השאלון הארוך הרשמי הראשון בפורום

orw93

New member
בחיי שבאתי להגיד שבאלי בטוב../images/Emo205.gif

ואז ראיתי את האורך
שם מלא: אור תאריך לידה: 20.1.93 מין: בת בית: גדול?.. איפה עוד גרת? חיפה מזל: גדי/דלי תלוי בשנה מידת נעליים:38-9-40 גובה: לפני שנה 1.64 וחצי מוצא: רומניה פולניה חיות מחמד: איכ אחים:2 בן ובת צבע שיער: שחור אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? רק אם ספריי בפורים נחשב באיזה צבע? : כחול ופעם סגולXD כיתה: י תחביבים: אני מנגנת בגיטרה, ואני במועצת נוער וצופים מוזיקה: רוק ומה שמסביב, גם ישראלי וגם לועזי להקה: blink 182 וsum41 איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. ואני יודעת כמה מילים ברוסיתXD אוהב ספורט? לא חח איפה נולדת? חיפה אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי במצברוח רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא יודעת
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא נראלי מה הם? יש לך גשר?כן
יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנ"ל איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? האיפוד שלי
יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב?XD על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? שמחר צריך לקום למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בנאדם טוב פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חברים שלי כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? תלוי את ותרנית או עקשנית?תלוי מול מי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי עד כמה הוא לא מוצא חן בעיניי החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: ג'ינס וסווטצ'רט גדול, ובקיץ חולצות גזורות איפור: עיפרון שחור דברים אהובים מאכל: סלט תפו"א של סבתא
ופטריות. פטריות זה אלהי שתיה: פאנטה תפוז ונסטי מנגואננס
המקום האהוב לחופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: אפרסק ממתק: מארס מכונית: אם יש לה 4 גלגלים אז היא סבבה שיעור: חופשי חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שלישי צבע: כחול מגזין: ראש1?
שם לבת: נוי שם לבן: מתן קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ינוארD: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . רן דנקרXD תוכנית אהובה בטלוויזיה: דגראסי, סופרנטורל אתר אהוב: פייסבוק חיה אהובה: חבר לאימייל: אמ לא יודעת יש מלא
בדיחה: אעא יש לי!@ מישהו שואל רוסי אם הוא שומר שבת. אז הוא עונה לא "לא, אני שבת הבא"XD אומר הרבה: ילד כאפותXD מילה אהובה: נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: משינה בקיסריה לפני שנתיים. היה הכיהכי בעולם דיסק אהוב: blink182 של בלינק נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: פטריות דה ארץ:ארה"ב עיר: ניו יורק מקום אהוב: ניו יורק
ריח: וניל רעש: מוזיקליXD טעם: טעים רגש: אושר מספר:7 חחח ספר: הארי פוטר סבתא: דגנים:קינמונים דברים פחות אהובים אוטו: צבע: ורוד מורה: כולם
שיעור: כל העיוני יום בשבוע: ראשון חג: פורים עונה: קיץ חודש: ספטמבר ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: הראל סקעתXD דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:ל האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינתלא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןXD דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא שזכור לי עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא נראלי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? כן הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלות חתולים או כלבים? לא זה ולא זה אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?מוקה חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: לא חסר לשמוע: מוזיקה להיות כמו: מישהו אחר
הדבר האחרון ש: קניתי: סווטצ'ט בתמנון
קראתי:דה טלס אוף בידל דה ברד של הארי פוטר עשיתי: עניתי על השאלון סרט אחרון שראיתי?טווילייט מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:ביסקוויט פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: בדרך חזרה מבצפר אחרי שהפגנתי את יכולות השירה שליXD הבנאדם האחרון שנישקתי: חברה שלי הבחור האחרון שדיברת איתו:אבא

