הצעה למאמר

../images/Emo63.gifהצעה למאמר

תרבות רוחות הרפאים כסמן לתהליכים תרבותים וחברתים-יאללה מי כותב? שלכם חנה גונן

I am a freak

New member
אמממ....

מה אמור להיות כתוב במאמר? מה יועבר בו? מצפה לתגובה..... יום טוב,

חשבתי להתמקד באנגליה

כארץ בעלת התרבות הרפאית הגדולה ביותר. מתי החלה החלה להתפתח שם תרבות רוחות הרפאים כפי שאנו מכירים אותה כיום? האם היו הבדלים בין האיזור הכפרי לעיר מבחינת רמת האמונה ברוחות? האמונה ברוחות כמשקפת היבטים מעמדים בחברה הנגלית(לדוגמא האם המעמד האציל ובעל ההון נטה להאמין פחות ברוחות מהמעמד העני למרות ריבוי הרוחות של מישפחות האצולה,האם הפתיחות לענין הרוחות שיקפה ענין בפולקלור)סתם נחמד שתהיה בפורום סקירה היסטורית כללית של התפתחות התרבות הרפאית. שלך חנה גונן

Gum Cigarettes

New member
אם את רוצה

תכתבי את המאמר עצמו ואני יעשה לו הגהה ופיסוק. פשוט את יודעת בדיוק מה לכתוב.

I am a freak

New member
תגובה דיי חשובה.....

כשמכניסים כתבה לעמוד המאמרים... קודם כל עושים לו הגהה.... אז במקום לטרוח, פשוט רישמי את המאמר איך שאת יכולה ואיך שאת יודעת ושילחי אותו אלי, אני מבטיח "לטפל" בו כמו שצריך- לעשות לו הגהה, לפסק, להוסיף, לשנות, בלה בלה בלה בלה.... אחריי שאני אסיים, אני אשלח לך אותו (לפני שאני אכניס אותו למאמרים) ואת תאשרי (אם תרצי כמובן). יום טוב, שבת שלום,

Gum Cigarettes

New member
אהסה.

טוב? אז אני דיסלקטית. אז? זו סיבה לרדת עלי? לא מספיק צועקים עלי\יורדים על דברים קטנים בנוכחותי. עכשיו גם צוחקים עלי שאני דיסלקטית? לא סולחת. לא.

zViper

New member
אל תקחי קשה את הברכה המשותפת...

לשנינו, תאמיני לי שאין סיבה. אגב, גם אני דיסלקט לא קטן
(קשור לשירשור אחר), למרות שגיליתי בשנים האחרונות את הבעיה, מכיוון שבתקופתי לא הכירו כל-כך את הבעיה הזו... אך לא מתלונן, תאמיני לי, שזו ברכה ולא בעיה

למעלה