........מונית לילה...

tairon

New member
../images/Emo63.gif........מונית לילה...

"וואלה אוהב את העבודה שלי .. חיית לילה אני.. מתעורר לחיים אייך שמתחילה החשיכה.. ובלילה יוצאים הסיפורים הכי טובים" הגלגלים שואטים קדימה.. העיניים מתרוצצות מחפשות לרוב את היד המורמת השריקה.. או השאגה מוניתתתתתתתת ...ואז הרכב עוצר.. לפעמים ברוורס פראי ללקוח .. ותלוי במרחק הנסיעה.. אבל תמיד יש סיפורים מסיפורים שונים.. הרדיו נמצא על איזה תחנת קשקשת מקומית כולם מתקשרים לספר מצוקות וכל מיני סיפורים אבל פה במונית אלו הסיפורים האמיתיים.. צחוק החיים... ואז בסיום משמרת.. שהנהג של הבוקר מתייצב.. בדרך הביתה משחזר ... ופה אתם נכנסים לעניןןןןןןןן... שלפו לי סיפורי לילה מצחיקים תפעילו דמיון... יצרתיות... והומורררררר...

נסיעה שכזו...../images/Emo73.gif

נכנסתי למונית... לרחוב המעין בבקשה. הוא התחיל לנסוע... התישבתי מאחור, מסדרת את עצמי החולצה, המכנס... מביטה החוצה, "אוח איזה יום" הוא פולט אל תוך השקט... ורעש נוראי ממכשיר הקשר שלו בוקע 145 האם שומע? הוא עונה שומע עבור, אתה בנסיעה? אני לוקח נוסעת למעין אתה צריך משהו ממני? כן יש מישהי שצריכה דחוף נסיעה היא עומדת ללדת, ואז הוא מביט אליי ושואל בעיניו.. ואני אומרת לו טוב נו אני לא ממהרת מה לעשות צריך אז צריך הוא עונה קיבלתי הולך לקחת אותה. וסיבוב פרסה מהיר נוסעים ליולדת עוצרים ליד בנין רב קומות יורדת מישהי שבטנה הולכת לפניה... עם בעלה שלובש את החולצה שלו מכופתרת הפוך, יש עליו שמיכה ותיק ואין לו שמץ , הוא נראה כל כך מבולבל אני עוברת קדימה נותנת להם לשבת מאחור ומתחילים בנסיעה... והיא איייייי משה אני מתה ואני מתחילה להרגיש ת´לחץ, הפנים שלי בוערות למה הייתי צריכה את זה, אין לי צרות משלי?? תנשמי אני פה פפפ..פפפ מדגים לה איך לנשום אייייייייי כואב ... תנשמייייייייייי הנה עוד מעט מגיעים אני והנהג שתיקת הכבשים, אני מסתובבת לאחור מניחה יד שלי על היד שלה, ואומרת לה אל תדאגי אנחנו איתך, כן אבל מה זה עוזר לי שאתם איתי כואבבבבבבבבבב לייייייייייייייייייי, ואני כבר רועדת מכל הסיטואציה הזאת מיי גוד למה הזמנתי לי מונית למה, לא יכולתי לנסוע באוטובוס? מחשבות רצות לי בראש והיא משה אני חושבת שזה יוצאאאא, לא לא שימה אני.... עוד מעט מגיעים תתאפקי כואבבבבבבבב לא יכולה פפפ.. פפפ.פפפ.. כולנו מנשימים אותה כבר כולל הנהג משה יושב על ברכיו מולה והיא בחצי שכיבה כבר.. ואני מפללת אלוהים אל תעשה לי את זה אני לא לא לא רוצה לא פההההה, ואלוהים שם זין עליי, היא ממשיכה זה יוצאאאא... אני פונה לנהג עושה לו פרצופים כבר סע סע אלוהים , למה אני פה. סימה מתחילה ללדת וצרוחת משה מנגב לה את הפנים.. הגענו למיון אני קפצתי החוצה מהמונית אמרתי להם שיהיה במזל ורצתי משם כאילו לא יודעת ממה אני בורחת... אני מגיעה לתחנת האוטובוס הקרובה.. וחושבת לעצמי יו למה ככה? בריצה חזרה לשם אני נכנסת ושואלת סימה ומשה הרגע באו היא התחילה ללדת במונית כן תעלי ליולדות הם שם .. אני עולה משה נכנס איתה כך אמרו לי חיכיתי בחוץ הייתי דיי מתוחה כאילו אני כבר חלק מהקטע... לאחר שעתיים יצא משה אני כבר הייתי אאוט מרוב מתח.... מחיך לכולם יש לי בת יש לי בתתתת... ואני דומעת מחבקת אותו מזל טוב משה איך סימה? היא תהיה בסדר כולו זורח מאושר מיוזע, הכנתי לנו קפה וישבנו לדבר הלאה... להרגע יחד. וזה סיפור המונית שלי.