Adi1993

New member
עוונה ../images/Emo6.gif

שם מלא: עדי תאריך לידה: 22.7 מין: נקבה בית: רמת גן איפה עוד גרת? רחובות :) מזל: סרטן מידת נעליים: 40 גובה: 1.60
מוצא: אשכנזיה P: חיות מחמד: כלב אחים: יש 3 אחיות.. צבע שיער: שחור אורך שיער: ארוך.. ? חחח צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? : - כיתה: י' תחביבים: לנגן בפסנתר? מוזיקה: הכל, מבריטני ספירס עד מטאליקה חח להקה: אממ המון אבל נגיד קולדפלי. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וחצי ערבית מדוברת
אוהב ספורט? רק שחיה חח איפה נולדת? ראשל"צ [: אתה בן אדם של לילה או של יום? יום. רגיש לדגדוגים? חחחח יאוו כ"כ. מאמין באלוהים? לא. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? חח לא.. מה הם? יש לך גשר? היה D: יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אממ האמת שאין לי מושג... איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת.. היו כל מיני, נראלי היום שסבא נפטר.. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? חחח עזבו P: איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת נוו.. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי, החברים והכלב 3> יש חבר/חברה/קראש? לא.. ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים S: מאמינה באהבה וירטואלית: לא.. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב, זה הכי מגניב D: על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על היום שעבר ומה שיהיה מחר. למה אתה הכי מתנגד? סמים וכל זה.. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אממ. היה נחמד להיות כמה ימים איזה מפורסם, אבל לא לתמיד.. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן. מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לדעת שיש חברים אמיתיים מסביבי כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? תלוי באיזה גילאים.. חח את ותרנית או עקשנית? ותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לאא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אתן לו צאנס, אבל כנראה שהוא לא יכבוש את ליבי. חח החיים טובים לדעתך? האמת שהם אחלה בסה"כ היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: חח מה? איפור: אני לא מתאפרת הרבה, אולי רק עיפרון וליפגלוס. דברים אהובים מאכל: הכל
שתיה: נסטי המקום האהוב לחופשה: האיים המלדביים
טעם גלידה אהוב: שוקולד צ'יפס D: פרי אהוב: תפוז ותותים. אהה ואפרסק. ממתק: שוקולד
מכונית: מיני קופר שיעור: אנגלית וערבית חח חג: אני לא כ" אוהבת חגים אבל נראלי שחנוכה או סוכות. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי (אני שונאת את ימי שישי-שבת חחח) P: צבע: סגול, שחור ולבן. מגזין: אני לא קוראת הרבה מגזינים אבל ראש1 . שם לבת: אפריל [: שם לבן: יונתן קבוצת ספורט אהובה: אין כזאת חח חודש אהוב: ספטמבר ספורטאי/ת אהוב: חח אין. שחקנית אהובה: קריסטין סטיוארט שחקן אהוב: . תוכנית אהובה בטלוויזיה: רמזור, מה זה השטויות האלה, הוליווד הילס ,סיינפלד ושנות ה70 :) אתר אהוב: פייסבוק חיה אהובה: אני נורא אוהבת סוסים אבל אני אלרגית XD חחח חבר לאימייל: אין אחד כזה >< בדיחה: אומר הרבה: את המילה כאילו חחח מילה אהובה: כאילו? P: נעליים: אדידס, דיסי, ואולסטאר. תחנת רדיו: גלגל"צ חדר בבית: שליי [: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: הכל אני מורידה מהאימיול, אין לי דיסקים . נשיא: סלט: ירקות רגיל.. וסלט חסה :) בשר: לא יודעת o_O תוספת לפיצה: תירס או גבינה בולגרית מגורדת ארץ: אנגליה [: עיר: לונדון.. חח מקום אהוב: הבצפר.. חח אני יודעת שזה מוזר, אבל בגלל החברים והכל, כייף לי שם XD ריח: וניל קוקוס חח או הבושם פנטזי של בריטני ספירס רעש: אין רעש אהוב חח טעם: מתוק רגש: מספר: 15 ספר: טווילט. סבתא: מה ? דגנים: כריות וניל
דברים פחות אהובים חחח מה דברים פחות אהובים!? זה מספיק ארוךךך
אוטו: צבע: צהוב מורה: לביולוגיה והמורה לתנ"כ !!!!!!! שיעור: ביולוגיה ותנ"כ חחח יום בשבוע: שישי. יום מעצבן, אני צריכה לקום ב7 כל פעם מחדש.. חג: פסח..חוץ מהחופש [: עונה: חורף, הכל קר ומעצבן חודש: יוני. מחכים כבר לסיים את הלימודים וכל יום נראה כ"כ ארוך חחחח ספורט: ריצה
קבוצת ספורט: חחח לא יודעת סרט: הצד שלו הצד שלה. כ"כ דפוק וחוזר על עצמו! ראיתי אותו עם חברוצ ונרדמתי P: שחקנ/ית: לא יודעת.. תוכנית: לא עולה לי לראש משהו כרגע.. אתר: שוקס מקושרים כו''.. אוכל: גמבה
שתיה: כל המיצים המתוקים האלה מפירות חחח חוץ ממיץ תפוזים להקה: טוקיו הוטל חהחה. זמר: אייל גולןן חח זמרת: רוני דואני? חיה: ג'וקיםם חנות: - מילה: - הופעה שהיית בה: - דיסק: - סלט: - ארץ: לא יודעת.. הודו? חח עיר: - מקום להיות בו: - ריח: מסריח? חח רעש: לא יודעת.. תאריך: 12.3 \: ספר: אין כזה דגנים: טריקס. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: לא חחח הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? חח לא נזרקת על ידי מישהו? כן... מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? אני יודעת איך הוא נראה ,אבל לא ראיתי אותו במציאות עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? חח כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? חח כן עשית אמבטיית קצף? חחח כן, ממש אהבתי את זה כשהייתי קטנה[: טסת? כן שטת? בסירה של סבא :) נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? חח כן >< אבל זה היה ממש מזמן שיחקת בברביות? כן
נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחח לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? כן עשו לך תפרים? כן, פעמיים חח זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? ברור.. נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אממ... לא נראלי
פגשת סלבריטי? חח כן! התרמתי בבית של אדיר מילר חחח וראיי את אורית פוקס וזוהר ליבה בקניון P: עברת על החוק? חח כן. באיזה כיתה ד' אני וחברה שלי גנבנו מחק O: אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? כן שנאת את עצמך? כן.. נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? נראלי שכן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? חח לא נתת למישהו לאפ דאנס? אני לא יודעת מה זה חח הלכת מכות? כן. זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה? לא זה ולא זה.. אבל אולי תה צמחים [: שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקחת את זה בקלות חתולים או כלבים? כלבים, חתולים זה מגעיל אוכל או ממתקים? אוכל קרמבו וניל או מוקה? וניל D: חורף או קיץ? קיץ מה או מי היית רוצה...? להרוג: - לשמוע: - להיות כמו: - הדבר האחרון ש: קניתי: סוכריה D: קראתי: טווילט, אני עדיין בקריאה. עשיתי: התכוננתי למבחן סרט אחרון שראיתי? דמדומים במחשב מספר אחרון שחייגתי: לחברה דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי: תותים
פעם אחרונה שבכיתי: ואי.. לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: היום כשנפרדתי מחברות אחרי בצפר.. הבחור האחרון שדיברת איתו: חחח אבא XD מי קרא הכל ?!

