ההישג הכי גדול שלי אי פעם.

Thierry Henry

New member
../images/Emo63.gif ההישג הכי גדול שלי אי פעם.

הכל מתחיל לפניי שבועיים בערך. השמירה שלי עם מנצ'סטר סיטי זוכה לבאג מעצבן שנגרם עקב סריקת וירוסים שהפילה משום מה את המשחק, הדטה בייס ששוחזר לי לשמירה הוביל אותי 8 חודשים אחורה וזה פחות או יותר הספיק לי כדי למחוק את השמירה ולצאת לדרך חדשה, עם קבוצה שאני תמיד מאמן לאורך השנים, ניוקאסל. תארו לכם את ההפתעה שלי כאשר גיליתי שעל הצהרת כוונות של ההעפלה למפעל אירופי, ניוקאסל מוכנה להקציב שלי 112 מיליון בתחילת דרכי במשחק.. ההפתעה הייתה מאוד מאוד רצינית, מאיפה הכסף שאלתי את עצמי ואז נזכרתי שאמנם ניוקאסל קבוצה חלשה העונה בפריימרליג אבל יש לה בעלים עשיר מאוד והתגמול בתקציב היה לא נורמאלי. הרכש האוטמטי היה מתיאס פרננדז וקימני. שני שחקנים מדהימים שבגלל הליגה הספרדית נמצאים תחת סכומי שחרור מגוכחים ושניהם מוכנים לעבור ,מסתבר , לכל מקום. מיד אח"כ הבאתי את עבדולה מיטה המעולה מבולטון וג'סטין הויט מארסנל כדי לחזק את ההגנה. סיימתי את העסק עם רכישה של ג'פרסון פרפאן ובנוסף למכירה של כל מיני צעירים שלא רציתי להשתמש בהם הצלחתי לבזבז רק חצי מהתקציב שניתן לי, הישג מרשים בהחלט. ידעתי שהעונה הראשונה תהיה קשה כי ארסנל,ליברפול, מנצ'סטר וצ'לסי פשוט מטורפות עד שהן מתחילות לעשות שטויות עקב הפסדיי תארים ולכן המטרה שלי הייתה לקחת את המקום הרביעי. ידעתי שהכי הגיוני שהמאבק עליו יהיה נגד ליברפול. הודחתי בחצי גמר גביע הליגה ע"י אסטון וילה וברבע הגמר גביע נגד ווסטהאם וכל מה שנשאר לי להתמודד עליו הוא הליגה. מאזן מדהים של 18 נצחונות ב19 משחקיי הבית שלי הוביל אותי בסופו של דבר למקום הרביעי בליגה, נקודה מעל ליברפול, עם 70. מה שעיקב אותי היה מן הסתם מאזן החוץ נגד הגדולות שעמד על 4 הפסדים. עוד כמה נפילות נגד קבוצות מסוכנות כמו אסטון וילה, סיטי, טוטנהאם וכיוב' הובילו אותי לעונה מדהימה, אבל עדיין, הרגשתי שאני יכול לעשות הרבה יותר. 91 מיליון הדולרים שניתנו לי בעונה לאחר מכן לתקציב כשאני מצהיר על התמודדות על האליפות הפכו את העונה השנייה לבלתי רגילה. לוקה מודריץ' הגיע לקישור, מרוואן צ'מק להתקפה , גרט בל המוכשר לעמדת המגן השמאלי , טימוסצ'וק לעמדת הקשר האחורי ויונס קבול לעמדת הבלם השני לצד מייטה. גם קרלוס דייוגו הצטרף כמגן ימני ובנוסף טייגו מוטה ואמנטידיס הוחמתמו בהעברות חופשיות. על כל שחקן שהבאתי, מכרתי אחר והצלחתי להוציא בגדול רק 7 מיליון על שחקנים. (הסכום שתראו בתמונות אח"כ כולל כמובן כסף שקיבלתי על מכירות עתידיות ובונוסים, אז שלא תיבהלו
) וזה התחיל... העונה התחילה נפלא. העפלה לשלב הבתים בצ'מפיונס ומאזן של 3 נצחונות ו3 תוצאות תיקו בבית עם המבורג, PSV ושחטייאר. בגביע הליגה והגביע האנגלי טיילתי לי בהנאה עם הגרלות קלות . בגביע הליגה רק בחצי זה נהיה קשה עם הגרלה מול צ'לסי. בגביע האנגלי קיבלתי את צ'לסי כבר ברבע הגמר. יש לציין שעד אותו רגע בעונה הזו, אני כמובן , עם נצחונות בלבד במשחקיי הבית ובמשחקיי החוץ עם 3 הפסדים (לליברפול, ארסנל ויונייטד) ו4 תוצאות תיקו (נגד צ'לסי , אברטון, אסטון וילה וטוטנהאם). רבע גמר הגביע האנגלי הוביל אותי למשחק ענק. צ'לסי הובילה כבר 2-0 משערים של דרוגבה ובן סהר אבל חצי שני חלומי עם שערים של צ'מק וצמד של אואן הובילו אותי לחצי גמר הגביע אנגלי נגד ליברפול. בחצי גמר גביע הליגה המפגשים הכפולים היו נדירים ביופיים. 2-0 בבית על צ'לסי עם צמד של אואן ובחוץ הפסד 3-2 אחריי שצ'לסי כבר מובילה 3-0 אבל דרוגבה מורחק, צ'לסי מאבדת מומנטום ושער של פרננדס נותן לי העפלה לגמר נגד ארסנל. בגמר גביע הליגה אואן (מי אם לא) כבש ראשון, דיאבי השווה ואת שער הנצחון התכבד לכבוש ג'פרסון פרפאן בכדור חופשי בדקה ה81. גביע הליגה היה התואר הראשון שלי.

