מדריך - Hapland 3

lupoN

New member
../images/Emo58.gif40

פתחו את המכסה השמאלי של הארגז שבמנהרה. (תמונה 40)
 

lupoN

New member
../images/Emo58.gif41

הקליקו על המכונאי. הוא ייפול לתוך המנהרה. (תמונה 41)
 

lupoN

New member
../images/Emo58.gif42

התזמון כאן חשוב מאד. התבוננו בתמונות כדי לדייק בעיתוי. כמעט הסוף, ואם פקששתם - הכל מההתחלה, וזו כבר הרבה עבודה. 1.
הקליקו על המכונאי. הוא ייכנס לתוך הארגז ויצא רכוב על סיר מרק. 2.
כאשר מרכז הרכב המוזר מגיע לקצה הדופן שפתחתם, (שימו לב למצב שבתמונה השנייה!), הקליקו על היצור האדום שבתקרת המנהרה. הוא יפיל גוש כתום לתוך הסיר (חשוב שייפול פנימה! אם אור קטן אדום מבצבץ מתוך הסיר, סימן שקלעתם) 3.
הרכב ימשיך. כאשר הוא מגיע לתחילת הגבעונת החומה הבהירה (תמונה שלישית), הקליקו על מפעיל הידיות. גוש ירוק ייפול מהתקרה המעוגלת, יפגע בדפנות המנהרה וינחת בתוך הסיר. (תמונה 42)
 

lupoN

New member
../images/Emo58.gif43

בתוך כל המרקחה הזו תיווצר מפלצת אימתנית שתרדוף אחרי האיש המסכן שלנו. הוא יברח לארגז והיא תתקע בקיר וכך ייחשף האזור שמתחת לסימן השאלה המסתורי. אז מה גילתם? כתוב Do Not Press, המממ... אז לא חייבים להקליק עדיין. אם כן, הקליקו, ראשית, על הגלגל שבצד כבתמונה: (תמונה 43)
 

lupoN

New member
../images/Emo58.gif44

וסוף סוף אפשר ללחוץ
קליק אחרון: (תמונה 44)
 

lupoN

New member
../images/Emo58.gifמדריך - Hapland 3 (טקסט 1)

