הבנים ב...

../images/Emo54.gifליאוריי?תודה:] נונה שלי?

גם תודה:] חח ומאוד התרגשתי אתם לא מבינים איך רעדתי רוני, שהייתה איתי, אמרה לאביב אלוש מאחורי הקלעים "אביב אנחנו מתרגשות" אז החמוד הזה אמר"אין לכם מה להתרגש, אתם תעשו את זה, הם בני אדם רגילים, כמוני וכמוכן"

אורניתע י'כוסעעעעעעעעעעעעעעעע

אמא איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתת אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליהם איזה כוסונים הםםםםםםםםםםםם
ניתע את פשוט דורשת אונס!! תעשי לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד איזה יאפים הםםםםםםםם ואורניתע דוגמניהההההההההה

../images/Emo54.gifנאטש&שירה

נטליי שליי נראה לי שהגזמתתפ: בכלאופן- אני לא בקטע של בנותתP: חח סתם
שירו'ש תודה:]

יואוו הם היו מושלמיםם

אורנית איזה חמודהה.. ואדםם יווו איזהה שלמותתתתתתתתתתתתתתתתת גם ערןןן כולם.

איאהז מווווווווושלממייים

חתיכיכייים כוסווניים. מי שהייתה שם זה באמת אוורניתת שבתפווז??!?! וואאויי כייייייייף לךך..! הם הכי חתיכים שיש אלוהים ישמור אני חולה על התחת הזה שלהם איך שהםם הזייזו אוותםם.. חעחעחע חוללה עעל התחתת הסקקססי שללההם. אדדם נסיךך מושללללללללללללללם שלללייי אתה החחים היפים שללי

טוששש

New member
../images/Emo221.gif אורן איזה יפיופההה :)

רואים שהתרגשת אבל היית מדהימה!! פששש 2 שאלות
שמחה בשבילך מאמי והבנים?! אוחחח מעלפים! אדם עם שיעררר חחחחח

purple rose

New member
חח אורנית דווקא את השאלות שלכן...

לא ראיתי :( אני יראה ש.ח מתי יש?!?!

טוששש

New member
../images/Emo221.gif או ב-14:50

לפי מה שראיתי זאת התוכנית האחרונה... אבל אורן אמרת שזה ב-6 את בטוחה?!

../images/Emo140.gifאיך הית מהממת!

איזה כיף לך....................................... ווואי בקרוב אצלי........................ איזה יפה המתנה שהבאתם להם פשששששששששש כל הכבוד!

אווררנניתתתעעע?!?!../images/Emo24.gif

אתתת מהממתתת ווראייננתת ממשש ממשש יפפהה חח איך רואים שהתרגשת כפפרעלליךך..!!!

חופיתתי

New member
../images/Emo39.gifאורן שלי../images/Emo39.gif

היית כל כך מדהייימה! את יודעת שכממעטט כממעט הפסדתי אותך?! עוד שנייה ולא ראייתי! ניקיתי את הבית ואז ראיתי מה השעה, השעה הייתה 2 ו-38 דק'! נ.ל.ח.צ.ת.י כבר חשבתי שאת היית! ישר פתחתחי את הטלוויזיה, ערוץ 47 -ניקולדיאון, ודנה אומרת:"קבלו את אורנית.." ואני?! שמחתתתתתתי! מראים את החברה הכי הכי הכי שללי, בטלוויזיה? אין משהו יותר טוב מזה:] אז אורן, לא נורא עם לא הצלחת להקליט, לא נורא עם התבלבלת במילים, ולא נורא עם תפסו לך את המקום, פגשת אותם,דיברת איתם, ראיינת אותם! והבנות פה? בטוח מקנאות בך :p ויש להן סיבה מאווד מאוווד טובה! אז אורן תדעי- למרות שאנחנו רבות כל 5 דק', מתווכחות, עושות פרצופים מטומטמים, כאילו נעלבנו נפגענו וכל זה [חחחחחח] תדעי שתמיד תמיד תמיד, בטוח הלב הקטן שלי, את תמייד שם:] [וגם בריי קוורללי ליט וטלטל שלי] המון המון המון נשיקות
+1000000000000 שלך תמיד, חופ':]

למעלה