Thierry Henry

New member
המשך

ועכשיו נחזור לליגה. התחרות הייתה צמודה ובמחזור ה26 אם אני זוכר נכון המצב בטבלה היה 66 נקודת לי ו64 גם לצ'לסי ומנצ'סטר ופה מתחילה ריצה מדהימה שלמעשה סגרה לי את העונה עם 12 נצחונות רצופים. בין היתר, 3-1 על צ'לסי בבית ו4-2 על מנצ'סטר בבית גם כן. ב'צמפיונס ליג אחריי שהדחתי את ספורטינג ליסבון עם 3-5 בכללי, הוגרלתי נגד...צ'לסי! 1-2 בבית , 2-2 בחוץ ואני בחצי הגמר. עוד אנגליה, הפעם מנצ'סטר. 0-2 בבית , ונצחון 1-2 בחוץ ויש לי גמר נדיר וראשון של ניוקאסל אי פעם. בליגה המאבק נשאר רק מול היונייטד כשאני מקרטע אבל "סובל" ממזל של אלופים עם נצחונות מטורפים בדקות הסיום. בין עם זה 1-0 של ברטון על פולהאם בדקה 94, עצמי של מלכיוט בדקה 88 מול וויגאן שנותן 1-0 , 3-2 מצמד של מודריצ' בדקות 82 ו87 שעושה מהפך לא נורמאלי וגם 4-5 לא מהעולם הזה על אסטון וילה שכבר הובילה 2-0, נכנסתי ליפגור 3-2, הפכה ל3-4 רק כדי לראות את טימוסצ'וק בפנדל ואמנדיטיס שנכנס מחליף 10 דקות לפניי זה כובש שער נצחון בדקה האחרונה של המשחק. למנצ'סטר זה הלך הרבה יותר קל ו3 מחזורים לסיום היינו שווים בנקודות. אני עם 89 וגם היונייטד. (אני אזכיר לכם שתואר אחד כבר יש לי והוא גביע הליגה ואני בגמר הצ'מפיונס נגד ריאל מדריד וארסנל בגביע האנגלי) בזמן הזה התחלתי להתעסק בהחתמות לעונה הבאה. ליברפול משום מה התפרקה, הבעלים שלה עזב, היא הפסידה 9 נקודות על זה ונאלצה להסכים כמעט לכל הצעה שהוצעה על שחקנים שלה. אז ראיין באבל ב12 מיליון, ריינה ב20 , מונטילביו ב14 ורוסי שהיה שווה בזמן ההצעה 72 מיליון, נמכר לי ב30. בנוסף החתמתי לא פחות מ4 שחקנים בחינם. טורחון מאספניול, פריירה המגן הימני מאודינזה, סבסטיאן ויירה לעמדת השוער המחליף ונאקמורה מסלטיק כאופצייה מהספסל. באותם הרגעים גם סיכמתי על מכירה של קימני לברצלונה תמורת 28 מיליון, ברטון לריאל תמורת 35 גם אמנדטידיס שכבש 11 שערים שכולם כמחליף, זכה לעבור לסיבליה שאיבדה את קנוטה, תמורת 14.5 מיליון. טייגו מוטה, נמכר לPSV תמורת 7 מיליון וצ'מק שנתן 25 שערים באותה העונה נמכר בסכום נפלא של 29 מיליון לולנסיה. לסיום, גם לוקה מודריצ' נמכר למנצ'סטר שרצתה אותו כל העונה. מודריצ' שהיה שווה אצלי בתחילת העונה 14.5 סיים אותם בשווי של 30 מיליון מה שנתן לי לא פחות מ50 מיליון הצעה עליו ממנצ'סטר. וכשכל ההעברות