חדש "נפש פדויה" יצא לאור!!!

../images/Emo63.gifחדש "נפש פדויה" יצא לאור!!!

אני שמחה לבשר על הוצאת ספרי "נפש פדויה" לאור, הספר הוא אוטוביוגרפי העוסק בעיקר בזהות מינית. בהוצאת אסטרולוג, ניתן להשיג ברשת סטימצקי. תודה רינת שדה.

היי

ובכן, אני אחרי 4 סדרות כימוטרפיה קשות ואינטנסביות, עם 88 ימי אישפוז, 50 מתוכם בבידוד. כרגע מתאוששת מהסדרה האחרונה,ביום א שוב בבית חולים צריך לעשות שוב בדיקת מח עצם שתראה מה המצב, השלב הבא יהיה איסוף תאים טובים מהגוף שלי ומרבים אותם במעבדה, ואז שוב כימוטרפיה אגרסיבית במיוחד שתדכא את כל התאים ואת מערכת החיסון ל-0, ואז עושים את ההשתלה, כלומר השתלת מח עצם של תאי אב שלי ולא של גורם זר, הרעיון הוא שיש יותר סיכוי שהגוף לא ידחה את זה. כלומר יש עוד דרך, אבל סימנים חיוביים, הרבה סבל, הרבה כאב, אבל מקוים לטוב. שבת שלום,ותודה על ההתענינות. רינת שדה.

רינתוש

ברכות על הספר! אני כבר נמצאת בתור לקרוא אותו..ואני לא יכולה לחכות! כיף לשמוע ממך. ואני מתפללת שתצאי מזה בריאה ושלמה! ושהתקופה הזאת תהיה רק עוד פרק בחייך. אל תפסיקי לחייך! רק בריאות.

princhipeta

New member
קניתי אותו...

בשבוע שעבר, אני בעמוד 70 וכשאסיים ואגיב! אבל כשראיתי אותו ככה על המדף בסטימצקי הלב שלי התרחב והרגשתי גאווה גדולה! כל הכבוד, רינת! ועד אז, רק בריאות!

נפש פדויה (בדויה)

היי רינתוש! היה לי לעונג לקרוא את ספרך! מצאתי המון נקודות דימיון למשהו מוכר שגם אני חוויתי. סיפרך נתן לי המון כוח ורצון ללחום ולהמשיך ללכת בדרך שבה בחרתי. (את הצעד הראשון עשיתי אתמול...) השמות הדימיוניים שבחרת...היו מוכרים - למרבה האירוניה. היות ולא היה סיום של ממש לספר, דימיינתי לעצמי את סופו. ואני מניחה שיקל עליך לנחש מהו. תודה על ששיתפת אותנו בסיפור חייך הקשה כל כך ומה שנותר לי הוא לאחל לך בריאות מלאה והמון כח להמשיך לכתוב ולאהוב.

ספר מדהים

קראתי במכה ואני אחת שלא קוראת בעברית - קשה לי... אבל זה פשוט משך אותי מצאתי כל כך הרבה קווי דמיון שזה היה מדהים ומפחיד מקווה שתרגישי טוב במהרה ושנזכה לקרוא עוד ממך

../images/Emo24.gifחיזוק אדיר

היי. קראתי את הספר בשקיקה. רינת גיבורה אמיתית. יש לה המון כוחות נפש ואיתם היא מתמודדת בכל כך הרבה חזיתות, ומצליחה בגדול. ספר מעניין, כן, אמיתי. ממליצה בחום על הספר שיכול להראות אין העקרונות חשובים ואין לותר עליהם.בהצלחה בטיפולים.

../images/Emo24.gifחיזוק אדיר

היי. קראתי את הספר בשקיקה. רינת גיבורה אמיתית. יש לה המון כוחות נפש ואיתם היא מתמודדת בכל כך הרבה חזיתות, ומצליחה בגדול. ספר מעניין, כן, אמיתי. ממליצה בחום על הספר שיכול להראות אין העקרונות חשובים ואין לותר עליהם.בהצלחה בטיפולים.

למעלה