אני רק שאלה

sashkashurik

New member
ניסית

GOOGLE SCHOLAR? חוץ מזה, זה נכון מה שאמרו לך, כדאי לך מאוד ללכת לספריה אוניברסיטאית קרובה לביתך ולגלוש מהמחשב שלהם במאגרי מידע שלהם.

shedim

New member
תודה, רק שצריך לצמצם שם ...

תודה על הרעיון , עשיתי זאת בתחילת העבודה על הנושא (לפני כחודשיים) ולא הצלחתי לצמצם לחיפוש שרציתי . אני אנסה שוב. הפסיכולוגית.

sashkashurik

New member
מה עם ספריה ציבורית?

לא יודעת איך זה בארץ, אבל בארה"ב ספריות ציבוריות גם מנויות לאי אלו מאגרי מידע ואם יש לך כרטיס קורא (שזה לא בעיה להשיג), את יכולה להתחבר לשם גם מהבית.

תודה

העדפתי לא ספריה, כי בגיל של בני הם אוהבים לשמוע את אותו הסיפור עוד פעם ועוד פעם, אז עדיף שיהיו ספרים בבית.

חוטהשני

New member
ספרים טובים לפעוטות לא ראיתי עדיין בארץ.. שווה לברר באמת בסטימצקי/דיונון וכל חנות שיש לה קשרים מסחריים עם הוצאות בחו"ל. ישנה עוד חנות שמספקת ספרי קריאה באנגלית לבתי ספר - ואולי הם גם יכולים לייבא ספרים לפעוטות.. עד עתה הספרים באנגלית שהגיעו אלינו הגיעו ביבוא ישיר/אישי מחו"ל ע"י קרובי משפחה של בעלי. (כולל צ'רלי והשוקלדה הסיפור המעובד - כדי לספר לה לפני שנראה את הסרט.. את הספר אגב ראיתי אח"כ בספריה בעיר שלי ../images/Emo8.gif) אם יש לך משפחה בחו"ל לדעתי שווה לבקש מהם לקנות לכם ספרים מתאימים.

למעלה