האלו כבר סגורות, עוד היו לי 5 משחקים חשובים לנצח כדי לסיים עונה עם 4 תארים... אז במחזור ה36 ניצחתי את פרסטון 2-1 במשחק חוץ קשה ובאותו הזמן טוטנהאם החלשה הצליחה איכשהו לגנוב נקודה ממנצ'סטר. המקום הראשון שלי , 2 הפרש ,2 מחזורים לסיום. בריסטול סיטי בבית, 1-3 לי, מנצ'סטר מנצחת גם וכל מה שאני צריך זה נצחון על אברטון במחזור האחרון ויש לי אליפות. חושבים שלא ניצחתי? ניצחתי גם ניצחתי!! אואן, פרננדס וברטון עושים 0-3 ענק לאליפות ענקית עם 97 נקודות!!!!! מי בכלל היה מאמין ש97 נקודות בעונה ואני עוד אלחם על האליפות עד הרגע האחרון.. רק מראה כמה מעל הליגה הייתי יחד עם היונייטד אבל בסופו של דבר, תיקו אחד פחות ואליפות כלכך מתוקה... ואז הגיע גמר הגביע האנגלי. שחזור בתוצאה ויש לי טרבל! אואן ופרפאן עושים 0-2, אדבאיור מצמק ל1-2 והגביע שלי! ואז.... גמר הצ'מפיונס ליג. בהופעה ראשונה אי פעם במעפל הזה, גמר היסטורי נגד ריאל שכבר הובילה 1-0 משער של סולדדו. פרפאן ופרננדס הופכים את התוצאה ל1-2 אבל 2 דקות אחריי המהפך סולדדו משווה בפנדל. ואז...הדקה של צ'ראלס אנזוגביה. פתח ב25 משחקים, עלה מהספסל ב36, אין ספק, השחקן ה12 של אותה העונה ואת השער האחרון שלו בעונה, השמיני, הוא הביא בדקה ה74. רץ לבד במרכז המגרש, עבר שני שחקנים ומ25 מטר הוריד טילללללל לרשת של קסיאס. 2-3 ויש לי גם את הצ'מפיונס ליג!!! כל 4 התארים עליהם התמודדתי, כולם כולם שלי! אם יש עונה חלומית, אז זו ללא ספק ההגדרה לעונה שהייתה לי. בסה"כ השניה עם ניוקאסל ואני לא זוכר הישג שכזה עם אף מועדון, בטח שמסתכלים על סגל השחקנים שהיה נחות כמעט בכל עמדה מול היריבות, אבל הטקטיקה, הפסיכולוגיה האיכותית לפניי ותוך כדי משחקים וגם קצת תחת עם מהפכים גדולים במשחקים שלא הגיעה לי נקודה. בסופו של דבר, כל התארים האפשריים שלי ועכשיו, הקבוצה היא כבר אימפריה אמיתית. אני אצרף לפה תמונות של הטבלה, 3 הגמרים, הסגל ורשמית העוברים עם סיום העונה ואח"כ הסגל לעונה החדשה עם הפתעה בדמות החתמה חינמית שגיליתי ממש בפוקס תוך כדי התבוננות בסגל של בארסה בחיפוש נואש אחריי מחליף למודריצ'.. אתם יכולים לפרגן אם בא לכם

Thierry Henry

New member
גמר צ'מפיונס ליג

ותיקון עכשיו מהסתכלות בתמונה, זה היה היגוואין שכבש צמד.. סולדדו היה זה שנפצע והוחלף

Thierry Henry

New member
לא שילמתי על רוסי 50, רק 30.

