בג'יפ, שני חיכה בגרונה "סיגל הביאה לי כתובת זה "מועדון" שאחרי החתונה לא יהיה לי אילו כניסה, בואי נעשה לי מסיבת רווקות פרטית קטנה", המבט שלה היה ממזרי. דמעות מרוב צחוק זלגו מעניה אבל היא נסחפה איתה ונסעה לכתובת שמסתבר ששני בעל פה ידעה. הכל מסביב היה אפל מוזיקה כסאות ושלחנות מסביב לבמה הן הגיעו מוקדם מסתבר וזכו להתיישב ליד הבמה לא שהיה איכפת לה שני שתתה ושתתה היא רק חשבה איך היא גוררת אותה ולחשה לאלוהים תודה שיש לה מעלית לדירה. לפתע האורות כבים היא לשניונת נבהלה אך ההבהובים על הבמה והצעקה של שני "הנה זה מתחיל המופע" הרגיעו אותה היא הביטה מסוקרנת היא מודה לא עם כל המופרעות שבה זו הייתה לה פה פעם ראשונה המוזיקה הדהדה ואז הם הופיעו הם היו שלושה לבושים בצורה ממש מרטיבה (אין לזה הגדרה יותר טובה). גופם היה חלק שרירי בנוי לתלפיות ללקק (ולא את האצבעות), המכנסי עור היו פצצה, יותר חושפים ממסתרים. והיא הייתה מאוד עסוקה כי דבר ראשון אצל בחורים מסתכלת על הישבנים אז.... לקח לה זמן בכל זאת יש פה שלושה. היא הרימה עיניים כשראתה כשאחד מהם עומד ממש מולה על הבמה כפות רגליים מושלמות זה מה ששכנע אותה להרים את מבטה. הלם, תדהמה, היא לא ידעה מה אבל היא ראתה אותו מביט בה במבט שהיא לא הייתה מוכנה. הוא רק הושיט יד והעלה אותה על הבמה לקול צרחות הנשים, (וקללות חרישות מתחת לליפסטיק על "הזונה הזו שזכתה") .שני הייתה משולהבת שרקה לה אך מהרגע שהוא נגע בה היא קפאה. לא הייתה מסוגלת לזוז זה הוא שהתחיל נוגע בה בצורה חושנית על הבמה, כששני חבריו משעשעים את הנשים כשהם יורדים מהבמה. מנסים להבין מה קרה לבחור שלא הסכים שאף אחת תיגע בו במהלך ההופעה. היא לא שמעה כלום או ראתה ,היא הייתה מכושפת, וכה כמהה שיגע בה. הוא נשק לה נשיקה ארוכה ומטריפה, נגע בה אוחז אותה בידיו ומלטף את גופה היו לו שרירים חזקים כי היא התמוססה כשנגע לה בפטמה, כל גופה בגד בה נתן לו לשלוט בה. היא היתה רגילה לשלוט בדרך כלל, אך היא מסרה לו את השרביט בשמחה. הוא נשק לה החל זז איתה על הבמה היא הוטרפה מלהרגיש את הזקיפה שלו כל כך מוצקה. באופן אוטומטי היא הניחה את ידיה על הישבן שלו, הוא לא היה צריך עידוד נוסף, אין לה מושג אך בתוך שניה הוא היה ללא המכנס.רק שכבת עור שחור נצמד הפרידה בניהם עכשיו, היא החלה בטבעיות להיצמד אילו הוא הרים אותה היא פשוט התיישבה. צמודה לאיבר שלו כשהוא בעמידה, היא הייתה נוטפת נוזלת ורטובה, ולרגע הוא לא חדל מלנשק אותה. היא הרגישה שהיא נמסה הוא ניגש לכיסא התיישב עליו כשהיא עדין אליו דבוקה "ותנוענעי" לחש לה. היא לא שלטה בעצמה. היא רצתה להרגיש את איברו הזקור בתוכה אך זה כנראה לא היה "בתוכניה". היא לא שלטה בעצמה הגוף שלה מעצמו נצמד לבליטה שתפחה למרות שלאוויר העולם היא לא יצאה. היא התנענעה,מתרוממת מעט ואז מתיישבת עליה ,היא ראתה שגם הוא מוטרף זה עודד אותה נותן לה להרגיש פחות פגיעה. והיא בשלה עושה זאת שוב ושוב רוצה להוציא אותו מהשליטה .הוא גונח מביט בה הידיים שלו שעד עכשיו היו עסוקות בלענג את פטמתה אחזו עכשיו בישבנים שלה, לא נותנות לה לקום רק מצמידות אותה אילו חזק חזקקקקק. "זייני אותי " אמר לה מרים אגן כדי שתרגיש עד כמה הוא זקוק לה. והיא מצדה רכבה עליו למרות המגבלה . היא רכבה עליו בטרוף, מרגישה שעוד שניה היא מתפוצצת. היא גנחה היא עוד רגע גומרת, הוא ידע כשראה את המבט, ולא חשב פעמיים רק הצמיד אותה. מרגיש שעוד שניה הזין שלו קורע את התלבושת המחורבנת והיקרה הזו, אך כבר לא היה לו איכפת. אני גומרתתתת היא כבר לא לחשה היא צעקה הוא שמע אותה ואיבד כל שליטה הוא לא הצליח לעצור אותה היא נזלה ממנו על העור החם כשהיא סגורה וכלואה. הוא התנשם כמו סוס מירוץ גזעי, והסוס הזה היה שלה עכשיו היא קלטה. מביט סביבו פתאום שם לב שהמוזיקה ממש חזקה,ושדיי שקט מסביב הוא מיד נזכר שהוא באמצע הופעה. הוא לא הובך רק הרים אותה, מביט סביב לא מפספס נשים שמתנשמות אחרי גמירה. מסמן לעידו שיטפל בשני שנראתה שפוכה עידו הנהן ויותם לא נותן לה לרדת מגופו לוקח אותה אל מאחורי הבמה היא לא מביטה בו היא לא מדברת נשימתה כבר מסודרת אך היא שקטה נהנת מכל רגע אך חושבת על עונש מתאים לתלמיד שלה שהפך בין לילה לסוס הפרא שלה....

תרשי לי לחלוק עלייך יפתי

חלומו של כל גבר. אכן סיפור משובח. המשיכי כך...

blackwedding

New member
מממ....

עוד פעם סוס?! מה זה אופנה חדשה?!?!?!
נו, טוב, הייתי חייב, לפחות הצחקתי את עצמי... כתיבה משובחת, שמח לראות אותך מתאקלמת כאן יום טוב

MM זו אני

New member
אני מודה ../images/Emo66.gif

יש לי משהוא עם סוסים גם כן סוג של "סטיה" אבל שמחה שלפחות חייכת יום נעים ועבודה נעימה

למעלה