כתבו עליהם

chen010189

New member
../images/Emo6.gifיש סקר בוואלה!...

על ראש פינה, אז אחת מהאפשרויות שם היא "לקבל חתימה מכוכבי השמינייה" השאלה: מה הפנטזיות שלכם על ראש פינה? או משהו כזה http://b.walla.co.il/

chen010189

New member
אה לא - חשבתי דיברת על אבי

התפלאתי... איפה ג'קט
? ואז נזכרתי שיש ת'תמונה של מיכאל

chen010189

New member
אם הוא בא איתו לראש פינה

אני על הרצפה
"תגיד... זה לא הג'קט ממסיבת העיתונאים?" ואם הוא קורא פה
? סתם מיכאל, אתה יודע שאנחנו מתים עליך מיכאל שליטה
(טוב דיי, יצאתי פאנטית)

KiShKooSh

New member
גם בציפורלה הוא היה איתו../images/Emo3.gif

ואת באה איתי לציפורלה בדצמבר
? (לכל הפאנטיות שהולכת לתקוף אותי[חוץ מחן
], הוא לא משחק שם או משהו, רק קהל) וכמה שאני יצאת פאנטית אני זוכרת את רו מה שהקהל לבש, החקירות שלי על התנהגיות של אנשים שליטה

chen010189

New member
כן ברור וגם לניסן אבל

אני אדבר איתך בקשר לזה במסרים... כי את יודעת שאני צריכה להשאר שם אם אני באה גם לציפורלה וגם לניסן כי אם לא אני אצטרך לוותר על ניסן ואני אבוא רק לציפורלה אלא אם כן ציפורלה בערב ואז גם עליו אני אאלץ לוותר
אבל לא נדון בזה פה חחחחחחחחח מה?!?! טוב, גם אני חורשת על הג'ינס שלוש'תרבע שלי יותר מדיי אבל חפיף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי, אם הוא לשם עם ראש פינה (עכשיו דווקא כי אמרתי את זה, הוא לא יבוא!!!)
מיכאל, אתה מוזמן ללבוש חולצה ורודה שכתוב עליה "2*ק* !חנ!ש ש!לט!ת" (וזה תמיד מזכיר לי לא משנה איך, ת'סצינה "ניני הקיא-קיא"
עם המבטא שהוא דפק)

KiShKooSh

New member
יש לו בריטיש לגמריי../images/Emo6.gif

האמת גם לי יש בריטיש, אבל בין בריטיש לאמריקאי שאני סיגלתי לבד

chen010189

New member
משום מה שמדברים על מיכאל...

(המשך יבוא במסר, לא לפירוט פה) חחחחחחחח הכי הרג אותי, בסצינה ההיא, במבחן במתמטיקה "אוי שיט בלאט" וכל מיני חירבושים אני פשוט שמה כסף על זה שלקח לו איזה אלף טייקים עד שזה עבד אלא אם כן זה לא היה באמת דיבור בכמה שפות אלא סתם חירבוש שיישמע לצופים בתור כמה שפות יחד

נעמקה19

New member
גם אני חשבתי על זה פעם!!

איך הוא לומד את כל המילים האלה בכל השפות?! ובאת יכול להיות שהם סתם מחרבשים מילים...חח...שיראה כאילו זו שפה אחרת

KiShKooSh

New member
הוא אמר שיש לו מילון קטן..

שהוא אסף של מילים שימושיות בכל מיני שפות טוב זה הצד החרשני + של מיכאל
והכי עצוב שאני יודעת את זה

למעלה