קישור למשחק http://www.foon.co.uk/farcade/hapland3/ המשחק השלישי בסדרה, והוא בכלל לא פשוט... גם כאשר עוקבים אחרי ההוראות... מטרת המשחק היא להדליק את הלפידים ולהפיץ אור. הפעם בדרך מוזרה... הרעיון הכללי כבכל משחקי ה"הפלנד", הוא לבצע את הפעולות על פי סדר מסוים והכרחי, על-מנת לשרוד ולבצע את הדרך במלואה ללא תקלות. את הנפשות הפועלות והאובייקטים במשחק תוכלו להכיר תוך כדי תהליך הפתרון ומבט בתמונות. שימו לב
, שלבים אחדים דורשים תזמון מדויק, והם יסומנו ב -
. הקפידו לקראם לפני ביצוע הפעולות. כאמור, ייתכן כי הניסיונות הראשונים יתפספסו. במצבים אלה, לחצו על Reset (בצד ימין למטה).
הנה הדרך: ראשית, הקליקו על הגזר שתלוי על השרשרת שמתחת לגגון המעוגל. האיש הקרוב שמתחתיו יאכל אותו. חשוב למלא את הבטן כדי לרוקנה אח"כ
(תמונה 01) קליק על האיש הזללן, והוא יעבור לימין: (תמונה 02) כעת הקליקו על האדם שבקומה מתחת. הקליקו שלוש פעמים עד אשר יופיע גזר נוסף. הערה: איש זה - תפקידו להפעיל את הידיות שבמשחק. שימו לב כי ישנן שלוש ידיות כאלה (משני עברי הבריכה ובתוכה); הוא אמור להגיע לכל אחת מהן ולהפעילן בהתאם. בשלב הנוכחי, הפעלת הידית הסמוכה אליו מסובבת את השרשרת עליה היה תלוי הגזר. תלויים עליה פריטים נוספים. לכל אחד מהם שימוש בזמן נתון. (תמונה 03)
שימו לב לתזמון והתבוננו ברצף התמונות. כאן נדרשות מספר פעולות זו אחר זו: 1.
קליק על הגזר. 2.
אחרי שייקטף הגזר, קליק על מכסה הארגז (כבתמונה). הזללן ירצה לאכול אותו שוב, אבל המכה תפריע לו והגזר ייפול מידיו לתוך המנהרה המוארת. 3.
מייד יגיחו שני זבובים. צריך להיפטר מהם בקליקים, כדי שהחיפושית הירוקה תעזוב את מקומה ותשחרר את המתג. (תמונה 04) סגרו את שני המתגים שמפעילים את כני השיגור של החללית. (תמונה 05) הקליקו שלוש פעמים על מפעיל הידיות עד אשר תראו את החץ האדום התלוי על השרשרת. (תמונה 06) קליק על הלוח הימני של הארגז. הוא ייפתח ויש לנו משטח. (תמונה 07) קליק על החץ האדום התלוי. האיש שלנו ירד לכיוון החללית; המשטח שנפתח מונע נפילתו לתוך המערה. (תמונה 08)
שימו לב לתזמון 1.
קליק על החללית. 2.
