הוראה

maverick 42

New member
../images/Emo63.gif הוראה

שלום לפורום. אני ניגשתי למועד אפריל (לפני חצי שנה) והוצאתי ציון מכובד ביותר - 747. השאלה שלי היא למה לא ניגשו אלי ממכוני הפסיכומטרי בהצעה ללמד? אני מכיר ידידה שלי שקיבלה פחות וכן הציעו לה. האם זה קשור לכך שלמדתי ביואל גבע, ויואל גבע מקבלים רק מורים מנוסים? האם שאר המכונים לא משיגים את הנתונים הללו? אשמח לקבל מידע בנושא ממי שמכיר ויודע...

RoyBO

New member
בגבע לוקחים רק חבר'ה תותחים

שלימדו שנים במכונים אחרים ויש להם ניסיון.

maverick 42

New member
אוקי...

סבבה, אני לא מדבר על גבע. למה לא יצרו איתי קשר מקידום, או אנקורי, או היי-קיו, או כל מכון אחר?

harbor

New member
כי אין להם מושג כמה קיבלת

הם לא יכולים לדעת אם הם לא שאלו אותך..

johngalt2

New member
שמע,

אני אישית יודע שאני בכל מקרה אפנה בעצמי לכל המכונים. למה לשבת ולחכות שיבואו אליך?

gabimaor

New member
עקרונית

אף מכון כולל זה בו למדת לא אמור לקבל את הציון שלך.הציון שלך נשלח רק למוסדות לימוד שבחרת ואליך.אין שום סיבה אם כן שיפנו אליך ממכון מסוים להציע לך לבוא ולהדריך. המקרים בהם מכון מציע לתמיד מסוים שלמד אצלו בדר"כ מבוססים על המלצה של המדריך שלימד והעביר את פרטי התלמיד למי שעוסק בכך.פשוט עדכן את קו"ח שלך ושלח לכל המכונים. לגבי תנאים,זה מאוד משתנה ממכון למכון אבל לרוב מתחילים עם שכר באיזור ה- 35-40 ש"ח לשעה.

tuluse

New member
תנסה גם להציץ בעיתון...

למשל חברה שלי, שקיבלה ציון מאוד גבוה בפסיכומטרי, ראתה בעיתון איזושהי חברה חדשה שמחפשת סטודנטים צעירים (נדמה לי שהם ציינו גם כאלה לא מנוסים...) שיש להם פסיכומטרי גבוה... אני יודעת שהיא הלכה לראיון עבודה אצלם ואני יכולה לברר לך את שם החברה והטלפון שלהם, אם תרצה... אני אוכל גם לברר לך בטח כבר כמה הם משלמים...

למעלה