"גילוי נאות"

Ez sLeeP

New member
../images/Emo63.gif"גילוי נאות"

עקב פרץ האבשלום קוריות, והחולי הנורא שמותיר עמו שעות ארוכות של חוסר מעש (שאמור להיות מנוצל לצרכי לימוד, אבל לשם מה..?) החלטתי לפצוח בפינה חדשה. כאילו ואין די כאלו, או כאלו שמנוהלות על-ידי, אך אין בכך חשיבות. הלכה למעשה, מידי כמה זמן אפתח לפניכם גילוי נאות בשפה העברית. הפעם במקרה, יצא שיש רלוונטיות תמוה לנושא הפורום. אולי קח אזכה בטאגליינז, או איזה קישור נידח בקישורי הפורום.
אייקוני הפינה יהיו כדלקמן:
לשם אינטלגנטיות, ו
מטעמים ברורים בהחלט. עם הזמן, ייתכנו שינויים באייקונים הראויים. שנתחילה? וודאי. בשיטוט אקראי באתר של האקדמיה העברית ללשון (don't hold it against me), נתקלתי בתגלית מפליאה. אצטט. "כבשה: צורת הרבים של כִּבְשָׁה היא כְּבָשוֹת (ולא כְּבָשִים)." (כל הזכויות שמורות לאקדמיה העברית ללשון) תמהתי על-כך ארוכות. התלבטתי והתחבטתי, התחבטתי והתלבטתי. מלבד כאבי ראש נוראיים ומגרונות זוועתיות, לא יצאתי בשכרי. תהיתי, אולי מדובר בפעולה הכבישה, בניקוד חסר. וכשם שמבצעים כבישה, מבצעים כבשות. אך לשם מה שאדם יטעה בצרות הרבות של כבישה ויאמר כבשים? על-כן, הגעתי למסקנה שאכן מדובר בחיה המלחכת להנאתה עשבים באחו ובשדות (או שמה מזונה הוא אחר?), ומופיעה בדיסק השני של עברי. על-שום כל זה, מעתה אמרו "כבשות";
"אני עוצם את העיניים בשביל להירדם ומנסה לספור כבשות.."
"..גם אצלינו יש כאלה.. חרא של כבשות.." יש לציין, שהשראתי היא הדס והיא תסייע לי, שלא במודע, לכל אורך הפינה. עד הפעם הבאה, שמרו על לשון תקינה ובריאה!
נדבו'ש.

lollapalooza

New member
זה האבוי לבושה שלך../images/Emo35.gif זה../images/Emo35.gif

"אולי קח אזכה בטאגליינס"
זה האבוי לבושה שלך
חוצמזה, תתחדש יקירי, גאה להיות השראה.

אויש! מגניב!

דתמיד ידעתי את הגילוי המרעיש שלך. וואלה-אם תעשה את זה קשור לעברי (כי יש לו מלאאאא טעויות!) אז זה יהיה עוד יותר נחמד..לפחות בהתחלה- גם אם זה ברור מאליו. או שבכלל התכוונת לעשות קשור לעברי. נו טוב. אתה נפלא אהובי!

אני מחוא על האייקון!!!!!!../images/Emo187.gif

הרי זה
הוא הסמל המובהק של פינת התרבות של תומר!!!!!!!!!!!! לך תחפש בבקשה אייקון אחר!!! או שלא...

Ez sLeeP

New member
מותר לי לקרוא לך כלבה,

כי אני נדב? מזו התגובת-בלאי הזו לפינה החדשה שלי? מורי, הכיצד שכחתי? אבל לתומר יש אייקון כזה משני צידי שמות הפינה. ותומר יסלח לי, כי אני חמוד.

לנבוח עכשיו או אחר כך?../images/Emo187.gif

אין לי שום דבר נגד הפינה שלך!!! אני בטוחה שהיא מדהימה רק שעכשיו אני אחרי לא הרבה שעות שינה בלילה , והרבה שעות של פסיכומטרי בבוקר ככה שזאני לא במצב נמחד יותר מידי ותומר.. ברור שהוא יסלח לך ..

lollapalooza

New member
רגע רגע רגעעעעע

למי קראת כלבה
למורי או לי
(זה לא ממש משנה כי בשני המקרים:
וכן אתה חמוד
אוף גם אני רוצה תירוץ כזה

Ez sLeeP

New member
זה כמובן היה מיועד לך.

שימי לב לכסת"ח המופלא שלי. ניסחתי את הצהרת הכלבתיות בצורת שאלה, שרק הנמנעת יכולה לענות עליה, ובכך פתרתי את עצמי מכל אחריות. מוכן לצבא, או מה?
על-כל פנים, מורי, את צריכה לקחת שיעור מתקדם בהבנת-הנקרא. יחד עם הדס, שלשון היא יודעת, אבל להבין את הכתוב, זה מעבר ליכולותיה. מן הסתם תגובה להודעה, תוכנה יתייחס לכותב ההודעה שעליה היא מגיבה.

lollapalooza

New member
../images/Emo46.gif חצוף כנס../images/Emo70.gif

הסיבה היחידה ששאלתי היא כי מורי שאלה אם לנבוח עכשיו או אח"כ. עכשיו תקשיב לי יא ילד מעצבן אחד- הדבר היחיד שאני עוד איכשהוא יודעת זה הבנת הנקרא (ככה בכל אופן טוענות התעודות שלי מבית ספר) אז שקט
אוף אני עצבנית בגלל האישה המגעילה שהוציאה לי דם היום ובדרך דפקה לי את כל היד ואני לא יכולה לזוז ואני מרגישה מסכנה. אל תתיחס. you know i love you, גם כשאתה קורא לי כלבה.

ואתה צריך ללמוד לשרשר../images/Emo187.gif

אני שאלתי כי משום מה התגובה הכלבתית שלך הייתה משורשרת ישירות לתגובתי .. אז ארצה !!! בכל מקרה הבנת הנקרא יש לי להביא לך את אומנות השרשור או שאין צורך???

Ez sLeeP

New member
לשלוח לך משקפי ראייה?

כי התגובה שלי היתה משורשרת ישירות להודעה של הדס! וזו עובדה! הדס, הקטנוניות הלשונית שלך עוברת כל גבול! זה מסע נקם אישי? טוב. עכשיו סולחה. איי לאב יו בות'.

למעלה