כתבות ברשת

ליאן.

New member
מאמרים מבננות ../images/Emo77.gif

תפסיק לדבר ותתחיל לזיין / סער מאיר "מישהו אמר לי שזה בכלל לא מיוחד. שרוב הבחורים בני תשע עשרה שהוא מכיר, או הכיר, היו שמחים לשכב עם בחורה שמבוגרת מהם בכמה וכמה שנים"
נבגד / גיל לוי התנאי החשוב ביותר לסיפור Cuckold טוב הוא אישה בלתי מסופקת מינית, ואם היא פוריטנית הנופלת שבי ליצריה המיניים הבלתי נשלטים (יצרים ההופכים אותה בבוא העת לחיית מין הלא יודעת רוויה), שהותרו מכבליהם על ידי גבר חזק ומשפיל, הרי זה משובח."
מצב משפחתי: לא בנוי / אריאלה רביב שיחקתי ועוד אשחק, אבל כשמישהו מוצא חן בעיני אני לא יכולה לעשות כאילו הוא לא, או לאיים בדברים ריקים מכל כוונה אמיתית. כשאני כבר מחליטה ללכת, סימן שבאמת אין לאן לחזור ואז ההליכה היא לא "תחזיקו אותי", אלא עזיבה סופית

ליאן.

New member
מאמרים מ´את´ ../images/Emo141.gif

הרגע בו נפל האסימון / יעל חן חמש נשים נבגדות מספרות מדוע העדיפו להכחיש את מה שהאינטואיציה שלהן כבר ידעה, ואיך הרגישו ברגע בו נשברו האמון והלב
מיס דייטינג / נחמה פרקש אתם חושבים שהדייטים שאתם עברתם היו הכי ביזאריים, מזעזעים, מופרכים, מוצלחים שיכולים להיות? אתם טועים
בחורה בדיסטנס / מיסטר סקס האם הם מסוגלים לנהל קשר בשלט רחוק?

ליאן.

New member
כתבות מוואלה

אהוב אותי, בן כלבה / לרית לוי דיבורים מלוכלכים במיטה יכולים להישמע טיפשיים לגמרי, אבל אם עושים אותם נכון הם בהחלט יכולים לשפר את הסקס שלכם. מדריך ביפ לבלשנות מינית ותודה לאלדד. (על הלינק על הלינק! סוטים!
)
מחקר: בנות עם ביטחון עצמי נמוך מקיימות יחסי מין בגיל צעיר מהמחקר עולה עוד, כי בנים בעלי ביטחון עצמי גבוה יוזמים גם הם קיום יחסים בשלב מוקדם של גיל הנעורים
עונת הדיג החלה / מאת: רוגל אלפר, הארץ בר-זוהר היא הלחם והחמאה של הפורנו הרך: בלונדינית עם ציצים, עיניים מצועפות מתשוקה, חצי מעולפת מחרמנות

למעלה