יום רביעי

הו ואל,

לשון - גזרת חפ"נ... והיא החזירה מבחנים, 90!
[זה לא מעולה, אבל זה אחלה יחסית לזה שהלך לי ממש ממש ממש חרא] היסטוריה - ציונות ושות'... תנך - המועד חוזר יהיה ביום רביעי הבא, יאי. ספרות - שיעמום חשמל - שעתיים. המשכנו עם קבל וזה. עוד מעט ללמוד להיסטוריה.:(

PerfectSP

New member
אני יודעת מה זה!!@#$%DD:: ../images/Emo190.gif

חברה שלי לימדה אותי!
אנחנו מה זה מתקשים ומפגרים בלשון,אנחנו רק בבנייניםXD

רק לי אם אני לא טועה.

וכן... זו המגמה שלי, אלקטרוניקה.
יש גם מערכות ספרתיות ומעבדות. שנה הבאה גם C# ו... זהו נראה לי.

How I Disappear

New member
3 שעות ספרות ו3 שעות אנגלית :|

אבל היה היום יום קורעעעעעע ביותר !!! היום בערב אחיין שלי חוגג יומולדת

נמ

פיזיקה- שומדבר מענין. ביולוגיה שעתיים- נתנה חומר למבחן והסבירה ובלהבלה. אני ממש שונאת את המורה הזאת, היא פשוט טיפשה. /: הסטוריה- לקחה אותנו לראות מצגת מסכמת על החומר שלמדנו, זה היה מן הכנה למבחן שיש ביום ראשון ><" צרפתית- חזרה למבחן מחר. איכ. ספרות- התחלנו ללמוד על פרנהיים. אבל היא בעיקר סיפרה לנו כמה היא שונאת מתמטיקה וכל מיני דברים עליה. לא מעניין במיוחד.. מתמטיקה- ביטול
^^ אין מצב שאני אצליח ללמוד היום לצרפתית, זה לא יילך. למי יש כוח בכלל? ):

hadarinke

New member
איזה יום מעצבן!

בא לי לתלות מישהו! חודשיים אתם מארגנים לי את המתנה ה"מושקעת" הזאת ומה אתם מביאים לי בסוף? בובה של פרה שחזיקה שמיכת פליז?! ועוד מוציאים את הפתק החלפה?! כאילו, אשכרה קניתם לי "תופס מקום" ו"תופס אבק" ?! ואני עוד אלרגית לאבק! ובשיעור אדריכלות כולם מסרטטים את החדר הנורמלי שלהם על המחשב בחצי שעה, ולי יש חדר דפוק, אז לוקח לי 3 שעות! אהאהאה מורפיום דחוף!

PerfectSP

New member
יום מגעיל ../images/Emo190.gif

שעה 1 - צדק חברתי.אמן תמות,הוא עוד נותן לנו עבודה!!@#$ צריך לדבר במסן שיחה סוערת על העוני בישראל ואז לרשום מהו הסל שאנחנו היינו מקציבים ולהביא לו את שניהם!~#@
שעה 2 - ספרות,איכ. שעה 3 - פיזיקה,שבירה,חרא כזה שעה 4 - ערבית.משעמם. שעה 5 - כימיה. למדנו משהו חדש,יותר מדי לחשוב>> שעה 6-9 - ביולוגיה
משעמם וחופר.ברמות שלא ייאמנו. ואני שונאת את המורה!!@#$% קיבלתי כמעט טוב בבוחן בקיעות המ*דיין שלה!@# כל הציונים שלי זה בסביבות 76
אני עייפההה

RacheliShoham

New member
לרדת ל-3 יחידות מתמטיקה זה סבבה.

שעה ראשונה - ספורט, המשכנו להתעמל על הריקוד שצריך להגיש בעוד חודש. היה קורע, אני וחברה עבדנו במשך כל השיעור על גלגול לאחור שמשום מה לא הלך לה. שעה שניה - מחשבת. המורה לא הסכים לדחות לי את המבחן, שלא עשיתי כי לא ידעתי עליו ולכן הוא נופל לי על יום שבו יש לנו מבחן גדול ממילא. אבל המורה יצא עשר, הוא אמר שהוא מרשה לי לא לעשות את המבחן, וזה לא יפגום לי במגן. שיהיה בריא. שעה שלישית - ספרות, היה משעמם. שעה רביעית - סתם היה מצחיק, כי בעיקרון המחנכת המשיכה שורת שיחות אישיות שהיא מקיימת עם בנות הכיתה. אז סתם השתעממנו. שעה חמישית - שעת ארוחת צהריים, נשארתי בכיתה. התקיים דיון חם בעינייני היום, והשלמתי חומר שחסר לי. שעה שישית + שביעית - מתמטיקה, שיעור ראשון ב-3 יחידות. היה בסדר גמור, המורה ממש ממש מצחיקה! שעה שמינית - עוד שעה ספרות. שוב היה משעמם. שעה תשיעית - משנה. היה פשוט מ-צ-ח-י-ק. חברות שלי עבדו עליי, האמנתי להן ועשיתי בלאגן כל השיעור עד שגיליתי על התרמית. גוועלד. נכון ש-3 יחידות זה לא כזה אסון?.. מה לעשות שהייתי גרועה ב-4.

למעלה