אני, לידר והספר

מייקל21

New member
../images/Emo63.gif אני, לידר והספר

ובכן, יש לי וידוי (ושגיא אני מקווה שלא תהרוג אותי :) אתמול הגעתי לגני יהושע, ליריד של שבוע הספר במטרה לרכוש את 'ספר שירים' החדש של לידר (התייחסות אליו בהמשך). מלבד ליאת אחירון, יהונתן גפן ושמעון פרס שראיתי בהתחלה, ניגשנו למר לידר השרמנטי שישב על כיסא עם כובג גרב, חולצה לבנה (לראשונה ללא גופייה) ולא מגולח (למי אכפת?) הייתי בטוח שאני הולך להחליף עם הבחור מס' מילים, ו... כלום - קפאתי במקום כמו ילד קטן. לא שאיבדתי את עשתונותיי, אבל לא הצלחתי לדבר איתו. הוא חתם לי באופן אישי, חייך ואמרתי תודה ו...זהו. והאבסורד הגדול הוא שעד שגיהצו לי ת'ויזה, עמדתי מולו כמו טיפש איזה 5 דקות ולא אמרתי כלום. איזה אכזבה מעצמי... אז עברי, אם אתה בכל זאת קורא את זה - הספר שלך מקסים. אהבתי. במיוד את הפתיח של גל אוחובסקי על תרבות הפזמונאות בישראל לאורך השנים. פנינה של ספר.

רגע רגע...../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

מה זאת אומרת-עמדת מולו?!?!?!?!? ממש מולו..והסתכלת עליו והכל,ולא אמרת כלום? לא יכלת להגיד-פורום...עברי-בא לפורום-עברי אני אוהב אותך,עברי אתה איש יקר-לתת לו נשיקה?!?!?!!??!!?!?!?!?!?!? גם אני התאכזבתי ממך מייקל יקירי. ו-
-מה השם האמיתי שלך?????????? מייקל?

מייקל21

New member
ופרטים על "ספר שירים"

אז ככה. הספר כולל בתוכו 52 שירים וקטעי שיר (חלקם ללא שם או כותרת). אלה השירים המוכרים מתוכם (על פי הסדר בספר): על קו המים האנשים החדשים 4 כרטיסי אשראי מלטף ומשקר תמיד אהבה ביום שמש יפה כמה שאני אוהב לבד משהו אמיתי אישה לווייתן אף אחד משנינו החברים הישנים שלי כבשים ואולי יותר טוב כלום בובה אחת מרי לנצח כנפיים איש יקר פג'ו צבאית בחולצת פסים הכוס הכחולה הג'קט הכי יפה בעיר לאונרדו בתי קפה כשהקיץ יבוא חורף כשהכל יעבור מתחמם זמן יותר מדי הרבה ספרד כמה כוכב שירים

ז"א שיש הרבה חדשים!

איזנה יופי.. ואין תמונות של עברי בכלל? ואין איזה משהו -הקדמה או בלה שהוא כתב?

jeackyh

New member
לא:(

יש משו שגל כתב..הקדמה וחוץ מזה זהו אפילו הקדשה עברי לא כתב:(

מייקל21

New member
לא גל איש יקר

אלא גל אוחובסקי כתב התרבות של מעריב, ומי שנחשב לעיתונאי בענייני תרבות מס' 1 בארץ (ועמוס אורן יסלח לי... :)

מייקל21

New member
../images/Emo41.gif בדרך לשולחן החג/ עברי לידר ../images/Emo41.gif

שיר חדש שמתפרסם בספר. יכול להיות שיופיע באלבום החדש ויכול להיות שנכתב ומעולם לא הולחן. אני אהבתי. מאוד אהבתי בדרך לשולחן החג/ עברי לידר בדרך לשולח החג הייתה לי הזדמנות טובה לבדוק את העניין שלי בצד הזה של העולם מאה אלף אנשים יושבים במכונית סגורה הרדיו מנסר לי את המוח כבר שעה. בדרך לשולחן החג הרגשתי איזו הפרעה שבצומת רעננה כבר הפכה לבעיה הבניינים החדשים מסתירים את הרוח מהים אין אוויר וחם. בדרך לשולחן החג ארגנתי איזו הצבעה אני בחרתי נגד ואתה בעד האנשים הישנים מסתירים לי את הדרך לעולם הולכים לישון מוקדם. זו הדרך שהכל עובד ליד שולחן החג כולם אחים זו הדרך שהכל עובד נגמר הכרוב, תעביר לי את החמוצים זו הדרך שהכל עובד בחיוכים, עושים שלום עם השכנים אולי בסוף הכל יורד מה שחשוב זה שאנחנו מרוצים בדרך לשולחן החג עם כל המשפחה שלך לא להיות לבד בהתחלה של השנה הבניינים החדשים מסמנים דרך לעולם אני הולך לשם אני הולך לשם תריח את הדם

נארה לי שאני הבנתי את זה..

הוא אומר משהו-הבנינים הישנים מסמנים דרך לעולם-תריח את הדם.. התאבדות לייק דהההה... השיר קשה..מעניין איזו מנגינה תיהיה לו! ד"א-ראיתי את התגובות לכתבה על הספר וממש התעצבנתי!לכו לראות אותם!

ofir78

New member
מה הקשר התאבדות

ניראה לי אולי זה מסמל את המשפחה שלו שמתה, האנשים המבוגרים...

Rain Star

New member
מייקל, עוד לא קראתי את השיר אבל

רק רציתי להגיד לך (ואנשים לא להתקיף אותי) שאסור לך לפרסם את זה פה בפורום, בגלל הבולשיט של אקו"ם וכל זה. (באמת אנשים לא להתקיף אותי אין לי בעיה שיכתוב, רק שידע שאסור)

מייקל21

New member
יכול להיות

אבל בדיוק כמו שאת משתמשת בחתימה שלך בציטוט של שיר שאני בטוח שגם הוא מוגן בזכויות יוצרים, טני מפרסם שיר. ועד היום שפירסמנו שירים שכבר יצאו בדיסקים? זה הבסדר? זה על אותו עיקרון. אני לא מבין את פשר העבירה פה. נהפוכו, הפרסום ידרבן אנשים לקנות את הספר (כמוני, ששילם 47 ש"ח עבורו, ורוצה לשתף אחרים). אבל תודה, מבין אותך. (לא נאמר בציניות).

Rain Star

New member
חחחחח תודה נועה! ומייקל

אל תשאל אותי למה, אבל שירים שיצאו לדיסקים ההתייחסות אליהם בנושא הזה שונה. אני לא יודע למה....זה עוד תחום שהמדינה שלנו דפוקה בו... ונצל"ש...כל הנבחנים בבגרות בהיסטוריה..: נהנתים מהיתרונות של המיקוד? יופי. תישכחו את זה, אין יותר מיקוד, ביטלו

למעלה