בחיי שבאתי להגיד שבאלי בטוב../images/Emo205.gif
ואז ראיתי את האורך
שם מלא: אור תאריך לידה: 20.1.93 מין: בת בית: גדול?.. איפה עוד גרת? חיפה מזל: גדי/דלי תלוי בשנה מידת נעליים:38-9-40 גובה: לפני שנה 1.64 וחצי מוצא: רומניה פולניה חיות מחמד: איכ אחים:2 בן ובת צבע שיער: שחור אורך שיער: ארוך צבעת פעם את השיער? רק אם ספריי בפורים נחשב באיזה צבע? : כחול ופעם סגולXD כיתה: י תחביבים: אני מנגנת בגיטרה, ואני במועצת נוער וצופים מוזיקה: רוק ומה שמסביב, גם ישראלי וגם לועזי להקה: blink 182 וsum41 איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. ואני יודעת כמה מילים ברוסיתXD אוהב ספורט? לא חח איפה נולדת? חיפה אתה בן אדם של לילה או של יום? תלוי במצברוח רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא יודעת
יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא נראלי מה הם? יש לך גשר?כן
יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? כנ"ל איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? האיפוד שלי
יש חבר/חברה/קראש? לא ממה אתה הכי פוחד? מוות מאמינה באהבה וירטואלית: לא אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב?XD על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? שמחר צריך לקום למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בנאדם טוב פגשת אי פעם מישהו או מישהי באינטרנט? כן מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך מאושרת? חברים שלי כשיש לך אהבה את נאמנה? כן את אוהבת ילדים? תלוי את ותרנית או עקשנית?תלוי מול מי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ראית אחד שלא מוצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את ליבך? תלוי עד כמה הוא לא מוצא חן בעיניי החיים טובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים? כן לבוש: ג'ינס וסווטצ'רט גדול, ובקיץ חולצות גזורות איפור: עיפרון שחור דברים אהובים מאכל: סלט תפו"א של סבתא
ופטריות. פטריות זה אלהי שתיה: פאנטה תפוז ונסטי מנגואננס
המקום האהוב לחופשה: ארה"ב טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות פרי אהוב: אפרסק ממתק: מארס מכונית: אם יש לה 4 גלגלים אז היא סבבה שיעור: חופשי חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שלישי צבע: כחול מגזין: ראש1?
שם לבת: נוי שם לבן: מתן קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: ינוארD: ספורטאי/ת אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: . רן דנקרXD תוכנית אהובה בטלוויזיה: דגראסי, סופרנטורל אתר אהוב: פייסבוק חיה אהובה: חבר לאימייל: אמ לא יודעת יש מלא
בדיחה: אעא יש לי!@ מישהו שואל רוסי אם הוא שומר שבת. אז הוא עונה לא "לא, אני שבת הבא"XD אומר הרבה: ילד כאפותXD מילה אהובה: נעליים: אולסטאר תחנת רדיו: חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: משינה בקיסריה לפני שנתיים. היה הכיהכי בעולם דיסק אהוב: blink182 של בלינק נשיא: סלט: בשר: תוספת לפיצה: פטריות דה ארץ:ארה"ב עיר: ניו יורק מקום אהוב: ניו יורק
ריח: וניל רעש: מוזיקליXD טעם: טעים רגש: אושר מספר:7 חחח ספר: הארי פוטר סבתא: דגנים:קינמונים דברים פחות אהובים אוטו: צבע: ורוד מורה: כולם
שיעור: כל העיוני יום בשבוע: ראשון חג: פורים עונה: קיץ חודש: ספטמבר ספורט: קבוצת ספורט: סרט: שחקנ/ית: תוכנית: אתר: אוכל: שתיה: להקה: זמר: . זמרת: חיה: חנות: מילה: הופעה שהיית בה: הראל סקעתXD דיסק: סלט: ארץ: עיר: מקום להיות בו: ריח: רעש: . רגש: תאריך: ספר: דגנים: ב24 שעות אחרונות היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו:כן הסתפרת: לא הרגשת טיפש:כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו:ל האם אי פעם... השתמשת בסמים?לא אכלת קופסא שלמה של עוגיות?לא נזרקת על ידי מישהו? כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את הבית הלבן? לא עישנת? לא שתית אלכוהול? כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו?כן התנשקת צרפתית? לא הזדיינתלא ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? כן טסת? כן שטת?כן נסעת ברכבת? כן רכבת על פיל? לא הכנת אתר אינטרנט? כן שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כןXD דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא לביקור)? לא שזכור לי עשו לך תפרים? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור?לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? לא נראלי אהבת מישהו שזה גרם לך לבכות?כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא יודעת רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכסא? כן נתת למישהו לאפ דאנס? כן הלכת מכות? כן זה או זה מועדון או מסיבה פרטית? מסיבה פרטית קפה או תה?קפה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות? קלות חתולים או כלבים? לא זה ולא זה אוכל או ממתקים? ממתקים קרמבו וניל או מוקה?מוקה חורף או קיץ? חורף מה או מי היית רוצה...? להרוג: לא חסר לשמוע: מוזיקה להיות כמו: מישהו אחר
הדבר האחרון ש: קניתי: סווטצ'ט בתמנון
קראתי:דה טלס אוף בידל דה ברד של הארי פוטר עשיתי: עניתי על השאלון סרט אחרון שראיתי?טווילייט מספר אחרון שחייגתי: לא זוכרת דבר אחרון ששתיתי: מים דבר אחרון שאכלתי:ביסקוויט פעם אחרונה שבכיתי: לא זוכרת פעם אחרונה שצחקתי: בדרך חזרה מבצפר אחרי שהפגנתי את יכולות השירה שליXD הבנאדם האחרון שנישקתי: חברה שלי הבחור האחרון שדיברת איתו:אבא
ואז ראיתי את האורך