tairon

New member
3:00 נסיעה

"לאן זה?" פניתי אליו תוך כדי סיבוב ראשי... הוא הביט בי חמור סבר.."תגיע בהכי קצר שלך לצרנוכובסקי ואל תעשה לי סיבובים מיותרים אהה"..שמתי את האוטו על דרייב לחיצה על הגז ואנחנו בדרך...וכאילו כדי להכעיס כל הרמזורים עשו יד אחת כנגדו והיו אדום... הוא נראה לי דרך המראה לחוץ פחד וחסר מנוחה... "לך תבין נקבות וזה לא שאני לא משקיע בה ולמרות הכל היא כל הזמן מיללת לי.. נמאס לי לא מבין.. אני אוהב אותה מטפח בה משקיע בה.."ואני מהנהן בראשי "כן קשה להבין אותם.. אבל אי אפשר בלעדיהן ..." והוא נכנס לטרנס של דיבור.."למה??? למה הייתי צריך את זה .. במו ידיי הבאתי את זה על עצמי.. אבל חולה על המבט הזה בעיקר בשעות הבוקר קצת אחרי שמתעורר...והיא מתחככת בי.. והיא כל כך רכה אלוהים.. היא מתה עליי יודע בוודאות.. אבל לא מבין בחיי שלא...ועכשיו היא התאהבה לי ככה פתאום באמצע החיים שלי היא התאהבה..." ושוב אנחנו נעצרים באדום..."תשמע זה קורה.. ממשיכים הלאה... תבוא אחרת.." והוא לפתע מניח את כף ידו על כתפי "מה אחרת??????.. אף אחת לא נכנסת אליי לדירה יותר אחריה.. לא רוצה זה שובר לי את הלב.. אני נקשר מהר אל תראה אותי ככה חסון גבוה.. אבל נקשר... אין לא מכניס אחרת עד שהתרגלתי לזו.. כן לא מבין אבל גם לזה מתרגלים..." ניכר שהוא לחוץ ומבולבל.. וגם סובל..."אז מה יש בצרנוכובסקי?" "היא" הוא מתחיל לשאוג....."היא שם... קיבלתי טלפון שהודיע לי שהיא שם.. אני יראה לה מה זה... נמאס לי ... זו הפעם השלישית הערב.. שאני יורד לשם.. כבר אין לי רגלים...למה הייתי צריך את זה ?... הפעם היא תענש ..".. אני מרים את מכשיר הקשר בבהלה... "בייס שומייע.. כאן 456.. יש לי מצב.. קרא לכחול לנקודת ציון הנסיעה ..." מעברו השני..נשמע קול של סדרן התחנה..." מה קורה צחי??? תפרט תסביר.." והנוסע שם בספסל האחורי.."הוא רוצה שתפרט לו .. נו תספר לו אייך היא הרסה לי את החיים... אני גמור ... אמרו לי תתאהב .. ותקבל אהבה חזרה כפלים עבדו עליי בחיי"... אני מביט בו במראה..."בייס בלי שאלות.. קבל מצב ל אס או אס.. אימרגנסי לכחול בהול..."... עוד שתי דקות מגיעים אני מוריד מהירות .. למשוך את ההגעה... "תראה אולי אתה רוצה נעצור נשתה כוס קפה ביחד? תרגע לפני שאתה מגיע לשם לא שווה לאבד את הראש.. אוקי מבין כאוב בגידה זה דבר כואב.." והנוסע שם מאחור מתחיל ממש לצרוח " מה קפה נראה לךךך?????? היא שם מי יודע מה עושה... היא ללא אמצעי ההגנה...".. אנחנו נכנסים לרחוב הלב שלי דופק כמו מטורף רק זה חסר לי.. בעל קנאי בהתקף של קריזה .. והוא יותר ויותר נראה לי מאבד שליטה... "תעצור הנה מ"ס 16.. כמה אני חייב לך?" לפתע לפני המונית נעצרת נידת בחריקת בלמים.. שני שוטרים יורדים ממנה בריצה פותחים את הדלת של הנוסע מצמידים אותו לרכב... ואוחזים בו בחוזקה.."מההההה קרה לכםםםםםםם התחרפנתםםםםםםםםםםם?".. ואני יוצא מרכבי..."שמעו זה ענין משפחתי הוא קצת פגוע לא רציתי לקחת פה סיכון"... ואז מאחת החצרות לפתע יוצאת איזה פודלית בכשכושי זנב... והנוסע שלי מתחיל לצרוח " הנה ציקי שלי... היא מיוחמת בורחת לי כל הזמן רק שלא תיהיה לי בהריון..."..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo127.gif

