../images/Emo63.gifאיש יקר
שבוע טוב אנשים אני מרגישה מאוד טפשית שאנחנו (אני..) מנתחים את שיריו כאילו אנחנו מתימרים לדעת מי הוא אותו איש ועל מה בדיוק הוא כותב. אנחנו (אני...) נאחזים בכל מיני ציוני דרך ופצצות שהעיתונות זורקת לאוויר...אבל אנחנו יכולים כ"כ לטעות באיך שאנחנו מפרשים שעברי'וש אפילו יכול לשבת וללגלג עלינו..
אבל בכל זאת, בגלל שזה כ"כ קשה להספיק..כי זה מ-מ-ש כייייפי רציתי לעלות משו בקשר לניתוח של הקטע האחרון ב"איש יקר" זה מטריד אותי כבר כמה זמן
וחשבתי על זה איזה תאוריה "חצי ירח מאיר על בנאדם שלא זורח משאיר חיוך קטן ותיכף הוא בורח..." אני חושבת שהוא מתיחס לכל העניין של ההופעות והחשיפה לציבור. החצי ירח מסמל או תהילה, או למשל הירח שהוא רואה בהופעה בלילה, או הזרקורים מההופעה...אבל בניגוד לירח שמאיר הבנאדם לא זורח..אולי כי זה לא מה שהוא רוצה..אולי כי השירים שהוא שר עצובים...הנוקדה שהוא לא מאושר. משאיר חיוך קטן ותיכף הוא בורח- הוא מבקר את זה שהוא מנתהג בצביעות..אני חושבת שהוא מתכוון למשל לאחרי ההופעה שהוא מתצטלם עם כולם וכל התודות וזה...הרי זה ברור שזה קטע דיי פלצני...אפילו לבנאדם שהכי אוהב את הקהל שלו אז החיוך הקטן הזה..יש בו משו מאושר..אבל יש בו גם הרבה זיוף. וישר אחרי שהוא מראה כמה טוב וכמה נחמד הוא בורח... ומודה "האנשים שבסביבה לו בשבילו" הוא לא בטוח שזה מה שהוא מחפש.. "הלב הזה הוא חצי אוטמוטי.." אנשים מנסים להבין מה קורה בלב וחצי ממה שבאת קורה שם זה בלי מחשבה, בלי חופש בחירה, אלא בצורה אוטמוטית או לפי מה שאומרים לו בקיצור, אני ממש ממש מרגישה שהוא התכוון לעניין של ההופעות והחשיפה...ואני אפילו רוצה לשאול אותו שהוא יתארח
למה אתם חושבים שהוא התכוון?
שבוע טוב אנשים אני מרגישה מאוד טפשית שאנחנו (אני..) מנתחים את שיריו כאילו אנחנו מתימרים לדעת מי הוא אותו איש ועל מה בדיוק הוא כותב. אנחנו (אני...) נאחזים בכל מיני ציוני דרך ופצצות שהעיתונות זורקת לאוויר...אבל אנחנו יכולים כ"כ לטעות באיך שאנחנו מפרשים שעברי'וש אפילו יכול לשבת וללגלג עלינו..