בדיוק כאשר החללית נמצאת מעל האיש, מקרינה אותו באור סגול ומתכוונת לאסוף אותו, הקליקו על הכפתור הצהוב הימני של הארגז (כמסומן בתמונה). אם תקישו מוקדם מידי, הגלגל שיצא מן הארגז ירמוס את האיש; אם תקישו מאוחר מידי, האיש ייאסף ע"י החללית ויתפוצץ על המוקש. במקרים אלו יש להתחיל מההתחלה. (תמונה 9) במצב הרצוי - גלגל יצא מן הקופסא; האיש יצליח להתחמק; החללית תאסוף את הגלגל, תשליך אותו על המוקש ותפוצץ אותו. החץ האדום שעל המדשאה יופנה כלפי מעלה. בינתיים האיש ימשיך לכיוון הביתן. היות שבטנו מלאה (הוא אכל גזר) הוא ייכנס לשירותים ויוריד את המים. הורדת המים תגרום להתרסקות אבנים בחלק המנהרה שמתחת לביתן, וייחשף גוש אדום. החללית תעבור לכן השיגור השני (הימני שביניהם). הנה תמונת מסך של סיום השלב להלן: (תמונה 10)
קליק על פעמון השירותים. האיש שלנו ייצא. (תמונה 11) קליק נוסף על אותו איש. היות שהחץ הופנה כלפי מעלה כתוצאה מההתפוצצות, הוא יטפס מעלה. (תמונה 12) קליק נוסף עליו, והוא יעבור לשמאל. (תמונה 13) שלושה קליקים על מפעיל הידיות, כדי לסובב את השרשרת עד שיופיע מגן כחול למעלה. (תמונה 14) קליק על המתג כמסומן בתמונה. כעת הנעת הידית לא תסובב את השרשרת, כי אם תפעיל את החץ המורה הירוק. (תמונה 15) חזרו להקליק על האיש שמפעיל את הידית. עתה הוא יפנה בכיוון שמורה לו החץ הירוק ויחצה את הבריכה לעברה השני. (תמונה 16) קליק על הצינורית כדי לכופפה מעלה. הערה: עם הפעלת הידית שמעברה השמאלי של הבריכה ניתן לירות דרך הצינורית: קדימה, כשהיא ישרה, ולמעלה כאשר היא מעוקמת. אנחנו צריכים אותה מעוקמת. (תמונה 17)
שימו לב לתזמון
1.
הקליקו על החללית שעל כן השיגור מימין. (תמונה 1) 2.
ממש לפני שהיא מגיעה לשולי המסך מצד ימין הקליקו על המגן הכחול כדי לקחת אותו (תמונה 2) 3.
מייד אחרי כן, הקליקו על האיש שמפעיל את הידית כדי להעיף אבן. (תמונה 2) (תמונה 18) המצב הסופי: האבן שנורית כלפי מעלה (כי הצינורית מכופפת), תפגע במגן (שנמצא באופן זמני אצל האיש למעלה), כך היא תעוף לעבר החללית. פגיעת האבן בחללית תיצור טיפוניות שיפלו לבריכה ויקפיאו אותה. אם לא הצלחתם להקליק בתזמון הנכון, החללית תיבלע בתוך הגג המעוגל, ותצטרכו להתחיל הכל מההתחלה ואז המשיכו: בצעו פעולה דומה: 1.
קליק על המגן 2.
מייד אחר-כך קליק על האיש שמפעיל את הידית. אבן תעוף לעבר המגן ותיפול לתוך הסל התלוי על הענף. (תמונה 19) חזרו שוב על רצף הפעולות הקודם: 1.
קליק על המגן 2.
ומייד אחר-כך קליק על האיש שמפעיל את הידית. כעת, תעוף מתוך הצינורית פצצה מופעלת מים ותיפול לתוך הסל התלוי.
הערה: שימו לב כי עתה יש שני דברים בתוך הסל. שלושה חפצים בתוכו - והוא ייפול למטה. אילו היינו מבצעים את התהליך האחרון שלוש פעמים והחללית לא הייתה נפגעת, הסל היה נופל לקרקע, ובמקרה זה מוחץ את האיש שלנו. (תמונה 20)
 

