חדשות ועדכונים.....

odiman11

New member
לא קשור לשרשור הודעות הזה

זה בקשר לחתימה שלך(סתם מנצל שרשור) טעית קשות בפירוש של מד"א מד"א זה מוצצי דם אכזריים תחשוב על זה אנשים בחלוקים לבנים שתמיד נמצאים איפה שיש דם

AlphonseElric

New member
בגלל זה נולד המשפט..

שרשמתי בחתימה.. הם מדללים (הורגים) את ההואלוסין

MaceWindu

New member
דן, זה מה שנקרא מניאטורות...

לפי מה שידוע לי.. מאיפה קונים כאלה?

Obi Dan Kenobi

New member
אלה לא מניאטורות.. ../images/Emo118.gif ../images/Emo139.gif

תאמין לי, אני יודע על מי אני מדבר. אלה סוג בובות חדשות שלוקאס מוציא. ישנה גם בובה של יודה!

The Anja

New member
יודה נראה כמו

הטרולים האלה שתוקעים על עפרונות... איזה בזיון!

MajorWinters

New member
לי זה נראה../images/Emo19.gif

כמו בובות משחק\עזר לD&D, וכיאה לכאלה, זו הסיבה שאנו רואים אותן כאן לא צבועות.... אולי אני טועה...

אלו לא מניאטורות.

יש ליין בובות של סטר-וורס שמיועד לגילאי הגן. ככה הם נראים, זה מין הפשטות של כל הדמויות והרכבים (שגם נראים שמנים ומקווצים...). זה סוג של ליין Super-Deformed. הסיבה שהם לא צבועים הם מכוון שהתמונות שהובאו הן של מה שנקרא First Master Mock-Up Model. או במילים אחרות, יציקת מאסטר...

the Sithari

New member
אז תכין את האשראי של ההורים, כי

לא נראה לי שנראה את זה בחנויות בארץ..

MajorWinters

New member
לדעתי להפך../images/Emo19.gif

דברים לילדים מוכר חזק... הרבה יותר מאקשן פיגרז לדוגמא הן מובאות לארץ יחסית בצמצום (כמות ומבחר)- לדעתי הן בעיקר מיובאות לילדים שיסתפקו במספר בובות משחק. אין קהילת אספנות רחבה בישראל (בניגוד לארה"ב שם תראה הסתערויות על חנויות וולמארט, שמציבות לפעמים טור שלם של אקשן פיגרז). הדברים פה מיועדים לילדים וזו הסיבה לדעתי שהבובות האלו כן ייובאו....

Obi Dan Kenobi

New member
אני לא ממש מסכים איתך..../images/Emo118.gif../images/Emo139.gif

אני אספן די גדול של אקשן פיגרס. יש לי את כל הדמויות הראשיות, ועד לחייזר שנכרתה לו היד על ידי אובי-וואן ב"תקווה החדשה", וכולל את אחד החייזרים שדחף את לוק מהרחפת, אל עבר הסארלאק. אני רק מחכה בכל סרט לאקשן פיגרס. הבעיה היא, כמובן המחיר. אחת האפשרויות היא לחכות עד שהמחירים ירדו, בתקווה שישארו אקשן פיגרס..

MajorWinters

New member
גם אני אספן../images/Emo19.gif

זה לא ישנה את העובדה שאין קהילת אספנות רחבה בישראל.

the Sithari

New member
מסכים איתך

אין לי יותר מידי מוצרי סטאר וורס בגלל המצב הכלכלי במשפחה אבל אני יכול להחשיב את עצמי לאספן. דין אני מסכים, ואם תתפתח קהילה כזאת גם יעלה הביקוש למוצרים וייבאו הרבה יותר.

אני לא בטוח,

הליין ילדים הזה קיים כבר כמה שנים... זה לא משהו חדש שהומצא עכשיו... עכשיו הם פשוט הרחיבו את הליין לדמויות מאפיסוד 3... בכמה שנים האלה לא יבאו את הליין....

למעלה