הפרק השני

GlitterKitten

New member
../images/Emo63.gifהפרק השני../images/Emo63.gif

טוב, לאור הביקוש(
) החלק השני של הסיפור. תזכורת קלה, נעצרנו כשכרמי הקריאה את המכתב שהיה בחדר ההלבשה של נעמה: *הבנות בהלם * יסמין: אתן חושבות שזה רציני? כרמי: מה נראה לך? פזית לא הגיעה! אתי: טוב, אני אלך לספר לסיון כרמי: לא!! בשום פנים ואופן אסור שסיון ידע, זה יהרוס אותו, אנחנו חייבות לקחת את העניינים בידיים ולהציל את פזית. יסמין: מאיפה נשיג מיליון דולרים? כרמי: מי אמר שנצטרך את הכסף? אתי: רגע, את אומרת ש…. כרמי: בדיוק! אנחנו הולכות להציל את פזית בכוחות עצמנו!! קדימה אתן איתי? יסמין: כמובן אתי: בוודאי! כרמי: נעמה? מה קורה איתך? תצאי מהלם. נעמה: אבל אתן לא מבינות, אולי כבר קרה לה משהו. פרצה בבכי ונפלה לרצפה. * כרמי מתכופפת ומרימה את נעמה * את חייבת להשעשט ! צעקה כרמי. הרי אנחנו חמסה! אחת בשביל כולן וכולן בשביל אחת!!. * נעמה מושכת בכתפיים * אני אקח את זה כחיוב , חייכה כרמי. יסמין: בנות!! איך אנחנו יוצאות בלי שסיון יראה אותנו? "מהחלון", נשמע לחש. מה תגידו! נעמה התעוררת פתאום? כרמי אמרה בנימה צינית. אתי: אבל איך נצא מהחלון? אני לא הולכת לקפוץ מהחלון, למרות שזו קומה אחת. * דפיקה בדלת קוטעת את השיחה *

../images/Emo26.gifמטורףףףף../images/Emo8.gif

אבל שוב
השארת אותי
במתחחחחח
את מתבקשת
להוציא לאור
את הפרק הבא
באופן מידי
תמשיכי ככה
!||!

dinora12

New member
מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif

קראתי את שני הפרקים ו... אין אין עליך!
,את חייבת להגיד לי איך את עושה את זה,זה כל כך-כשרוני!
,תמיד רציתי ליהיות סופרת כשיהיה גדולה, את כשרונית ממש כנגרית!אין לי כבר מה לומר אחות שלי

ירדן!!!../images/Emo46.gif

נימאס לי!! עכשיו בביה"ס אני לא אלמד!! רוצה את הפרק השני(כמו שניג'סתי אתמול..חח) נוווווווווווו השני,השני,השני

למעלה