דרושים!

Neta558

New member
../images/Emo63.gif דרושים! ../images/Emo94.gif

אני רוצה לפתוח שתי קטגוריות חדשות במאמרים וזקוקה לעזרתכם במלאכת הכתיבה!
ביקורות ספרים. קראתם ספר הקשור לזב"ח? מצאתם ספר מתכונים טבעונים נפלא? יש לכם ספר תזונה מענין? כיתבו ביקורת, אפילו קצרה, על הספר ונתחיל קטגוריה חינוכית
אל תשכחו לציין את שם המחבר..
מוצרים טבעונים. סקירה והמלצות על מוצרים טבעונים שונים, בעיקר מוצרי סויה וטופו-אבל לא רק! מוזמנים לערוך השוואות בין סוגי טופו, לכתוב על המאבק בין אלפרו וצוריאל בתחום המשקאות, להלל את הקסטות של טופוטי ולהמליץ על גידולי החסה האהובים עליכם. בקיצור- הכל הכל, רק תכתבו ב-ב-ק-ש-ה נטע <אפשר לשרשר מאמרים מטה או לשלוח לי, אתם כבר יודעים איך...> <לא, יונת דואר זה לא טבעוני>

yaeltal

New member
אפשר להציע עוד משהו?

כחלק מהקטגוריה של מוצרים, או אולי בנפרד, אולי אפשר גם להוסיף איזשהו מאגר של מקומות לקניית המוצרים האלה? (חנויות טבע, חנויות למוצרים מהמזרח הרחוק או סופרים שעשירים במיוחד במוצרים טבעוניים). מקור מידע כזה יכול להיות מאוד שימושי.. מה גם שמאוד פשוט ליצור איתו (לפחות מבחינת הגישה למידע) כי רוב האנשים פה מבקרים מדי פעם במקומות כאלו ויכולים להמליץ עליהם.

Neta558

New member
זה נחוץ?

את רוב המוצרים-חלב סויה, מוצרי טופו וכו אפשר למצוא כמעט בכל סופר. אפשר לציין את זה לגבי מוצרים מיוחדים (עלי אורז למשל
). תוסיפו כל מידע שיש לכם, הכל יכול לעזור
נטע

חדף

New member
לדעתי זה נחוץ

אני אף פעם לא מצאתי כלום חוץ ממעדנים של אלפרו וכמה אריזות חשודות שכתוב עליהן ביפנית בלבד

yaeltal

New member
הרבה מהמוצרים שמזכירים

פה, אני לא ראיתי אף פעם בסופר. בגלל זה שאלתי בזמנו על חנויות/סופרים עם מבחר עשיר כי באלו שאני מכירה או שבאיזור שלי אין כמעט מבחר של מוצרים טבעוניים (את זה גיליתי בעיקר בעקבות החשיפה למוצרים שמועלים פה). אבל בכל אופן, מעבר למציאת מוצרים בסיסיים, יש גם חנויות טבע חריגות מבחינת המבחר שהן מציעות, או מקומות ששווים ביקור ושכדאי לדעת עליהם. נראה לי שמידע מהסוג הזה יכול להיות מאוד מועיל. אני יודעת שאני הייתי מעוניינת לקרוא המלצות כאלה בכל אופן..

למעלה