והעפתי אותו לאתלטיקו מדריד ב44 אחריי חודש
פורלאן נמצא להם והם חיפשו בנרות חלוץ ורוסי היה שם כדי לתת להם מענה. הבאתי את ריקי כחלוץ מחליף ואת מקון לעמדת הקשר האחורי כי טימוסצו'ק התחיל להיפצע ולאבד יכולת. זה נתן לי את מה שהייתי צריך כי אואן ובאבל זה חוד מדהים. ובנתיים אני בלתי מנוצח בפריימר ליג עם 3 נצחונות ו2 תיקו שאני סופג רק שער 1. הרבה בזכות התגבור להגנה שהגיע גם הוא ממש לפניי פתיחת העונה בדמות מיכה ריצ'רדס...אךךך איזה הגנה

Thierry Henry

New member
והנה היא- ניוקאסל החדשה

ריינה ; דיוגו , מייטה , קאבול , בל; טימוסצ'וק , פרננדס , מונטליביו , דוס סנטוס ; רוסי , באבל. נראה לי חלום של כל מנג'ר ההרכב הזה. השוער הכי טוב במשחק אחריי קסיאס , חוץ מדייוגו, הגנה מהטובות במשחק כשכולם צעירים ושחקנים מעולים בגילם. קישור ענק פשוט. וההתקפה...אך...רוסי שחקן נדיר, באבל צעיר ומוכשר ויכול להיות חלוץ בלא מעט מקרים אבל כנראה ישחק יותר כקשר על חשבונם של דוס סנטוס ומונטליביו וזה יקרה כמובן שאואן יחזור מפציעה של 3 חודשים אותה ספג במשחק נבחרת. וכנראה גם את חולצת ההרכב הראשון כשאואן יסיים את דרכו בסוף העונה, לא אוהב חלוצים בני 31. ותראו את הספסל.. ויירה , שוער מחליף נפלא. יכול להיות ראשון בקלות. טורחון, בלם צעיר ומוכשר, מחליף מעולה. באיה ואנריקה שני מגנים מחליפים שיכולים וגם יספיקו במקרה של פציעות והרחקות. גם פריירה כמובן.. נרמוקה ונזוגביה שחקניי הקישור המחליפים שיכולים לשנות כל משחק בקלות. ועכשיו חסר רק להוסיף חלוץ מחליף נוסף שישחק לצד באבל בשלבים מוקדמים בגביעים וגם קשר אחורי צעיר ומבטיח. ד"א, נתון מרכזי שאני חושב שהרבה בזכותו אני מצליח, לכל השחקנים שלי אין פחות מ16 בוורק רייט. מה שמבטיח שהם תמיד תמיד יעבדו, תמיד יתאמצו וזה מה שכנראה גרם לזה שלא מעט מהפכים היו לי בעונה שעברה. נעדכן אתכם בהמשך המסע המופלא הזה

sok777

New member
לפרגן?

לפרגן זו מילה פשוטה. שמע, זה סיפור מדהים! גדול מה שעשית שם ! בתור אחד שלוקח מדי פעם את ניוקאסל, למדתי להבין שקשה להצליח איתה וצריך הרבה סבלנות ובנייה גדולה בקבוצה. שמע, עם סגל פחות טוב משל 3 הגדולות לקחת אליפות מדהימה ! 97 נק'! גביע הליגה והגביע מול הגדולות !! זה מדהים. 3 אלו פשוט מדהימים. ועכשיו - ליגת האלופות. של ניוקאסל. WTF?! אחד הסיפורים החלומיים. כל הכבוד!! ואגב- ואו. 2 עונות תוך איזה יומיים D:

G 2

New member
ענק!

אין יותר כיף מלהגיע להישגים עם קבוצה לא מהגדולות. לקחתי לפני כמה שנים אליפות וליגת אלופות עם טוטנהאם. יותר כיף מכל אליפות עם יונייטד, צ'לסי ברסה או ריאל. כל הכבוד!
למרות שהייתי מעדיף לראות מאמן עם שם גדול בניוקאסל ולא איזה ישראלי יהודי שקיבל את התפקיד רק בגלל קשרים אצל הבעלים

למעלה