ההישג הכי גדול שלי אי פעם.

Thierry Henry

New member
קצת מהמשך העונה השלישית.

אחריי פתיחה צולעת בדמות הפסדים 1-2 X 2 למנצ'סטר ומילאן במגן הקהילה והסופר קאפ האירופאי שיניתי קצת טקטיקה ועשיתי התאמות לסגל החדש. בליגה אני עם 7 נצחונות ו3 תוצאות תיקו כשהקטע הדרמטי היה נגד ארסנל שהגיעה למשחק נגדי עם 9 מ9. ארסנל אירחה אבל ראיין באבל (שיש לו כבר 20 שערים עם שתי חמישיות....אין דברים כאלו...)ומייקל אואן עם השער הראשון שלו העונה (!) ניצחו לי את המשחק 2-0 והפער מארסנל רק 3 נקודות עכשיו אבל המומנטום לחלוטין אצלי. צ'לסי ומנצ'סטר רחוק רחוק ממני. צ'לסי הפסידה לי 1-0 , גם במשחק חוץ וכדי להשלים 3 מ3 על הגדולות בחוץ הבסתי את היונייטד 6-2 באולד טרפורד (חמישייה של באבאל
) החמישייה השנייה שלו הייתה נגד AZ בנצחון 5-0
בליגת האלופות. וזה לא שערים של מהלכים גדולים...מכירים את כל הקרנות האלו שהכדורים ננגחים או מורחקים ויש עירבוביה בתוך הרחבה ותמיד ההגנה מרחיקה בסוף? אז פעם ב10 קרנות כאלו תשימו גול.. באבל הבקיע ככה 3 נגד יונייטד ו4 נגד AZ..
מה שנקרא ניצול מושלם של הפוסישנינג המעולה שלו. ומילה אחרונה על מייקל אואן. עם 42 שערים בעונה הראשונה ו37 בשניה לאואן יש רק שער 1... אם לא יכנס לכושר הבקעה אני בינואר הולך להנחית את אחד התותחים הגדולים של המשחק (רוני, טבז, טורס) למרות שאני לא רוצה, אבל לא תהיה ברירה. ננצל את העובדה שאואן גם שווה 24 מיליון כדי לא להינזק יותר מידי בתחום הכספי. נעדכן אתכם בהמשך

למעלה