Sacred Lie

New member
אלרגית לסוסים? ../images/Emo2.gif

גם את דיברת עם אבא ~מתלהבת~XD

Adi1993

New member
חחח כן.... לא כייף בכלל חח

חחחח נו ברור, זה הגבר הכי שווה לדבר איתו

עונה מהרמהר. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

Biology awaits. :) שם מלא: שירז כהן. תאריך לידה: 5.5.93, י"ד באייר. מין: נקבה, דהה.
בית: הא? איפה עוד גרת? רק בראשון. מזל: שור. מידת נעליים: 38.5 גובה: 1.64 מוצא: צברית, הורים פרסים.
חיות מחמד: דגים? >< אחים: שלושה. צבע שיער: חום אדמדם כזה. אורך שיער: ארוךך. גב תחתון.
אבל הוא מתולתל, אז... צבעת פעם את השיער? כמובן. באיזה צבע? : בהתחלה פסים אדומים, ואח"כ את כל השיער בחציל כזה. כיתה: י'1
! תחביבים: הממ קריאה, מוזיקה, סרטים, סדרות... מחשב.
מוזיקה: רוק למיניו.
להקה: רק אחת? טחח. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וספרדית. אוהב ספורט? איככככ. איפה נולדת? בארץ.
ראשון. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום. רגיש לדגדוגים?
מאמין באלוהים?
יש לך כינויים נוספים באינטרנט?
מה הם? יש בכל מיני מקומות... ^^ אין כוח לפרט. יש לך גשר?
יש לך משקפיים/עדשות מגע?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? נממ... משו שקשור לרפואה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? המממ... כשאמרו לי שאבא שלי חטף התקף לב. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לאדעת. >< איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אחד רק? ^^ לאדעת, אולי אחד מהימים בחו"ל... מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי. וחברות שלי. יש חבר/חברה/קראש?
ממה אתה הכי פוחד? מ... מוות.
ולאבד אנשים שאני אוהבת. מאמינה באהבה וירטואלית:
אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? טחחחחחחח. הממ בגב?
על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? מנסה לא לחשוב על כלום כדי שאני אצליח להירדם.
למה אתה הכי מתנגד? לקיצוניות. ^^ אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לאדעת. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? מאיזו בחינה? ^^ מאמינה באהבה ממבט ראשון? לאדעת. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה. ו... להיות עם משפחה וחברות ובלהבלה. כשיש לך אהבה את נאמנה?
את אוהבת ילדים?
חחחח. תלוי באיזה גיל! את ותרנית או עקשנית? ממש עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? ... אולי. החיים טובים לדעתך? תלוי מתי.
היחסים עם ההורים טובים?
לבוש: לאדעת איך לתאר אותו! ^^ איפור: איכ.
דברים אהובים מאכל: כל מה שקשור לאוכל איטלקי
. שתיה: נסטי אפרסק! ולימון, זה גם נחמד... המקום האהוב לחופשה: חו"ל?
טעם גלידה אהוב: קרם דובדבנים מהשקם! XD פרי אהוב: תפוח, אפרסק, שסק. הכול חוץ ממנגו. ממתק: שוקולד?
מכונית: מאזדה 3. שיעור: אנגלית. חג: פסח! היום הכי אהוב בשבוע: שלישי
. צבע: שחור, תכלת. מגזין: ראש1. שם לבת: לאדעת. שם לבן: כנ"ל. קבוצת ספורט אהובה: "כולם יודעים שאירופה צהובה!" D: [מכבי ת"א, כמובן.] חודש אהוב: מאי. :) ספורטאי/ת אהוב: הממ מייקל פלפס חמווד. ונסטיה ליוקין. שחקנית אהובה: ... אמנדה ביינס חמודה. שחקן אהוב: . ג'וני דפ!
תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, על טבעי, האוס, האנטומיה של גריי... אתר אהוב: פאנפיקשן.נט חיה אהובה: כלב. חבר לאימייל: נהה. בדיחה: אני אף פעם לא זוכרת בדיחות.
אהה יש משו שאבא סיפר לי על מרוקאים! איזו ארץ הכי נקייה? מרוקו, כי כל הזבל שלהם פה.
[סתםסתם, לא להרוג אותי.
] אומר הרבה: הא? מילה אהובה:
לאדעת. נעליים: אולסטאר וואנס. תחנת רדיו: 100FM. חדר בבית: שלי
. ההופעה הכי טובה שראית: סימפל פלאןןןןןןן!!! דיסק אהוב: Melee-Devils And Angels. אחד ממאות.
נשיא: הא? XD סלט: ירקות. בשר: פרגיות. תוספת לפיצה: אננס!
ארץ: ישראל
[מחרבשת סמיילי]. עיר: נממ הכול חרא.
סתם, בטח משו בצפון. צפת היא סבבה. מקום אהוב: לא ממש חשבתי על זה. >< ... הממ... אולי הבית של אח שלי. :) ריח: בושם כאילו? קבוטין כחול.
ו212. ובודי שופ. רעש: מוזיקה! D: טעם: מתוק? רגש:
מספר: 2. ספר: אוווווו. הממ יש הרבה... נלך על גנבת הספרים/מרקוס זוסאק. סבתא: רק אחת
. דגנים: קוקו פופס
! דברים פחות אהובים אוטו: חיפושית. XD צבע: כל מה שזוהר. מורה: למתמטיקקה והיסטוריה@#$@!%. שיעור: מתמטיקקה איכאיכ. יום בשבוע: הממ... כולם גרועים חוץ משלישי. :) חג: ט"ו בשבט. מה זה חג בלי חופש?!
עונה: קיץ. בלעכס. חודש: ספטמבר.
חוזרים ללמוד. XD ספורט: הכול חוץ מכדורסל. קבוצת ספורט: הפועל. סרט: "לקרוא ולשרוף". הבזבוז הכי משווע של 40 שקל בחיי. סרט דבילי
. שחקנ/ית: הממממ... אני שונאת את גילה אלמגור, אם זה נחשב.
תוכנית: "בטיפול". מעצבנת. אתר: כל מה שקשור לטיפו. אוכל: סושי. שתיה: אשכוליות. להקה: נממ... ג'ונאס ברדרס. איכ. זמר: כל מי שקשור למזרחית@!$@%. אייל גולן במקום הראשון. זמרת: נממממ... לא עולה לי. >< חיה: כל מה שקשור לג'וקים. חנות: שאני לא אוהבת? >< המממ... לאדעת. מילה: ~shrug~ הופעה שהיית בה: איכ, שרית חדד. [אל תשאלו. XD] דיסק: ... אני לא שונאת אותו, אבל הוא סתם היה גרוע: בית הבובות-שוב החיוך. סלט: כל דבר שדוחפים בו אגוזים/פירות יבשים/כל דבר שהוא לא ירק. ארץ: ... ארצות ערביות למיניהן.
עיר: ... תל אביב. מקום להיות בו: ... בית ספר. ריח: דלק. רעש: מוזיקה מזרחית. XD רגש: ... תאריך: ? ספר: לא זכור לי כזה. דגנים: קורנפלקס רגיל.
זה כזה מיותר. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן, עם חברה טובה שלי על בן דוד שלה שנפצע בעזה. חיבקת מישהו: כן, אותה. בכית: כן, אחרי שהיא סיפרה לי שהוא נפצע. צחקת:
גרמת למישהו לצחוק:
קנית משהו:
הסתפרת:
הרגשת טיפש:
דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו:
האם אי פעם... השתמשת בסמים?
אכלת קופסא שלמה של עוגיות?
נזרקת על ידי מישהו?
מישהו בגד בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
בטח
. היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
אבל לא משו רציני...

