../images/Emo63.gif אמא בארון ../images/Emo63.gif
אחרי משהו כמו 3 שנים שיצאתי לנשום אויר בלי ריח של נפטלין בארון וסיפרתי לאמא ואבא עברה עליהם תקופה לא קלה, רק לא מזמן יצא לי לשבת ולדבר עם אבאל'ה ולשמוע ממנו עד כמה קשה לאמא שלי, כמה היא היתה בוכה וממורמרת, ואבא שלי היה התומך והמחזק בידיעה ברורה "שזה מה יש" - אין טעם לנסות לשנות אותי, ולא שלאבאל'ה היה קל או משהו, הוא היה יותר "מציאותי" כנראה. אני מרגיש ורואה כמה שההורים משתדלים לקבל, מזמינים אותי ואת בעלי לארוחת צהרים או איזה
בבית או בבית-קפה, באים לבקר אותנו, יושבים ומדברים ומנסים באמת לקחת חלק במשפחה
, אבל...... אני מרגיש שבאיזה מקום... בעיקר אמא שלי - "נכנסה לארון", כל מיני הערות קטנות שנותנות לי להבין עד כמה היא רוצה שהמפלצת (שבנה הומו
!!) תשאר בארון, שאף אחד לא ידע, ושרצוי שאני אשמור על פרופיל נמוך כמה שאפשר... לפעמיים זה נראה לי ממש פרנואיה מצד מסוים, כמו למשל הערה שלה "למה פתאום אני שוב הולך עם עגיל באוזן?" למה אני צריך את זה? והאם אני הולך עם עגיל גם לעבודה? ומה סה"כ שמתי??? עגיל חישוק קטן, כזה שלפני 10 שנים כבר היה לי, אבל עכשיו פתאום אולי זה מתקשר לה עם מוחצנות שלי?!?!? שאלה כזו תוך שניה יכולה להעלות לי את הטמפרטורה הרגועה שלי - אבל רק מבפנים,|סהדגש| לאמאל'ה אני יענה משהו כמו "נו באמת אמא מה זה סה"כ עגיל" אבל חאלאסססססס!!! או שאתם מקבלים או שלא, אבל אז אני לוקח לי נשימה קלה ומנסה להבין אותם ולכבד את הרצון שלהם. אני צופה כבר השאלות/בקשות של אמאל'ה לפני הטיול השנתי של החברה (סופשבוע עם בני-זוג) שאני אשמור על פרופיל נמוך ו"שאנשים בעבודה לא צריכים לדעת".... ובלה בלה בלה אז השאלה עד כמה אפשר באמת לכבד את הרצון שלהם לשמור על "המפלצת" בארון? או יותר נכון עד כמה הם יכולים לשמור על המפלצת הזו? אני בטוח שהחברים וגם המשפחה שואלת "יש לו מישהי?" "מה עם חתונה?"... אז איך זה מרגיש להם השאלות האלו והצורך לשקר כל פעם מחדש....?! חשבתי על הצעות כמו תהיל"ה אבל לא ממש עוזר כי הם (בעיקר אמא) לא תיהיה מוכנה ללכת. אתם חושבים שזה גם שלב שלהם "לצאת מהארון"? יש דרכים להקל על התהליך? (שלא יעברו סרט ארוך כמו שלנו
)
אחרי משהו כמו 3 שנים שיצאתי לנשום אויר בלי ריח של נפטלין בארון וסיפרתי לאמא ואבא עברה עליהם תקופה לא קלה, רק לא מזמן יצא לי לשבת ולדבר עם אבאל'ה ולשמוע ממנו עד כמה קשה לאמא שלי, כמה היא היתה בוכה וממורמרת, ואבא שלי היה התומך והמחזק בידיעה ברורה "שזה מה יש" - אין טעם לנסות לשנות אותי, ולא שלאבאל'ה היה קל או משהו, הוא היה יותר "מציאותי" כנראה. אני מרגיש ורואה כמה שההורים משתדלים לקבל, מזמינים אותי ואת בעלי לארוחת צהרים או איזה