מצוטטת

New member
../images/Emo62.gif

הדימיון חשוב יותר מהמדע יכולים לדעת הכל ולא לעשות כלום אבל, בדימיון יכולים לעשות הכל! לא שלי
שלו, אני רק חרטתי זאת על לוח
י וחשבתי, אם מצא חן לי בטח יהיו עוד שיחבבו לו....

מצאתי שם משו לחבב לו...

משו לגבי 2 דברים אינסופיים... שרק לגבי אחד מהם הוא משוכנע לחלוטין. אז אם הוא משוכנע... מי אני שלא אשתכנע.

אה...ושכחתי...

אני במקומך לא הייתי ממהרת לתרום ת'דמיון... לפי התוכניות... זה משו מה מאד אזדקקת לו...בעיקר אחורי מותי

מצוטטת

New member
אני

במקומל לא הייתי ממהרת להאמין שמיצית לו בעולם הזה....
אבל לדמיין ת'אופ3ייה של בעולם הבא גמכן צריך לא?

אתמול...

היום... מחר. אף במאי לא יוכל לעשות
מדומיין יותר... ממה שהמציאות של...היום שאחרי...תביא לך איתי שם במתחת שלפני הקרקעית

הקל וג'קל...

על תזדכו עדיין על החלק הכי הכי חשוב בגוף... לא חושבת שישמחו לקבל שמה ת'דמיון שלכן כומו הוא מה היום...משורלל וחסר רסן :}}} אחורי מותך...כן\נו.. הדמיון יעשה דברים אחרים..{ליבד ליבד} מפ'טיחה לך...לא משועשעים.. ולא רצוניים כל כך...

צודקת לחטולין../images/Emo70.gif

היום הכל בשליטה ורצוני. דפנטלי ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נראה לי שיכנענו להיא...לא לתרום לו

maof

New member
../images/Emo52.gif על ../images/Emo41.gifההיתפרצות../images/Emo41.gif

wanted אחת ששומרת על סוביודיצה
מעוף

מצוטטת

New member
no no no

את לא ירדת לי לתחתית של האימג'יניישן בשישי זה היה הכי קרוב ל
Bonnie and Clyde מה שכן נכון , שמשעשע היה לי בערך כומו הדימיון שבחזקתי

הדמיון

אצלנו עבד שעות נוספות מ 8:00 בבוקר... ועד לשעה 17:20 שחזרנו הביתה... הכל עבר לנו שם..בקווי הדמיון..מבלי לעשות כלום...רק לשבת ולהמתין. עשינו בו פלאים..שמות..וגם סיוטים לרגעים מסויימים.. מצא חן בעיניינו שהכל היה בדמיון..והמדע ניצח... והכי מצא חן שחזרנו כולנו הביתה בשלום.. יש לנו
שפועם חזק יותר מתמיד...לב כזה שמחבר את כולנו ביחד... שמחובר לאשה מדהימה.. שהדמיון שלה... הצליח מעל לכל.. לאחד את כולנו בחזרה... 48 שעות... מיום שישי...ועכשיו הדמיון שבק לו לשעות שינה נחוצות.....נרדמתי :}} {ווח'ד משפחה ענקית יש לי..
..וזה מעל לכל דמיון...
.. רק עכשיו אני רואה כמה...כמה... חוזק יש בנו כשכולנו מאוחדים וביחד... ותודה לזה שאין עוד מלבדו במדע, בדמיון ובנפלאות}

ת'נ ת'ני...

אני קוראת...
מה היה בשישי האחרון????????? הא?...... {בריאות לכל אלה שנארו שם...ולעוד הרבה...}

למעלה