Sacred Lie

New member
תוספת לפיצה אננס?../images/Emo2.gif

You've got to be kidding me~! יש דבר כזה?

rebecca121

New member
../images/Emo6.gif

שמעתי על זה פעם אבל חשבתי שזה בצחוק טוב על טעם ועל ריח..

חלק 2. ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

יש לתפוז מזל שעשיתי קופי לפני ששלחתי! הוא מחק לי את כל הקטע הזה!
עישנת מריחואנה?
שיחקת מונופול?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
התנשקת צרפתית?
הזדיינת
ביקרת בארץ אחרת?
צבעת בספר צביעה?
עשית אמבטיית קצף?
טסת?
שטת?
נסעת ברכבת?
רכבת על פיל?
הכנת אתר אינטרנט?
שיחקת בברביות?
נשארת ער כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
לתוך הארון
. דיברת בשיעור?
ברור. פחדת מהחושך?
היית בבית חולים (לא לביקור)?
עשו לך תפרים?
זרקת מישהו והתחרטת על זה?
יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן?
שיקרת?
נרדמת בשיעור?
שתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק?
אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?
שנאת את עצמך?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
רצית להרוג מישהו?
לא ברצינות
. נפלת מכסא?
נתת למישהו לאפ דאנס?
הלכת מכות?
זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית. קפה או תה? קפה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? באמצע. חתולים או כלבים? כלבים. אוכל או ממתקים? ממתקים, דהה. קרמבו וניל או מוקה? וניל. חורף או קיץ? חורף. מה או מי היית רוצה...? להרוג: אף אחד. לשמוע: מזתומרת?
להיות כמו: .... אנשים חכמים.
הדבר האחרון ש: קניתי: קינדר בואנו.
קראתי: נממ מלכוד 22/ג'וזף הלר. עשיתי: הורדתי כביסה. סרט אחרון שראיתי? "ביום שהעולם עמד מלכת" בקולנוע, במחשב-"שמונה צדדים לאמת".
על שניהם.
מספר אחרון שחייגתי: של סלקום. דבר אחרון ששתיתי: קולה. דבר אחרון שאכלתי: נמממ סנדוויץ'. פעם אחרונה שבכיתי: אתמול בערב. פעם אחרונה שצחקתי: היום. הבנאדם האחרון שנישקתי: נממממ... לא זוכרת. >< הבחור האחרון שדיברת איתו: אח שלי נחשב?