יווווו איזה יופי של סיפור
חרמנית זאת חבלז.... חחחחחחחחחח

Mוניk

New member
חחחחחחח טאי עממה סו מתיחה סוב

הכלבה המיוחמתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחח גנובי סליייייי חמודדדדד מקסים טיוש הדמיון שלך משו משו אהבתי
מוניק

חחחחחחחחחחח גוזלת זמן זותי

תשמעו קטע, היום אני מוציא את הכלבה שלי לגינה, (פויינטית גרמניה) ונועל את דלת הזכוכית (לא את הסורג), בודק היטב שהדלת נעולה, כי מדי פעם הכלבה מגיחה ככה, לאחר שהיא "דוחפת" את הדלת. לא עוברות שלוש דקות, (עוברות ארבע) והיא מגיעה לי לסלון מפזזת ומנענעת את זנבה הקטן. טוב, אני מחליט אחרי זמן להוציא אותה שוב והפעם אני שוכב לי במיטה ומביט בה, נו ומה עושה, המפלצת?. היא דוחפת פעם פעמיים את הדלת, יעני בודקת את עוצמת המיכשול. ואז... עומדת על שתי רגליה ועם.....הראש....כן הראש, מורידה את הידית, יעני פותחת את הדלת, וניכנסת לה בשימחה. הייתם מאמינים, אינטליגנציה כזו אצל כלבה...השאירה אותי מאחור... בפעם הבאה קושר אותי בשלשלאות, אולי הודיני חדר אליה..אולי יש לי את כלבת המיליונים? ישנוני

Mוניk

New member
ואו חוצי זההההההההה ענקקקקקקקקקק

ממש כמו בחיים באמת חוצי זה נישמע כל כך אמיתי חוצי}{ מוניק

tairon

New member
אולי עוד מישו מרים את

הכפפה הזו???????? והנה זה מוקפץץץ אל על לאאאאאא לופטאנזהההההה זה

סנוניק!

יש לך משימה איש! יאללה יאללה בלי עצלנות- אני מחכה לסיפור מונית נראה לך שלי אמיתי? דהההההההה

טוב והסיפור שלי ../images/Emo29.gif

בהיותי חייל, היתי צריך לחזור לבסיס במרכז הארץ, במוצאי שבת. לילה, אני מושיט את ידי ועוצרת לידי מונית, והנהג אומר לי, "כנס חייל לת"א טרמפ´, טוב ניכנס, מתישב ליד הנהג. נוסעים. עוברות כמה דקות של שתיקה, והוא מתחיל לשאול אותי "מה ככה עוזבים את החברה בלילה" ומקשקש לו איתי ובלי משים מצידי הוא מוביל את השיחה לכיוון של "זיונים", בשלב מסויים התחלתי להרגיש לא בנוח, האיש משדר משהו "מוזר". הוא לא נינוח, וידו הימנית ככה מתקרבת אלי, יותר קרוב מהמינימום המותר. יאאאאאא נופל לי האסימון, הבחור זומם עלי....עלי....אני נימתח, עונה לו בקצרה, ומת לרדת מהמונית. אבל הדרך עדיין ארוכה. בקיצור סחבאק מתוח, לחוץ, אומר לעצמו אם הדפוק שולח יד או עושה משהו אני תוקע לו מכות שלא יכירו אותו בקהילת ההומויים. האיש הרגיש בחושיו שאני נירתע ולמזלו, ולמזלי הרחיק את ידו, הדליק רדיו וכך הגענו למקום שהיתי צריך לרדת. "נהג מונית נהג מונית מביא לי אחלה של תוכנית....." אז תדעו שנעשה ניסיון להעביר אותי לעולם הארונות, מזל שהארונות התנגדו. רק שתדעו, מזה שנים אני "מומחה" לדיבוב נהגי מוניות, לפני כל בחירות אני עושה אצלם משאלים, והם ניפתחים ומקשקשים את כל ה"תורה", אישתי מתה ממני, "מה אתה רוצה מהם מה", ואני מדבר איתם על מס הכנסה, על ראש הממשלה, על הערבים, על העירייה, ואללה אוהב את השכל הישר של נהגי המוניות, זה עם זה....הנהגים ישנוני

tairon

New member
חחחחחחחחח ישנוני...

