כתבו עליה

../images/Emo63.gifכתבו עליה../images/Emo63.gif

הביקורת הכי קוטלת ל'למראית' שיצא לי לקרוא, ולדעתי באופן בלתי מוצדק בעליל, אולי למעט ההערה על אסי דיין אבל אני לא אובייקטיבית במיוחד לגביו. בכל אופן

m e m o r y

New member
תודה מותק ../images/Emo13.gif

מילא מה שהוא אמר על הסרט, אבל טלי שכחה לשחק?!?! לא קשור לכלום... יש ביקורת גם ב-24 שעות של ידיעות (אבל אין לי סורק), ציטוט נבחר: "טלי שרון, המחזיקה על כתפיה תפקיד קשה ומורכב, עושה זאת בדייקנות מופתית". טוב יש ביקורת בכל חור, נראה לי דווקא שאנשים כן שומעים על יותר מיום ליום.

כן, לאט לאט זה מתפשט.

אתמול באירוח בוואלה המראיין אמר שהוא היה בסטר יום לפני ואיזה שלושת רבעי אולם היה מלא... זה היה צפוי אני מניחה, בהתחלה הולכים מעט אנשים והם מפיצים את זה הלאה. ככה זה בסרטים ישראליים, כי זה לא כמו הסרטים שמגיעים מהוליווד עם כל ההייפ.

נכון

יש גם סטיגמה על הסרטים הישראלים. למשל אני אמרתי לכל מי שאני מכירה ללכת לסרט הזה, לא בגלל טלי אלא בגלל שאהבתי אותו וחוצמזה יש בו מסרים שאני חושבת שבגללם חשוב מאוד שאנשים יראו ותגבר המודעות. אבל אמרתי שזה סרט חזק ולא פעם שמעתי תשובה כמו: "אבל זה סרט ישראלי" וזה כן מציק זאת אחת הסיבות אני חושבת שאני רוצה דווקא ללמוד בארץ קולנוע ולר בחו"ל, יש לי את האפשרות הזאת אבל אני חושבת שחשוב לפתח את הקולנוע בארץ. תראו מה יש לנו כאן ואנשים פאקינג לא קולטים מסתכלים רק ע לסרטים אמריקאים והוליווד.

r0tem1234

New member
הביקורת האלה אי אפשר להאמין למה שהם

אומרים...כל עיתון אומר משהו אחר.. ובכלל מה זה השטויות האלה?טלי לא שיחקה רק חיקתה??? איזה שטויות הסצינה עם הבושם,במכונית,בבריכה סצינות מאוד מרגשות וזה בכלל לא חיקוי הפעם היחידה שהיא חיכתה היה כשהיא הכינה קפה אבל גם הקטע שזה נפל והיא התעצבנה אז היא שיחקה בקיצור בולשיט

r0tem1234

New member
*תיקון*חיכתה=חיקתה ואגב את החיקוי

היא עשתה מצויין!!!!מאוד אמין!!!!

למעלה