xXx Lilo xXx

New member
מה הסיכויים שזה ישלח את הכול?../images/Emo29.gif

שם מלא: ליאת תאריך לידה: 23.5.91 מין: נקבה בית: דירה? איפה עוד גרת? אף מקום. מזל: תאומים מידת נעליים: 39-40 גובה: נושא רגיש XD מוצא: בוכרית חיות מחמד:
אחים: אחות אחת. צבע שיער: חום כהה אורך שיער: בינוני? צבעת פעם את השיער? גוונים נחשב? באיזה צבע? : אם כן- אדומים. וחומים. ובלונדינים מכוערים XD כיתה: י"ב תחביבים: ציור (רישום), מחשב, ריקוד, מוזיקה^^ מוזיקה: אממ רוק, פאנק רוק... בעיקר. להקה: יש רשימה ענקים איזה שפות אתה מדבר? עברית. אנגלית. טיפה ספרדית. מבינה בוכרית XD כלומר מבינה קצת רוסית. אוהב ספורט? כן ^^" איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? שניהם. רגיש לדגדוגים? מאוד X_X" מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יאפ מה הם? ><" יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים ^^" מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מעצבת פנים או קונדיטורית :) איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? הכי הכי, דניאל עזב תארץ
מה הדבר הכי מביך שקרה לך? פחח אני בנאדם מביך בכללי, עשיתי הרבה דברים מביכים... כמו לצעוק דברים בלי לשים לב. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? נמנמ.. דניאל בא לבקר בפסח בכיתה י' ^^" מה הדבר הכי חשוב לך? חברים, משפחה. מוזיקה, המחשב שלי. יש חבר/חברה/קראש? בלונדי XD ממה אתה הכי פוחד? מוות (איזה מוזר זה אה?) מאמינה באהבה וירטואלית: לא כ"כ אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב, כאילו להיות כמו מורה זה הכי שווה! (כאילו לא
) על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? "איך אני הולכת להירדם עכשיו" או "כיוונתי תשעון לשבע או שש וחצי?!" למה אתה הכי מתנגד? מלחמות. שהחמס קיים!? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? חברה של בלונדי?! (אם ישלו אחת כזאת בכלל XD) פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? אהא
מאמינה באהבה ממבט ראשון? אהא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? לראות על הבוקר את בלונדי ~אקסטאזה XD~ כשיש לך אהבה את נאמנה? אהא את אוהבת ילדים? חחח איזו שאלה פדופילית. את ותרנית או עקשנית? לרוב עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? סבבה. החיים טובים לדעתך? לפעמים. לעיתים נדירות מאוד. היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: אממ ג'ינס או טרנינג רחב. גופייה נמתחת וחולצות שהן לא ממש ממש צמודות. איפור: עיפרון שחור לעיניים (למרות שאין לי עיפרון כבר, אני יותר בקטע של הצבעים המגניבים האלו שבאים במן עיפרון פלסטיק כזה ^^") דברים אהובים מאכל: פיצה, גלידה, צ'יפס. שתיה: נסטי אפרסקים, תפוחים, ענבים ירוקים
המקום האהוב לחופשה: חופשה = לא בבית
טעם גלידה אהוב: קפה וניל פרי אהוב: תפוח ממתק: שוקולד מכונית: BMW שחורה. (אחת שכמעט דרסה אותי הבוקר
) שיעור: ספורט ומתמטיקה חג: שבועות. לא אוכלים בשררר היום הכי אהוב בשבוע: חחח עכשיו כמעט כל יום הוא כזה. אני כבר לא לומדת מחשבים, יש מלאמלא חלונות ^^" צבע: שחור, ירוק, אדום, כחול
מגזין: המ... לא ממש קוראת כאלו. שם לבת: אליס שם לבן: סלבה ~בדיחה פרטית~ קבוצת ספורט אהובה:
חודש אהוב: מאי ספורטאי/ת אהוב:
שחקנית אהובה: נמנמ מנדי מור. שחקן אהוב: זה שמשחק את השחקן הראשי בג'אמפר
, ואמ... זה שמשחק את אמט.
תוכנית אהובה בטלוויזיה: על טיבעי, שלושה בדירה אחת, הקניון, אי-שרדות, האנטומיה של גריי, האוס, ועוד ועוד... הרשימה ארוכה
אתר אהוב: יוטיוב, תפוז. חיה אהובה: כלב חבר לאימייל: אה?! בדיחה: אני: "ישלי תפוח!" חברה שלי: <מה תעשי איתו?> אני: "אני אצטלם איתו" אומר הרבה: אהא מילה אהובה: אהא נעליים: ואנס. ואולסטאר. ונעלי ספורט של ניו באלנס XD תחנת רדיו: גלגל"צ או 100FM חדר בבית: החדר שלי?! ההופעה הכי טובה שראית: לא ראיתי :O דיסק אהוב: יש מלא ;; נשיא: רצינים!? סלט: XDDD פירות. בשר: זה שאוכלים בראש השנה. תוספת לפיצה: תירס ארץ: קנדה, או ארה"ב, או אנגליה :p עיר: ת"א. ראשון. מקום אהוב: ת"א XD ריח: לימון גארס XD רעש: מוזיקה טעם: אייסקפה ושוקולד רגש: שמחה מספר: 23 ספר: טוויליט בינתיים XD סבתא: ישלי רק אחת >< דגנים: קראנץ וקוקומן כל הסוגים XD דברים פחות אהובים אוטו: אמממ מה שיש לאבא XD צבע: ורוד :S מורה: לאזרחות שיעור: אזרחות יום בשבוע: שישי (שעתיים רצופות של אזרחות) חג: לאדעת עונה: חורף
חודש: ינואר (תסלחו לי על זה בבקשה) ספורט: ?! קבוצת ספורט: ><" סרט: לא עולה לי כרגע שחקנ/ית: הקרצייה הזאתי, נו.. זאתי שמשחקת בקאמפ רוק את מיצ'י XD תוכנית: כמעט מלאכים
מעורר בי בחילה.) אתר: נענע אוכל: אורז בע. שתיה: תפוזים להקה: אלו ששרות את "ואן אי גרוו אפ אי ואנה בי פיימוס" (ככה זה הולך?) זמר: . לא עולה לי כרגע זמרת: בריטני :S חיה: חתול חנות: וולווט (היא ממש מפחידה ומלחיצה.) מילה: שיו! הופעה שהיית בה: ><" דיסק: בריטני שאחותי קנתה סלט: ירקות ארץ: גרמניה (לא שיש לי משהו נגד המקום הזה. פשוט לא חובבת אותו בכלל) עיר:
מקום להיות בו: מטבח XD אם נכנסים לשם יוצאים עם 4 קילו יותר XD ריח: לבנדר :S רעש: . מורס XD רגש: שינאה תאריך: .... ספר: לא שקראתי הרבה בחיים שלי דגנים: Monday ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: אני תמיד מרגישה ככה דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: ברור האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כןןןןן איזו פרה אני XD נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? בטלוויזיה כן עישנת? לא שתית אלכוהול? פעם אחת אולי בירה לבנה וזהו עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? חחח כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת?
לא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? לא טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן XD נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?

