כתבו עליה

kuku woman

New member
../images/Emo63.gifכתבו עליה../images/Emo63.gif

ביקורות סבירות על "למראית עין" בפנאי פלוס עמוד 88. "כמו עצוב שלמראית עין -החביב להפליא,ושכדאי לכם מאוד לצפות בו-הוא המוצר הקולנועי השלם ביותר של השנה" "למראית עין הוא לא סרט מושלם אבל בהחלט נראה מכו סרט מרשים של יוצר שחייב לנו יצרת מופת בעתיד הלא רחוק" "צעירה עיוורת(טלי שרון,בהופעה יוצאת מן הכלל)המנסה להבין..." סבוע עמוס מלה פירסומים כתבות ראיונות לא עומדת בקצב

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה!

אה ועדי אמרה שיש עוד כמה דברים... משהו על זה שהיא לא עברה את האודישנים לאיזו סדרה, על הבכורה של למראית, ומסיבת הפתיחה של "48 שעות".

m e m o r y

New member
יכול להיות...

שזה ליהוק ספציפי, וטלי לא עונה על הדרישות שלהם. לא תמיד מספיק להיות רק שחקן טוב. לפעמים זה ליהוק על פי מראה ספציפי (גו מלאני) או באזז או סתם..

כן יכול להיות...

גם יש מצב שהן בכלל לא נבחנו לאותו תפקיד. זו סתם המחשבה הראשונה שעלתה לי ונתקעה מאז

m e m o r y

New member
סרקתי גם את כל השאר

אבל אין לי מושג איך להקטין את זה. ברגע שאחת המנהלות אהמ אהמ תתייחס אלי במסנ ננסה לסדר את זה.

m e m o r y

New member
סרקתי גם את כל השאר

אבל אין לי מושג איך להקטין את זה. ברגע שאחת המנהלות אהמ אהמ תתייחס אלי במסנ ננסה לסדר את זה.

m e m o r y

New member
כן, נראה לי שהיא שברה שיא

3 איזכורים בפנאי פלוס זה המון לטלי. הבחורה החליטה סופית להיכנס לברנז'ה.

כתבו עליה שוב../images/Emo70.gif

בעיתון "כל העיר" של ירושלים ממעריב... כתבה בעלת 3 עמודים כולל תמונות מושלמות שלה
היא מדברת שם על זה שהיא לא תעשה יותר טלנובלות, שהרסו לה את הפרימירייה של "למראית עין" וכו'... אה והיא גם אמרה שהיא מאוהבת באילו החבר שלה... חחח אין לי סורק לכן כתבתי בקיצור על מה היא דיברה.... למי שיש שיסרוק....

למעלה