היה היה

TheRasmus

New member
../images/Emo63.gifהיה היה../images/Emo63.gif

פינה חדשה בטעם של פעם. כך נראה המצעד העברי של גל"צ, לפני קצת יותר מ-9 שנים, ראש חודש ניסן התש"ס. 1. בלילות של ירח מלא - ערן צור 2. האהבה מתה - תמר גלעדי 3. בך לא נוגע - יהודית רביץ 4. בשבילה אתה מלך העולם - שלמה ארצי 5. ימים של שקט - לולה 6. סוף המאה העשרים - מיקה קרני 7. גאולה - חמי רודנר ושליחי הבלוז 8. לומדת לעוף - דנה ברגר 9. בואי ניפרד - חמי רודנר ושליחי הבלוז 10. הוא והיא - ערן צור 11. עד הקצה - דנה ברגר 12. געגוע - יהודית רביץ 13. אני סולחת - ג'וזי כץ 14. עדר של שוורים - אביתר בנאי 15. שמייח - פינג פונג 16. נוף ילדות - שלמה ארצי 17. שקט שקט בייבי - צמד ראות 18. לעשות מה שבא לי - שרית חדד 19. שט לבדי עם הרוח - שלמה ארצי ושמעון בוסקילה 20. חתול - בייב
הפינה לשיפוטכם
1. אלינור - אייל גולן ואתניקס 2. בומביי - דנה ברגר 3. דינה - פישי הגדול וטיפקס 4. תנענעי אותי - רמי קליינשטיין 5. איש של מילים - חיים אוליאל אם המצעד היה נערך היום, אלו 5 שירים הייתם מדרגים? (בזמנו היה צריך לדרג 10 למי שלא יודע).

ady18

Well-known member
וואו איזה מצעד

ירח מלא
האהבה מתה
ברך לא נוגע מקסים אני סולחת אדיר בפינה לשיפוטכם 1,2,4 איזה תקופה
תודה

TheRasmus

New member
באמת עברה בי צמרמורת כשהקלדתי את זה../images/Emo7.gif

לא ייאמן שכבר עברו 9 שנים מאז.

יואב2024

New member
נוסטלגיה אמיתית...ימי אהבתיהם

אחד הדיסקים הנמכרים בכל הזמנים נדמה לי קרוב ל-180,000 אלף עותקים חוקיים.. זה נשמע היום מספר אגדי.. הבחירה שלי - בשבילה אתה מלך העולם בך לא נוגע עדר של שוורים עד הקצה בואי נפרד וכבונוס - שם לבדי עם הרוח.. של ארצי ובוסקילה.

limors2

Well-known member
אני לא מכירה חצי מהשירים!

עד לפני כמה שנים לא שמעתי מוזיקה ישראלית כמעט בכלל.

ואוו איזה שירים מדהימים!!../images/Emo103.gif

החמישייה שלי: 1. בלילות של ירח מלא - ערן צור
3. בך לא נוגע - יהודית רביץ 4. בשבילה אתה מלך העולם - שלמה ארצי 12. געגוע - יהודית רביץ 16. נוף ילדות - שלמה ארצי איזה נוסטלגיות עשית לי.. *רצה ליוטיוב*

למעלה