xXx Lilo xXx

New member
נו באמת. דווקא משפט אחד?../images/Emo29.gif

הבחור האחרון שדיברת איתו: שחר חח מעניין מי יקרא XD

just orka

New member
O.K../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם מלא: אור תאריך לידה: 1.12.91 מין: נקבה בית: יבנה איפה עוד גרת? חולון מזל: קשת מידת נעליים: 42 גובה: 1.78 מוצא: אשכנזיה טהורה, אבל בעיקרון כל הסבא וסבתא שלי נולדו בארץ חיות מחמד: שני כלבים אחים: 3. בנים. קטנים. צבע שיער: ג'ינג'י אורך שיער: עד הציצי ככה צבעת פעם את השיער? נופ באיזה צבע? : - כיתה: יב' תחביבים: צופים,מחשב,ספרים... מוזיקה: פאנק-רוק, רוק, "אימו" להקה: the used איזה שפות אתה מדבר?עברית, אנגלית.. אוהב ספורט? ממש לא איפה נולדת? בבית חולים.חולון... אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי רגיש לדגדוגים? דיי מאמין באלוהים? סוג-של יש לך כינויים נוספים באינטרנט? Orka at all וכל מיני ווריצאיות של Orka מה הם?אוף כתבתי כבר ^ יש לך גשר? היה יש לך משקפיים/עדשות מגע? יאפ מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היה מספיק מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אני אף פעם לא זוכרת את הדברים האלה! איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה יש חבר/חברה/קראש? נופ ממה אתה הכי פוחד? פורצים. מאמינה באהבה וירטואלית: כן אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על האלו שיש, אולי נראה יותר טוב... על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? תלוי למה אתה הכי מתנגד? שובינזם אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מי שאני. פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כןןןן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה את אוהבת ילדים? כע. תלוי את ותרנית או עקשנית? עקשנית בדברים שחשובים לי מאוד. ותרנית בדברים שפחות. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. אבל אשמח להתווכח איתך על הנושאים שאנחנו שונים בהם :) ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי מה הסיבה שהוא לא מוצאת חן בעייני החיים טובים לדעתך? לפעמים היחסים עם ההורים טובים? בסדר לבוש: רגיל איפור: עיפרון שחור ומייקאפ כשצריך דברים אהובים מאכל: פסטה שתיה: מים המקום האהוב לחופשה: אירופה טעם גלידה אהוב: תות ושוקולד פרי אהוב: בננה ותות ממתק: הכל
ליקריץ, גומי, מרמלדה, שוקולד... מכונית: אין שיעור: פעם זה היה סוציולוגיה. חג: חנוכההה היום הכי אהוב בשבוע: שני צבע: לבן מגזין: מעריב לנוער P: ופנאי פלוס. אוי אני שטחית שם לבת: לאדעת שם לבן: לאדעת קבוצת ספורט אהובה: פחח אין, מכבי ת"א? חודש אהוב: דצמבר ספורטאי/ת אהוב: מאוד איןD: שחקנית אהובה: יש הרבה, לא עולים לא שמות שחקן אהוב: . כנ"ל תוכנית אהובה בטלוויזיה: שנות ה70, ודברים מתחלפיםP: אתר אהוב: פייסבוק! חיה אהובה: חאעתול חבר לאימייל: אה? בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך בום שניצל אומר הרבה: "פאק", כוסאמשלך, חעאתול מילה אהובה: חעאתול! נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: לא שומעת חדר בבית: שלי..?, ובתקופה זו-המקלט. ההופעה הכי טובה שראית: וואו זה קשה, אוונסנס, ויוזלס איי די בווליום כנרת דיסק אהוב: דה יוזד-דה יוזד נשיא: פרס? סלט:עגבניה מלפפון ומלח. בשר: פרגיות ונקנקיות תוספת לפיצה: גבינה ארץ: ישראל
וקנדה עיר: יבנה! XD ת"א מקום אהוב: - ריח: טיפקס, לורד, גשם רעש: מוזיקה... גשם, רעמים טעם: גשם (XD) ולאדעת רגש: שאלה טיפשית מספר: 1 ספר: ווווווואו אין ספיציפי סבתא: חנה
דגנים:כריות! דברים פחות אהובים אוטו: ל משנה צבע: אין מורה:לארוצה שיעור: ספורט, ספרות, אזרחות יום בשבוע: חמישי חג: חגי תשרי עונה: קיץ חודש: אוגוסט ספורט: הכל XD כדורעף! קבוצת ספורט: הפועל למיניהם סרט: את אלו שאני לא אוהבת, אני לא זוכרת. אימה למיניהם שחקנ/ית-: תוכנית: - אתר: - אוכל: ירקות, והרבה דברים שתיה: מוגזת להקה: עאנאף זמר: ג'סטין טימברליק זמרת: אבריל לווין חיה: ג'וקים חנות: אה? מילה:
הופעה שהיית בה: ווליום כנרת האחרון דיסק: - סלט: כל מה שהוא לא מה שאני אוהבת ארץ: ערב עיר: יבנה XD מקום להיות בו: אררר טיפשי! ריח: של קקי של כלב. רעש: מכסחת דשא, אזעקה S: רגש:- תאריך מה?? : ספר: מה שאני לא אוהבת, אני לא זוכרת דגנים: סיני מיני! ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: קצת חיבקת מישהו: כע בכית: כע צחקת: כעעע גרמת למישהו לצחוק: כע קנית משהו: שיעור נהיגה..? הסתפרת: לא הרגשת טיפש: תמידXD דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כע התגעגעת למישהו: לא האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? סוגשל נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כע היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כע עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כעע ראית טיטאניק? חצי
הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כע צבעת בספר צביעה? כעעעע עשית אמבטיית קצף? כע טסת? כע שטת?כע נסעת ברכבת? כעעע רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? בטיפו
שיחקת בברביות? כע נשארת ער כל הלילה? כע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כע XD דיברת בשיעור? כעע פחדת מהחושך? לא שזכור לי היית בבית חולים (לא לביקור)? כע עשו לך תפרים? אני חושבת שכן זרקת מישהו והתחרטת על זה? סוגשל יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כע נרדמת בשיעור? סוגשל השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כע פגשת סלבריטי? תגדירו סלבריטי עברת על החוק? הורדתי שירים מהאינטרנט... שנאת את עצמך? כע נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי רצית להרוג מישהו?כע נפלת מכסא? כע XD נתת למישהו לאפ דאנס? מה? הלכת מכות? כעעעע זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? תלוי חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים! קרמבו וניל או מוקה?וניל חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: הרבה אנשים לשמוע: שקט ממסוקים בחוץ להיות כמו: אני הדבר האחרון ש: קניתי: שוקו! או שיעור נהיגה... קראתי: breaking dawn עשיתי: ראיתי חברים (הסדרה) סרט אחרון שראיתי? וואו. אממ אני חושבת שזאק ומירי עושים פורנו מספר אחרון שחייגתי: המדריך שכבה שלי דבר אחרון ששתיתי: מממ סוד דבר אחרון שאכלתי: מסטיק. ובמבה פעם אחרונה שבכיתי: אתמול פעם אחרונה שצחקתי: היום הבנאדם האחרון שנישקתי: אחשלי כפרעליו הבחור האחרון שדיברת איתו: בחור? אממממ יניב אני חושבת..

