הספרים שאהבנו

LALOLI

New member
../images/Emo63.gifהספרים שאהבנו

מאיזה ספרים נהניתם במיוחד? מהם הספרים שהשאירו עליכם את הרושם העמוק ביותר? מאיזה ספרים למדתם משהו חדש? ספרים שאהבתם? בואו נפתח אשכול ספרים מומלצים הראשון הוא "צופן דה וינצ'י". אהבתי את הקשרים בין דמיון מציאות ולמתח שהספר יצר אצלי עד שהגעתי לסוף שלו. יש בו הרבה מיסטיקה והרבה מציאות והכל מתערבב לסיפור מקסים.

הספרים שלי.....

נדמה לי שהרשימה ארוכה מאד, משום שמכל ספר ניתן ללמוד משהו, כל ספר הוא עולם ומלואו מבחינתי, אני קוראת הההכככללל, פשוט הכל. ספרים שאהבתי במיוחד הם
"צופן דה וינצ'י", מאותן סיבות שהזכרת,
"לחיות ולאהוב" של לואי בוסקליה בגלל הפשטות והשפה בגובה העיניים.
"ספר החיים והמתים הטיבטי" כי הוא בא לי בדיוק בזמן, (אחי נפטר לפני שלוש שנים).
התודעה - דרכים להתפתחותה" של לילי רוזנפלד. הבהירות של ההסברים וההקשרים שעושה המחברת.
כל הספרים של קרישנמורטי.
ספריה של לואיז היי
"קורס בניסים"
עוד המונמונמונמונמונמונמונמונמון שקצרה היריעה מלהכיל

אך אם היה לי שקל על כל ספר שקראתי

וויקטור הוגו. הרמן הסה, ריצרד באך 3 ספרים ראשונים, דוסטייבסקי, לואיז היי, קרלוס קסטנדה, הרמח"ל, התנ"ך, הקבלה, הגמרה, אמיל זולא, ועוד.... נתתי בכוונה סופרים כי אני אוהב אותם ואת ספריהם. הספרים שאני אוהב הם לא נגמרים, כרגע אני קורא את גון אירווינג, בן הקרקס הוא כתב את חיים על פי גארפ.

גלית35

New member
מר ורטיגו-לא זוכרת איך קוראים../images/Emo20.gif

לסופר-אבל לא יכולתי לעזוב אותו. דווקא מצופו דה וינצ'י התאכזבתי מהסוף. הרי פוטר נחשב כאן?

kung fu

New member
הספרים שלמדתי ולומדת מהם ושהעניקו

או עדיין מעניקים לי המון הם: 3 הספרים שתורגמו לעברית של דון מיגל רואיס הספרים של סאנאיה רומן ספרי קרלוס קסטנדה ספרי לואיז היי קריון! הו קריון! ועוד אחרים

GirlFromHell

New member
הממ

שיחות עם אלוהים של ניל דונאלד וואלש הספרים של לואיז היי באדולינה של גבי ניצן

חי אדר

New member
ספרי דעת

לדעתי הספר הכביר ביותר הוא ספר מורה הנבוכים של הרמב"ם. ספר שאולי לא קל לקרא אותו אך המאמץ כדאי לחלוטין. כמו כן רענות ובהירות מחשבתית מצויים לרוב בכתביו השונים של ישעיהו לייבוביץ. במישור המחקרי מומלץ מאוד ספרו של גרשם שלום פרקי יסוד בהבנת הקבלה וסמליה, וכן ספר משנת הזהר של ישעיהו תשבי.

למעלה