• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
../images/Emo62.gif

עקב הרעיון של מיתר (תודה מיתר
) לעשות מאמר טיפים עלה בראשי לפתוח שירשורי טיפים כמו:
טיפים להברזות בלי להתפס.
טיפים איך לעבור את "יום ההורים".
טיפים איך להתמודד עם הורים.
טיפים איך להשלים עם ההורים אחרי ריבים.
טיפים איך להתמודד עם כל הכעס שמצטבר נגד ההורים.
טיפים איך להתמודד עם זה שאחד מההורים (או שניהם) נכנסים לכם לפרטיות.
טיפים איך להתמודד עם התנגדות ההורים לפירסינג וקעקועים ועישון. וכו'... אולי אפילו מאמרים "שטותיים" כמו:
משפטים אופיינים להורים.
מה מטריף אתכם אצל ההורים. וכו'... ואחרי שיהיו לנו שרשורים נכבדים מלאי עצות וטיפים אז לערוך מאמרים... מקובל עליכם?

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifטוב סבבה אני אנסה..../images/Emo26.gif

להבריז מבלי להתפס- אתם יכולים לבוא לשעה ראשונה, לשחק אותה חולים ולהגיד לכל החברים שיחפו עליכם ויגידו שהייתם כ"כ חולים שפשוט לא יכולתם יותר לעמוד ושהייתם חייבים ללכת. ככה לא תהיו כל שאר הזמן והופס
אתם הולכים לאיפה שבא לכם. ככה יש לכם תירוץ להורים אם הם מגלים וכמובן שתירוץ למורים..
לעבור את יום ההורים- פשוט לשחק אותה מסכנים בטירוף ולהגיד שאתם מבטיחים שתשתדלו נוראאאא מעכשיו..
להתמודד עם הורים- חחח זה כללי מדי..
להשלים עם ההורים אחרי ריב- להיות נורא מסכנים ולהגיד שאתם נורא מצטערים ולא התכוונתם לכל מה שאמרתם, ולעשות איתם שיחה בה אתם מצטערים ואפילו מותר לבכות מעצב לפעמים.. אתם יודעים, להגביר את הרחמים.
להתמודד עם הכעס שמצטבר נגד ההורים- תנהלו יומן אישי/בלוג ובו תכתבו את כל מה שקורה לכם עם ההורים, ככה תשתפו אחרים ותוציאו את הזעם על המקלדת
כמו כן אתם גם יכולים להכנס לפורום ולכתוב מה הם עשו עכשיו.. אתם יכולים גם לספר לחבר קרוב (להתקשר אליו)- ככה אני אישית עושה. אתם יכולים גם לצרוח אל תוך כרית או לבכות בשקט בחדר כדי להוציא את הזעם, או לצרוח על מישהו שאתם שונאים ועליו להוציא הכל
להתמודד עם כניסה לפרטיות מאחד ההורים/שניהם- לצרוח עליהם, לדרוש מהם להגיד לכם פרטים אישיים על החיים שלהם או לעזוב אתכם, או פשוט לחפש בנרות מידע עליהם ולהראות להם אותו בפנים.. חח
איך להתמודד עם התנגדות ההורים לפירסינג/קעקוע/עישון- "טאף.. אני עוד מעט בן/בת 18.. רק עוד ___ שנים (
). תחיו עם זה" ולעשן להם בפרצוף/להראות את הקעקוע/פירסינג.

יערה13

New member
מממממממממממממממ

אני מתנגדת נחרצות (בוא'נה איזה מילים אני משתמשת...) לכל מה שאמרת... יכול שאין לי יחסים טובים עם ההורים שלי, אבל אני, בחיים לא אעשה מה שרוב הנוער עושה בכל הזדמנות שיש לו -לשקר. להבריז מביצפר- נו ווי!!!!!!!!!!!!!!!! בשביל מי הביצפר לעזאזל? בשבילי, שאוציא תעודת בגרות לא בשביל אף אחד אחר... אני לא אומרת שאסור להבריז מדיי פעם אבל לא להפוך את זה למשהו קבוע... לעבור את יום הורים- אין לי ניסיון טוב בזה, אבל אני בטוחה שאם תסבירו להורים/מורים את מצבכם הם יבינו (בעיקר מורים מתחנפים...) להתמודד עם הכעס מול ההורים- אם ובמקרה אין לכם מקרה גרוע כמו שלי של אי תקשור בסיסי עם ההורים אני אומרת לדבר, וכמה שיותר! כניסה לפרטיות- תסבירו להם טוב טוב, שמה שלכם שלכם, ואי אפשר לחטט בכל דבר ואם הם כ"כ רוצים להתחיל לחטט תתחילו לחפש חורים בכל הבית ולהוציא משם דברים מביכים. פירסינג/קעקוע- להוריי היקרים, יש להם "מזל" משום שאני פחדנית גדולה בקשר לפירסינג וכל דבר הכולל מחט אבל תסבירו להם, שזה הגוף שלכם וכמו שהם מצפים ממכם להתנהג כבוגרים בביצפר כך אתם מצפים שתתנהגו בבית ולבוגרים יש את ההחלטות שלהם!!! שאלה לי אליכם: אוקיי, אני לא מכירה כאן מי שמאלני ומי ימני וכל השטויות האלו אבל אני שואלת אותכם משהו- אם הייתם צריכים לבקר בעיר שלכם בכנסייה, הייתם מוכנים להכנס ולכבד את המקום? אני שמעתי כבר הרבה תשובות, פשוט מעניין אותי מה אתם חושבים...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifבקשר לשאלה שלך-