sweet shir

New member
../images/Emo125.gif וואו, זה ארוך. >>"

שם מלא: שיר גולדה. תאריך לידה: 6.11 מין: נ' בית: בניין איפה עוד גרת? רק פה. מזל: עקרב. מידת נעליים: 38 גובה: 1.57 מוצא: כעיקרון צברית, כל הסבא וסבתא (חוץ מאחת) נולדו בארץ, אבל אשכנזיה. חיות מחמד: נחשים של אבא חח אחים: 2 אחים בני 1.5 ו9. צבע שיער: חום אורך שיער: בינוני-ארוך צבעת פעם את השיער? לא באיזה צבע? - כיתה: י"א תחביבים: חח לרבוץ מול המחשב/טלויזיה נחשב? מוזיקה: רוק, פאנק ופופ בשילובים. להקה: מקפליי, סימפל פלאן, לינקין פארק, פראמור, מיוז, קולדפליי, האחים ג'ונאס (גילטי פלז'ר
) וכו'... <: איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. אוהב ספורט? ממש לא. איפה נולדת? ישראל.. אתה בן אדם של לילה או של יום? באמצע כזה. רגיש לדגדוגים? בערך מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא מה הם? - יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן ;; מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו שקשור לביולוגיה נראהלי. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? בחנוכה יום אחד, היה ממש זוועות ><" מה הדבר הכי מביך שקרה לך? נכנסתי למכונית הלא נכונה חחח והאנשים במכונית שהייתי אמורה להכנס אליה ראו את זה קורהXDD איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? מתישהו בכיתה ט' בטח, או שהייתי בגרמניה. מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים. יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מוות של האנשים שאני אוהבת. מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? איכס חח לא הייתי שמהXD על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לא זוכרת חח למה אתה הכי מתנגד? שנאת חינם. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בלה XD פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? אמ, אין לי דיעה. מה הדבר שעושה אותך מאושרת? מוזיקה, חברים, תוכניות טלויזיה מסויימות וטווילייט חח כשיש לך אהבה את נאמנה? אפעם לא הייתה לי, אבל אני משערת שאהיה. את אוהבת ילדים? לא שונאת אותם חח את ותרנית או עקשנית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אם השוני שלך שלילי לך, אז ברור. ואם זה לא, אז לא נראה לי. ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? אמ החיים טובים לדעתך? אהא, בד"כ. היחסים עם ההורים טובים? לא. ממש ממש לא. XD לבוש: כרגע? סתם ג'ינס ותלבושת אחידה מכוערת. איפור: - דברים אהובים מאכל: דברים משמינים למיניהם. כרגע באלי סיני. שתיה: דיאט קולה וקפה.
המקום האהוב לחופשה: גרמניהההה או לונדוןןD:: טעם גלידה אהוב: כל דבר אפשרי של האגן דאזXD אבל שוקולד נראהלי. פרי אהוב: אבטיח. ממתק: שוקולד. *-* מכונית: וולבו כסופה? XDD שיעור: בבית ספר? אין דבר כזה XD חג: פסח, ברור חח היום הכי אהוב בשבוע: שישבתD: צבע: שחור, סגול-חציל, ורוד ואפור. מגזין: טופ אוף ד'ה פופס. סתם כי הוא הכי פחות מזעזע מבין אלו שאני קוראת XD שם לבת: לודעת שם לבן: ^ קבוצת ספורט אהובה: פחח אין. חודש אהוב: נובמבר, יומולדתתD: אבל גם יולי! ספורטאי/ת אהוב: דיוויד בקהאם? אנערףXD שחקנית אהובה: אמ, אני אוהבת את ג'סיקה אלבה כי היא מהממת. ואת קריסטן מאותה סיבה. XD שחקן אהוב: ג'ארד ליטו *-* פאקינג ראיתי סרט חצי פורנוגרפי ומזעזע ברמות בשבילוXDD וגם הית' לדג'ר.3> תוכנית אהובה בטלוויזיה: אחים ואחיות, גוסיפ גירל, חברים, הכי גאים שיש, בטי, שנות ה-70, טינופת ופרוייקט מסלול. אתר אהוב: תפוז, פאנפיקשן.נט (בזמן האחרוןXD) ולייב ג'ורנל. ואולי גם פייסבוק בקטנה. חיה אהובה: ערפדים חחח חבר לאימייל: אין בדיחה: אמ. אומר הרבה: אממממ, אדוארד?XDD מילה אהובה: אדוארד. XD ואנחנו לומדים בספרות 'חיזו בטטה' והגיבור הוא אדוארד!! זה ממש מקשה על התפקוד שלי בכיתה
נעליים: שברשותי או בכלליות? כי יש כ"כ פאקינג הרבה סוגים של נעליים שזה ממש בלתי אפשרי לומר לכם. XD תחנת רדיו: 100FM או משהו. חדר בבית: שליייי<: ההופעה הכי טובה שראית: סימפל פלאן בארץץץ *-* ואם הכוונה לא רק במציאות אז הדיוידי וונדרלנד של מקפליי. דיסק אהוב: רדיו:אקטיב - מקפליי.