lupoN

New member
../images/Emo58.gifמדריך - Hapland 3 (טקסט 2)

הדליקו את האור בקליק. האיש שחצה את הבריכה יתעניין, אך ייבעט, ויחזור למקום ההתחלתי. (תמונה 21) קליק במרכז הארגז כמסומן. משהו יתחיל להסתובב שם. אלמלא כן, הגלגל שנוציא משם אחר-כך ייצא ובדרכו ימחץ את האיש. (תמונה 22) קליק על הכפתור הצהוב השמאלי שמתחת לארגז. גלגל ייצא משם, וכאמור האיש לא יימחץ תחתיו. היות שהבריכה קפואה, הגלגל ימשיך לעברה השני. אלמלא הייתה קפואה הגלגל היה נופל לתוך הבריכה ונבלע שם. (תמונה 23) חזרו והקליקו על המתג כבתמונה, כדי שניתן יהיה לסובב את השרשרת. (תמונה 24) משכו את הידית 3 פעמים, עד אשר תופיע פצצה אדומה על השרשרת. (תמונה 25) קליק על הפצצה האדומה. האיש שמתחת לגגון המעוגל יזרוק אותה. היא תתפוצץ, וטיפוניות האש ימיסו את בריכת הקרח. (תמונה 26)
קליק על החלון העגול שבפינה השמאלית העליונה. הוא ייפתח וייזרק מתוכו גזר. (תמונה 27) קליק על קורי העכביש. עכביש יצא וירד מעט למטה. (תמונה 28)
קליק על העכביש ומייד אחר-כך קליק על הציפור. (תמונה 29) הנה מה שקורה: הציפור תזוז משם, העכביש יגיע לקן מבלי שהציפור תבלע אותו. כך מתאפשרת פתיחת סולם החבלים שעל העץ השני. עוד לפני-כן, הציפור תשחק עם הגזר ותפיל אותו מהענף. הגזר ייפול לסל. הסל יהיה כבד מידי ויתנתק מהענף. הוא ייפול על הגלגל וכך יתגלגל לתוך המים (שכבר אינם קפואים). בתוך המים תופעל הפצצה שנזרקה קודם לכן. הקירות התוחמים ייסדקו, המים ייזלו מתוך הבריכה והיא תתרוקן. עתה יש גישה לידית שבתוך הבריכה.
בסוף שלב זה עליכם לראות כי סולם החבלים שעל העץ פתוח והמים שבבריכה רדודים. כך: (תמונה 30) קליק על המתג שליד החץ הירוק. (תמונה 31) קליק על מפעיל הידיות. הוא יפנה בעקבות החץ וירד למטה לכיוון הידית שבבריכה. (תמונה 32)
נעבור עתה לחלק אחר. קליק על צמרת העץ עליו תלוי הסולם הפתוח. פרי ייפול ממנו ויקלקל את כן השיגור עליו נפל. (תמונה 33)
שימו לב לתזמון 1.
הקליקו על הפעמון שבכניסה לבית עליו עומד המכונאי. (תמונה ראשונה) הוא ייצא לדרכו כי הבחין בכן המקולקל. 2.
אחרי שהמכונאי יוצא, סגרו אחריו את הדלת, כדי שלא יוכל לחזור (תמונה שנייה). בינתיים המכונאי יתקן את כן השיגור. (תמונה 34) הקליקו שוב על המכונאי שעתה נמצא ליד החץ האדום המופנה כלפי מעלה (עדיין). הוא ימשיך ויעלה על סולם החבלים. (תמונה 35) הקליקו עליו שוב. עכשיו הוא ישרוף את שרשרת העלים. (תמונה 36) קליק נוסף עליו. הוא ירד למטה. (תמונה 37) הקליקו על החץ האדום שמופנה כלפי מעלה מזמן ההתפוצצות הראשונה פעמיים כך שיפנה לימין. (תמונה 38) הקליקו על הגשרון, שאפשר עד עתה מעבר מעל המנהרה. המעבר ייפתח, וניתן להיכנס לתוכה. (תמונה 39) פתחו את המכסה השמאלי של הארגז שבמנהרה. (תמונה 40) הקליקו על המכונאי. הוא ייפול לתוך המנהרה. (תמונה 41)
התזמון כאן חשוב מאד. התבוננו בתמונות כדי לדייק בעיתוי. כמעט הסוף, ואם פקששתם - הכל מההתחלה, וזו כבר הרבה עבודה. 1.
הקליקו על המכונאי. הוא ייכנס לתוך הארגז ויצא רכוב על סיר מרק. 2.
כאשר מרכז הרכב המוזר מגיע לקצה הדופן שפתחתם, (שימו לב למצב שבתמונה השנייה!), הקליקו על היצור האדום שבתקרת המנהרה. הוא יפיל גוש כתום לתוך הסיר (חשוב שייפול פנימה! אם אור קטן אדום מבצבץ מתוך הסיר, סימן שקלעתם) 3.
הרכב ימשיך. כאשר הוא מגיע לתחילת הגבעונת החומה הבהירה (תמונה שלישית), הקליקו על מפעיל הידיות. גוש ירוק ייפול מהתקרה המעוגלת, יפגע בדפנות המנהרה וינחת בתוך הסיר. (תמונה 42) בתוך כל המרקחה הזו תיווצר מפלצת אימתנית שתרדוף אחרי האיש המסכן שלנו. הוא יברח לארגז והיא תתקע בקיר וכך ייחשף האזור שמתחת לסימן השאלה המסתורי. אז מה גילתם? כתוב Do Not Press, המממ... אז לא חייבים להקליק עדיין. אם כן, הקליקו, ראשית, על הגלגל שבצד כבתמונה: (תמונה 43) וסוף סוף אפשר ללחוץ
קליק אחרון: (תמונה 44) ו... זה הסוף
(תמונה 45)
 

n u t

New member
התגעגעתי למראה של השרשורים

האלה...
יועלה למאמרים ברגע שאחזור הביתה
 

lupoN

New member
מזעזעים משהו משהו../images/Emo3.gif../images/Emo51.gifלך../images/Emo140.gif

 

slallum

New member
חחחחח תודה לאל על יעל../images/Emo6.gif

אני עדיין לא מבין איך את אשכרה מצליחה לפתור הכל, מפחיד
אפילו בשביל לעשות את הפתרון כשאת נותנת אותו דרושים לפחות 3 נסיונות
תודה רבה
 

n u t

New member
../images/Emo127.gif הועלה../images/Emo70.gif

אחרי קשיים ומאמצים רבים, ואחרי שהעלתי פעם אחת את כל המאמר ואז המערכת זרקה אותי והכל נמחק (
), הועלה המאמר בהצלחה
 
למעלה