כנסיה
אם הייתי צריכה וכ'ו בטח שכן. בית כנסת
לא.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifועכשיו הדברים ה"טיפשיים"..חחחח

משפטים אופיינים להורים- מה את/ה רוצה לאכול
(גאד
לא יודעת
מה אני צריכה להתחיל להגיד לכם מה אני רוצה לאכול
מה זה מסעדה
סטייק טרטר
יופי לכם
מה אני יודעת
תכינו משהו ונראה
) את/ה כבר _________ במחשב
(דהההה.. מה, אני לא שמה לב
בעיה שלכם
נוח לי ונעים במחשב
) אני סוגר/ת את המטבח
(גאד מה זה
אפשר לחשוב שזו מסעדה או משהו חחח אני יכולה ללכת אליו מתי שבא לי, מה זה סוגר/ת
זה גם המטבח שלי
)
מה מטריף אותי אצל ההורים
שהם לפעמים ממשששש מקרצצים ורוצים "לדבר" וכ'ו ולבלות "זמן איכות" אבל זה ממשששש מעצבן
שהם מביעים את הדעה שלהם על החברות שלי.. גאד למי אכפת
הן החברות שלי
שהם מאיימים עלי.. גאד די לאיים מה הקטע שלכם
איזה בריונים
שהם נותנים לי עונשים. אני כבר לא בת 5
שהם לא מתחשבים בי. כאילו.. נגיד אבא שלי.. לו מותר לקחת לי את הטלוויזיה ככה סתם, אבל לי
בטח שלא
הוא רואה טלוויזיה.. הוא קדוש
גאאאד..
כשאבא שלי נעלב ממשהו שאני אומרת לו. הוא לא נעלב ככה שאני מבינה שהוא נעלב. הוא נהיה עצבני ומתחיל לצרוח עלי.. איזו דרך נהדרת
הייתי כבר מעדיפה שהוא יבכה, יעביר לי לפחות איזה מסר..
שאבא שלי שונא שאני בוכה. מה אני בן של שנות ה50
אסור לי לבכות
בטח שמותר לי
אני ילדה ואני "בכיינית" לפעמים, וזכותי לבכות מתי שבא לי. אבל היו דברים מעולם והוא אפילו העניש אותי מלא פעמים כי בכיתי..
שהם לא שמים לב למשהו יפה שאני עושה. אם נגיד אני מצליחה במבחן הם לא כל כך שמחים איתי.. הם יותר.. כזה.. "טוב.." אבל אם אני לא מצליחה במבחן הם נכנסים לפאניקה וכועסים עלי. טוב שלא. תשמחו שאני מצליחה, אני אצליח יותר. גאד. זהו בנתיים.. אני לא אכביד עליכם חחחח

meytar

New member
טוב, עכשיו העצות שלי...

להבריז בלי להיתפס-זה תלוי בלוח הזמנים של ההורים שלכם. אם הם יוצאים מהבית לפניכם, אפשר להתארגן כאילו הולכים לבית הספר ובעצם לא ללכת. אם הם יוצאים מהבית אחריכם אפשר גם כן להתארגן לבית ספר, להכניס לתיק כל מיני דברים שיעזרו לכם להעביר את היום(כסף, מחברות לכתוב או לצייר וכו'). לצאת מהבית ולהסתובב במקום מגוריכם, בגני שעשועים, קניונים וכו'. לחזור הבייתה או בשעה שבה אתם מסיימים ללמוד, או מתי שהם יוצאים לעבודה. איך להתמודד עם ההורים- לצרוח עליהם שהם בכלל לא מבינים אתכם, ושאין לכם כוח כבר לכלום, ונמאס לכם מהעולם הזה, להזיל כמה דמעות גטוב, וכל הזמן להזכיר כמה שהם הורים גרועים
להשלים עם ההורים אחרי ריבים-אפשר להתחיל לדבר בדברים הקטנים כמו:"את/ה יכול לזוז רגע, כדי שאני אוכל להוציא במבה מהמגירה?" וכאלה... להצטרף לכל מיני דיונים משפחתיים, שכולם מדברים, ולהגיב על הדברים של אבא/אמא, לאט לאט לעבור ל"אוף אני לא מבין/ה כלום בשיעורים האלה!" ולבקש בעדינות עזרה, וכך הלאה... קעקועים, עישון אני נגד עישון. קעקועים- אפשר לבקש קעקוע פצפון של איזה לב או משהו, ואחר כך לעשות איזה קעקוע מטורף.

למעלה