יגנוב הוא היה סה"כ איש מלא חיבה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וקרוב לוודאי נבהל ממך יותר... חחחחחח ענק

אוגי פה

New member
מונית אממממממממ

אז ככה אני כמעט על יום חוזר מעבודה בלילה במונית ומרוב שמספרים לי כל כך הרבה דברים אני כבר לא זוכר אבל לא זכור לי שאני כותל זה עניין של עוד קצת ואני עם מלא פתקים באוזניים אני חדשות לא שומע אין זמן אבל אני אומר לעצמי " טוב נו אני עולה יותר מאוחר למונית אני בטוח ידע מה קרה היום במדינה" ואת האמת הייתי לוקח את כל הנהגים ושם אותם בכנסת אבל למה אחרי יום עבודה תמיד אבל תמיד אני עולה למונית של אחד שהחיים שלו קשים ? למההההההההההה מה עשיתייייייייי מה יש לי פרצוף של אבי ביטר ? מה אני לישכת הסעד ? מה ביקשתי שתיקח אותי הבית זה הכל לא רוצה יותר פעם אחת נכנסתי למונית אמרתי לו את היעד (זה היה בלילה) ו..... דממה במונית אמרתי לא יכול להיות בטח הנהג לא מרגיש טוב אבל כנראה שטעיתי בלי כל הסבר בלי כל רמז אמר לי "אתה יודע יש כאלה שבורחים מהמונית בלי לשלם" הסתכלתי עליו ואמרתי לו " נהגוס אני עוד במונית לא הלכתי לשום מקום אני יודע הוא אומר לי אבל אני רק אומר אני שתקתי אמרתי עם אני מוצאי עוד מילה אני מקבל מכות ממנו הגענו לבית שלי אני רואה את יד שמאל שלו צמוד לדלת אמרתי לו מה אתה בלחץ אני לא בורח אני מוציא כסף הוא אמר לי רק שתדע שיש לי כאן אקדח אני שמעתי אקדח אמרתי לו כמה יצא הנסיעה אמר לי 30 ש"ח אמרתי לו קח 50 ותחשוב כאילו לא הייתי כאן. זה אחד הנסיעות הכי לא נעימות שהיו לי.

ממ..../images/Emo73.gif

תפעיל מונה וסע והוא נסע.. זה היה אמור להיות יום נפלא הייתי בדרכי הבייתה החברה בבית כבר מחכה כל היום היא מתקשרת ושואלת מתי אני אחזור.. לא.. לא קרא כלום זה אחד הימים המהממים האלו שפוגעים בכולנו לעיתים לא ממש קרובות.. יום שכולו מושלם.. בעבודה הולך מצויין ואפילו הבוס מחמיא ואומר לך ללכת מוקדם. החברה מתקשרת ואומרת כמה שהיא אוהבת וחושבת עלייך כל הזמן כמה שהיא רוצה אותך ותבוא כבר.. כולם מחייכים ואתה על גג העולם יצאתי מוקדם מהעבודה מקפץ בעליזות מנחש מה מחכה לי בבית רק להגיע לשם.. הגעתי לרחוב והמתנתי למונית עברו כמה מוניות אך לא עצרו..זה לא מה שיהרוס לי את היום.. לבסוף עצרה אחת..... עליתי מסרתי את היעד והתחלנו לנסוע אני עם חיוך מרוח מאוזן לאוזן שמח ומאושר "שלום גם לך באמת" "לא אל תתיחס, אני רק הנהג...." שמעתי.. שלום גם לך אדון נהג הוא הסתכל עלי דרך המראה, הוא בכה מה קרה? שאלתי אותו את השאלה הבילתי נמנעת -זאת הייתה הטעות שלי הוא ישר זיהה את הפונטיצאל, הנמיך את המוזיקה המזרחית והחל בוכה את כל הצרות שלו הוא שפך האישה וחמשת הילדים המשכורת שלא מספיקה הכל הוא שפך עלי.. אמיתי לא אמיתי זה באמת לא משנה יש להם את החוש הזה לדכא אותך לנהגים האלו.. וכך אחרי חצי שעה של התבכיינות לא יכולתי להתאפק וגם אני בכיתי הרגשתי אשם על ההצלחה בחיים שלי על הזוגיות המאושרת שלי על השכר הלא רע על הכל.. הרגשתי שהעולם אכזר ולא הוגן הייתי חייב לעשות משהו.. ועשיתי באותו הלילה הנהג נהיה מאושר למחרת הוא בא לעבודה שמח ועליז התחיל לחלק הוראות לכולם הציע שינויים ומה לא.. הבוס לא ממש היה מרוצה ממנו אבל זה לא שינה לו היה לו שכר לא רע ובבית חיכתה לו חברה שרק מחכה.. הוא היה מאושר הוא היה על גג העולם "תפעיל ומנה וסע" -שמעתי הפעלתי ונסעתי

למעלה