נשיא: למה שיהיה לי נשיא אהוב?XDD סלט: משהו עם רוטב וינגירט או אלף האיים חח בשר: המבורגר או סיני מוקפץ.. משהו בסגנון חח תוספת לפיצה: אקסטרה צ'יז P: ארץ: אנגליה. עיר: רעננהD: מקום אהוב: הבית של חברה שלי וזארה.XD מה זה ממש בילוי חחחחחחחחחחחחחחח ~שטחית~ ריח: גשם:) רעש: מוזיקה? חח טעם: שוקולד? רגש: אושר, כפית מספר: 6 ספר: סאגת טווילייט, ה"פ, ג'ורג'יה ניקולסון וספרים של שרון קריץ'. סבתא:
דגנים: כריות וניל, גאש כ"כ. *-* שנים לא אכלתי חח דברים פחות אהובים. פאק זה שאלון חופר חח אוטו: טרנטה מתפרקת?XD אנערףףף צבע: חרדל מורה: אממ המורה שלי לאנגלית. אני טוענת שהיא האמא האבודה של האחים ג'ונאס בגלל שיש לה קול כלכך מעצבןןןןןןן היא נשמעת בדיוק כמוהם כאילו היא בעצירות!!! החליפו לה את הילדים בלידה!XD שיעור: אממ הכל כזה. XD יום בשבוע: חמישי, פאק כלכך. 3 שעות כימיה -> 3 ביולוגיה -> שעתיים מתמטיקה. .___. חג: אין עונה: חורף. מבאסס חודש: ספטמבר חח ספורט: הכל קבוצת ספורט: ... סרט: - שחקנ/ית: מל גיבסון. הוא גזען כזה ופיכ. תוכנית: - אתר: - אוכל: דגים >< שתיה: פנטה ענבים. זה כלכך דוחה S: להקה: - זמר: אנערף עידן יניב?XD זמרת: אין לי משהו ספיציפית נגד מישהי חח ואם ישלי לא עולה לי בראש.XD חיה: ג'וקים X: חנות: אמריקן אפרל, כי זה ממש מתסכל עניין המחירים חחח מילה: - הופעה שהיית בה: - דיסק: - סלט: טונה >< ארץ: אפגניסטן? XD עיר: אנערף מקום ערבי ששונאים אותנו בו
מקום להיות בו: בית ספר. ריח: מסריח? XD רעש: הקול של ההורים שלי שהם צועקים עלי חח והקול של המורה שלי לאנגלית%#@% רגש: שנאה תאריך: אמ ספר: ארטימס פאול חח קניתי את זה באיזה כיתה ז' ועדיין לא סיימתיXDD דגנים: אמ סוג כזה שנראה כמו אוכל לארנבים חח בטח זה משהו דיאטטי. ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו: אמממ כן. בכית: כן, אחרי שראיתי "פשע מן העבר" חחחחחחחחחחחחחחחח זה היה ממש עצוב שבסוף גילו שהאמא רצחה את האבא והבת בכתה
צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו: כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש: לא זוכרת, ישמצב XD דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו: כן האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות? כן
נזרקת על ידי מישהו? לא מישהו בגד בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן חח ראית טיטאניק? כן, לצערי הרב! >< נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינת? לא ביקרת בארץ אחרת? כע צבעת בספר צביעה? כן חח עשית אמבטיית קצף? כן. וואי, באלי! טסת? כן שטת? בערך, במי הכינרת
נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא חחחח הכנת אתר אינטרנט? לא שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? אהא דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח כן דיברת בשיעור? לא, חס ושלום! חח יש מי שלא דיבר אפעם בשיעור?!
פחדת מהחושך? לא היית בבית חולים (לא לביקור)? לא עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן חח נרדמת בשיעור? כן XD השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן.. פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות? לא נראהלי.
שנאת את עצמך? כן. נשבר לך הלב? לא. שברת למישהו את הלב? לא חושבת. רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכסא? אני משערת שכן XD נתת למישהו לאפ דאנס? חחחח לא. הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? פרטית קפה או תה? קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? לוקח בקלות חתולים או כלבים? כלבים אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה? וניל חורף או קיץ? קיץ

sweet shir

New member
../images/Emo125.gif המשך. ^^

מה או מי היית רוצה...? להרוג: מנהיגי החמאס >< לשמוע: מקפליי, לייב במציאות3> להיות כמו: ... לודעת. הדבר האחרון ש: קניתי: קפה בקיוסק של בית ספר חח קראתי: מעריב לנוער חח עשיתי: דיברתי במסן? אנערף סרט אחרון שראיתי? 'התבגרות שגרתית' :) מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת חח דבר אחרון ששתיתי: צ'אי ורדים עם חלב.
דבר אחרון שאכלתי: לחם מטוגן פעם אחרונה שבכיתי: ב6 וחצי שראיתי 'פשע מן העבר' XDD פעם אחרונה שצחקתי: לוזוכרת מתישהו היום חח הבנאדם האחרון שנישקתי: - הבחור האחרון שדיברת איתו: חברות במסן.

למעלה