כתבו עליו

MelMcFly

New member
לא ניראה לי הוא שוקל 30 קילו ..

לא יכול להיות, הוא ירד 11 קילו לא ?

lu4

New member
תמונה מזעזעת!

הוא נראה חולה לגמריי.... הוא ממש חיוור ותראו את העצמות שלו בפנים איך הן בולטות, אפילו הגבות שלו נראה נעלמו קצת... זה מפחיד איך שהוא השתנה, הוא נראה לא טוב. תראו את האצבעות שלו פה

MelMcFly

New member
../images/Emo2.gif נכון ..

העצמות שלו בפנים ממש בולטות
וגם בידיים, איך הוא השתנה

../images/Emo2.gif

זה מזעזע! יווו שהצילומים האלה יגמרו כבר כי שהוא יכול להעלות במשקל... זה ממש לא בריא ככה! אפילו שזה נעשה עם דיטאנית צמודה, זה ממש לא טוב.

תסלחו לי אבל לדעתי עפר השתגע..

עם כל הכבוד לסרט הזה (שד"א הוא נראה לי הזוי לגמריי וגם לא נראה לי שהוא יצליח, אפילו כתבות בגיא פינס לא עושים על זה) הוא לא צריך ככה לסכן את הבריאות שלו, תראו איך הוא נראה, אם לא הייתי מכירה אותו הייתי בטוחה שמדובר בבן אדם עם בעיות אכילה או אנורקס. ואם הוא היה קרוב משפחה שלי הייתי מכניסה אותו לאישפוז... זה אסור ככה להיות ומי אמר שיש לו דיאטנית צמודה? תאמינו לי שגם אם יש דיאטנית צמודה עדיין יש משקל שאסור לעבור אותו, ועפר נראה בתמונות האלה לגמריי בתת תזונה! עם כל העצמות בחוץ.. אם הוא היה עם דיאטנית הוא לא היה כזה חיוור כי הוא היה מקבל עדיין את כל אבות המזון וויטמינים. זה ממש לא נראה לי בפיקוח, אולי יותר קיפוח נפש.

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo12.gif

זה פשוט נראה זוועה זה מחריד ! לא יכולה לראות תמונות כאלה זה עושה לי חלחלה :S אבל את העצמות בפנים תמיד ראו לו יש לו עצמות לחיים בולטות איזה דוגמנית כוסית הוא
חחחחחח כן כן יש לי פיצול אישיות אני מצחיקה את עצמי עם בדיחות לא מצחיקות

חחחחח מפגרת....

חחח מזה דוגמנית כוסית.... הן תמיד היו בולטות אבל לא ככה... אני לא רוצה לחשוב על ההרגשה של הנגיעה בזה, תחשבו שאתם מלטפים לא תפנים מרגישים את כל העצמות.. וכרמלי עכשיו תגיד, "הלוואי שאני ילטף לו את הפנים!!" חח

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif הלוואי שאני ילטף לו את הפנים ../images/Emo6.gif

חחח איזה מגניב זה ואז אני יגיד לכן מה הההרגשה
אמאל'ה זה באמת מפחיד העצמות ואני לא מפגרת
אני סתם סתומה
חחח כן כן אני התחרפנתי סופית היום ילד מהכיתה שלי אמור לשבת לידי וחברה שלי עברה לידי ואז המורה צעקה עליו ואז הוא אמר "כרמל נכון אני יושב לידך?! " אז אמרתי : " לא ! מי אתה בכלל ?! ?! "XDD

MEyTi L O

New member
../images/Emo12.gif

וואו זה הרבה יותר נורא ממה שזה היה לפני שבוע! זה מפחיד ומזוויע! חבל שהוא מסכן את עצמו בשביל זה..

למעלה