התחייבות מקופ"ח

ליאל ד

New member
../images/Emo63.gifהתחייבות מקופ"ח

היי בנות קיבלתי היום הזמנה מתל-השומר, ומסומן בדף ההזמנה "ביקור רופא" ו"אולטרסאונד אגן" השאלה שלי היא האם אני צריכה להביא התחייבויות נפרדות לכל דבר או שהתחייבות אחת מספיקה גם לביקור רופא וגם לאולטרסאונד? ועוד שאלה : אותו רופא שעושה את האולטרסאונד והוא זה שאני נכנסת אליו לייעוץ? זאת הפעם הראשונה שלי בתל השומר, במקומות אחרים שהייתי בהם אז קודם עושים אולטרסאונד במכון ואז עם הצילומים ניגשים לרופא... ועוד דבר (בטח כבר שיגעתי!!!
) אם זהו הביקור הראשון שלי - אז צריך להגיע לפני בשביל לפתוח תיק, או איך זה עובד? תודה לכן שאתן כאן!!!!

היי ליאל

גם אני קיבלתי בדף ההזמנה מתה"ש סימון בבקשה להתחייבות עבור US בנוסף לבדיקת רופא. זהו רק נסיון לסחוט מהקופות כספים. לפני שקיבלתי את הדף הנ"ל הייתי כבר פעמיים בתה"ש ובאותן פעמיים עשו לי US ללא כל בקשת התחייבות ובכלל המזכירה לא אמורה לדעת אם הרופא עושה לך US או לא. גם כשהגעתי לתור האחרון אשר אליו "נאמר" לי להביא טופס 17 ל- US בכלל לא עשו לי US ואותה מזכירה בקבלה גם לא דרשה ממני את אותו טופס 17. לדעתי הם רק מנסים להוציא עוד טפסי 17 מהקופות, זה שווה להם כסף. שום קופת חולים גם לא תאשר לך טופס 17 לUS וגינלי בתה"ש. את יכולה להיות רגועה בעניין הזה. אצלי בשתי המקרים אותו רופא שעשה US הוא הרופא איתו נפגשתי, אבל למיטב ידיעתי יש להם רק US בחדר אחד, אז אולי בכלל לא יעשו לך US (תלוי למי תכנסי). לגבי פתיחת תיק: את ניגשת לקבלה במרפאה מביאה את הטופס 17 והמזכירה פותחת תיק ומכניסה אותו לרופא. אל תשכחי להביא איתך את דו"ח הניתוח ואם יש לך US שבוצע לאחר הניתוח ובדיקות דם תביאי גם אותם. מקווה שעניתי לכל השאלות. בהצלחה

למעלה