בית מדרש צעיר

../images/Emo63.gif בית מדרש צעיר

חברי שכב"ג יקרים
שלום לכולם המפגש השני של בית המדרש שלנו
יתקיים ביום חמישי, 30.11.2006 בין השעות
17:30 ועד 19:30
בבית דניאל, רחוב בני דן 62, תל אביב מחכים לכולכם,
צוות המשרד

בואו לבית מדרש

זה ממש כיף, בפעם הקודמת לא היינו הרבה אנשים, וחבל שכך, זו הזדמנות לכולם לחוות משהו חדש ושונה.

guyim

New member
אמנם אני גאון והכל...

אבל אף אחד אחר לא שם לב שישנה שעה שלמה אשר חופפת לה ב"איזי" בין הבית מדרש והמפגש י"בתים????

שמנו לב

כבר מזמןם, אבל מכיוון שבבית מדרש הקודם היו רק שני יודבתים (אני והלל) והלל גם ככה לא יכולה להגיע לאף אחד ממפגשים, החליטו להמשיך עם התאריכים המקוריים

noam tapuzy

New member
האמת שיש בעיה לקיים את זה בתעריך הז

הזה בגלל שהלל בטיול שנתי ואני אצתרך להחליף אותה בפגישה בירושלים באותו תעריך ואתה ליאור לא תוכל לבוא בגלל המפגש אז יוצא שיוני ואולי נדב יהיה בבית המדרש... ניר,ניצתרך כניראה לקבוע מועד אחר

noam tapuzy

New member
זאת אומרת אלא אם זה בסדר

לעשות בית מדרש עם שני שליש מהאנשים

Tiki Torch

New member
יש לי הצעה די פשוטה

עוד אנשים בואו לבית מדרש של ניר.יש לבית המדרש הזה הרבה מה להציע.הבית מדרש הזה הוא אחד מהדברים הבסיסיים שמבדילים אותנו מתנועות אחרות.אחרי הכל אנחנו תל"ם,תנועה ליהדות מתקדמת ובבית מדרש הזה יש את התוכן המשמעותי של היהדות והעמקה אל תוך היהדות.

גולדי14

New member
יוני...

יש אנשים שהיו רוצים להגיע אבל אין להם אפשרות בגלל המרחק אם תהיה אפשרות לעשות את בית המדרש פעם בתל אביב ובפעם בירושלים או קרוב לירושלים (מבשרת או מודיעין) יגיעו עוד אנשים... אני אישית מאוד רוצה להגיע ואין לי אפשרות...

מצד שני לכל הלא ירושלמים עדיף

ת"א... תראי, לדעתי עדיף שלכולם יהיו טיפ טיפה צרות להגיע כי מגיעים לתל אביב מאשר שלחלק לא יהיו צרות בכלל וחלק לא יגיעו בכלל כי זה בירושלים, אני לדוג' מגיע מזכרון, ואלא אם זה יום שלם אני לא יכול להגיע לירושלים, זה פשוט 3 שעות לכל כיוון במקרה הטוב.

למעלה